Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Brightwood​のカジュアルなレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(214)

Causaの写真
4.9
素晴らしい(50)
価格:非常に高い
• ペルー料理 • ショウ
本日13回予約が入りました。
Causa is our Michelin-Starred tasting room where the world of Peruvian culinary tradition comes to life, thanks to the artistry of Chef Carlos Delgado. Here, you'll embark on a journey through the gastronomic heritage of the Peruvian geographical regions.Reservations are released on the 1st of the month at noon for the following month for our Causa dining experience. This prix-fixe menu is priced at $179. Taxes and service charges are added separately. Enhance your experience further with a Remarkable Wine Pairing to compliment your 6-courses or venture into North America's rarest pisco selection and fully immerse yourself in the bounty of Peru's national spirit.If you have any questions or need clarifications on allergens or restrictions, reach out to antonio@causadc.com prior to booking.Causa only accepts inKind House Account credit and is unable to accept general inKind credits. Please reach out to inKind support for further clarification.
dLeñaの写真
4.7
素晴らしい(1951)
価格:高い
• 中南米料理 • マウント ヴァーノン広場
本日55回予約が入りました。
Welcome to dLeña, a Wood-Fire Mexican Cocina & Mezcaleria by Chef Richard Sandoval.dLeña is derived from the Spanish word “leña,” meaning firewood. The restaurant is centered around it’s wood-burning grill - a nod to the rustic open-fire cooking techniques of Mexico’s past. The menu transports diners to Mexico through a multi-sensory experience in every bite of the signature smoked entrées, fresh ceviches, and unique sharing plates. The expansive bar features hand-crafted margaritas, Latin cocktails, cervezas and vino. CHEF'S TABLE EXPERIENCE:Book an exclusive dining experience at our chef’s table tucked behind the main bar facing into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Please visit our Chef's Table OpenTable page to book:https://www.opentable.com/r/dlena-chef-table-washington
Rania DCの写真
4.7
素晴らしい(473)
価格:非常に高い
• インド料理 • ペンクォーター
本日25回予約が入りました。
We are excited to welcome you to Rania, DC's hottest destination for modern Indian food. Tom Sietsema has called our food "some of the most inspired Indian cooking in DC." At Rania, we offer homage to the time-honored traditions, rich flavors, and spices of India in an intimate, luxurious setting. We look forward to sharing our vision with you!Presenting sophisticated, highly acclaimed 4-course prix-fixe menu, with an upcoming debut of our chef's tasting menu.Policies:-Dress Code: Smart Business Casual. No shorts, athletic wear, or baseball caps are allowed.-Children under 10 are not allowed in the main dining areas.-Reservations are available for parties of up to 6 people.- A non-refundable deposit of $30 per person is required for parties larger than 5.-A 20% gratuity will be added to all parties 5 or more.For large party or private dining inquiries, please email: Info@raniadc.com
Jaleo - DCの写真
4.7
素晴らしい(10901)
価格:高い
• スペイン料理 • ペンクォーター
本日131回予約が入りました。
Jaleoは、有名なシェフのホセ・アンドレスの指示の下で伝統的でモダンなスペイン料理の豊かな地域的多様性を反映したメニューを用意しており、スペインの精神と味をお楽しみいただけます。Jaleoは、陽気でカジュアルな雰囲気の中で、種類豊富なタパス(スペインの伝統的な小皿料理)のほか、美味しいパエリヤ、素晴らしいサングリア、厳選されたスペイン産ワインとシェリーを提供しています。
Mallardの写真
4.8
素晴らしい(97)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー) • ローガン ・ サークル
本日20回予約が入りました。
At Mallard, Chef Johnson will apply classic and global techniques to the culinary traditions of the south while incorporating the best local and regional ingredients available. Undergirding it all will be a sense of hospitality rooted in Johnson’s memories of the family table. Mallard’s menu will range from Chef Johnson’s take on classics like Shrimp and Grits with Smoked Pork, Piquillo Peppers, and Tabasco-Shellfish Nage and Wild-Caught Blue Catfish with Poached Oysters, Summer Corn, and Smoked Trout Roe to new creations like Seared Sea Scallops with Cracklin’ Cornbread, Charred Peaches and Dandelion Greens and Crisp Berkshire Pork Trotters with Ramp Chow Chow, Sunny-Side-Up Egg, and Edisto Island Grits. Dessert options include Buttermilk Panna Cotta with Rhubarb and Almond Shortbread and Banana Puddin’ with Cracker Jacks and Nilla Wafers.
Thunder Burger & Barの写真
3.8
とても良い(598)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ジョージタウン
本日7回予約が入りました。
ジョージタウンの中心部にあるThunder Burger & Barは、流行の先端を行くロックンロール風のダイニング体験を提供しています。非常にジューシーでボリュームたっぷりの特製バーガーは、手頃な価格で手に入れられるアート作品のようです。前菜、さっぱりとしたサラダ、クリエイティブなメインディッシュ、素晴らしい自家製デザートなどを各種取り揃えています。トレンディなバー、落書きのある長椅子およびブース、ツタがからまる図書室など、店内のどの席にいても、小規模醸造のアメリカンクラフトビールおよび高級なウイスキーが楽しめます。特別なデート、グループ、家族連れなどいずれのイベントにおいても、非常に行き届いたサービスと快適でエネルギッシュな雰囲気が楽しめます。週末のブランチに加え、深夜のメニューも毎晩利用できます。
Centrolinaの写真
4.7
素晴らしい(2096)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ペンクォーター
本日28回予約が入りました。
Centrolinaは、マーケットを併設するイタリアンレストランです。新しく開発されたシティセンターDCに位置し、シェフAmy Brandweinが自ら経営しています。季節の食材を使った本格的な創作イタリア料理をランチとディナーに提供しています。メニューは毎日異なります。シェフChef Brandweinは、季節感に溢れたイタリアの郷土料理を提供しています。併設のマーケットではシェフ厳選の食材を数多く取り揃えています。 マーケットでは、イタリアから輸入した特産品、地元産の肉、環境に優しい方法で捕った魚、地元農家からの食材を販売しています。Centrolinaのキッチンで毎日手作りされる生パスタやソース、前菜やメインディッシュなどはテイクアウト可能です。Centrolinaのベーカリーでは、日替わりのビスコッティ、クロスタータ(イタリアのパイ)、ケーキなどに加え、地元のBread Furstベーカリーから取り寄せたパンも提供しています。バリスタがいる本格的なカフェでは、Vigilanteブランドのコーヒーを楽しめます。
Kitchen + Kocktails by Kevin Kelley - DCの写真
4.3
非常に良い(1567)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南部) • ダウンタウン
本日182回予約が入りました。
K+K WELCOMES THE CONGRESSIONAL BLACK CAUCUS!!! Created to deliver the best in food, drinks and vibes to Washington DC, Kitchen + Kocktails is here to please. A dynamic comfort food restaurant at its core, Kitchen + Kocktails will focus on nicely plated comfort foods, including flavored fried chicken and lobster tails, shrimp and grits, creative waffles and other southern classics made with a twist. Parties of 9+ call: 312-513-3606 between the hours of 8am to 7pm. If you are past the 15 minute grace period your reservation will be forfeited then you will be accommodated as a walk-in.Proper Dress Attire Required.• No Tank Tops• No Athletic Slides or Flip Flops (Regardless of brand)• No Crocs• No Explicit Clothing• No Sagging• No Revealing Attire • No Jerseys• No Hoods, Durags, Stocking Caps, etc on While Dining**NO OUTSIDE FOOD/CAKES/DRINKS**While we do recognize special circumstances, it is solely at our team’s discretion to allow exceptions.
BlackSaltの写真
4.8
素晴らしい(6708)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • パリセーズ北西
本日32回予約が入りました。
BlackSalt(ブラックソルト)はシェフJeff Blackによる待望のコンセプト・レストランで、活気のあるバーとエレガントなレストラン、その前方にある高級な魚市場を提供しています。
Iron Gateの写真
4.6
素晴らしい(2984)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • デュポン サークル
本日22回予約が入りました。
メリーランド州イースタンショア出身のシェフChittumは、料理の腕だけでなく、地元の農家や、漁師、食品職人のネットワークから仕入れた食材へのこだわりでも知られています。Chittumと彼のチームは、ギリシャや、シチリア、サルディーニャ、南イタリアの料理にヒントを得て、中部大西洋地域でとれた最高級の食材を使用し、伝統や技術にアレンジを加えています。 ダイニングルームでは毎晩テイスティングメニューを提供しています。4コースのテイスティングメニュー(1名あたり60ドル(USD)、飲み物との組み合わせは追加料金40ドル)や、6コースのテイスティングメニュー(1名あたり80ドル、飲み物との組み合わせは追加料金50ドル)、シェフズ・テイスティング(1名あたり110ドル、ワインとの組み合わせは追加料金90ドル)を提供しています。また、メニューのカテゴリーから料理をお選びいただくことにより、カスタマイズも可能です。テイスティングメニューの内容は、旬の地元産の食材の入荷状況により頻繁に更新されます。また、食事制限やお好みに合わせたカスタマイズも可能です。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ