Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シアトル・イースタンワシントン

Magnolia​の地元産の食材を使った料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(34)

The Georgeの写真
4.4
非常に良い(1130)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日74回予約が入りました。
Discover The George: A modern dining marvel led by Chef Guillermo Carreno. Indulge in a brasserie-inspired menu and lavish bar program within a high-design arena, ushering in a new era for the historic hotel's iconic dining room. Our evolving menu celebrates local seasonal ingredients through small plates, raw selections, vegetarian options, mains, and desserts.Embrace the Pacific Northwest at The George, savoring the freshest seafood from local waters and curated dry-aged meats. Artisan cheeses and vibrant fruits and vegetables are locally sourced. Signature dishes vary with seasons, from summer scallops to classic Steak & Frites.Honoring the hotel's architecture, The George nods to George B. Post. Renowned Spanish design studio Lázaro Rosa-Violán orchestrates a captivating interior, blending history with timeless aesthetics. Hand-painted tiles, pendant lamp chandeliers, and striking marble floors elevate the ambiance while floor-to-ceiling iron and glass doors complete the vision.
Tulioの写真
4.7
素晴らしい(4088)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日28回予約が入りました。
Tulio Ristorante(テューリオ・リストランテ)のアンティークな回転ドアを通り抜けると、シアトルのダウンタウンの中心部で賑やかなイタリアのトラットリアに入ったかのような気分になります。シェフWalter Pisanoは、食事客や評論家に感動を与え続けて来たこの長年の人気店に心を注いでいます。シンプルで洗練された大胆な風味の料理は、新鮮な太平洋岸北西部の食材と素朴なイタリア料理を組み合わせています。ダウンタウン・シアトルの素晴らしい立地にくわえ、温かな居心地の良い雰囲気と優れたサービスは、Tulio(テューリオ)が街の最高のレストランの1つとみなされている理由です。
Autumn Seattleの写真
4.7
素晴らしい(466)
価格:高い
• アメリカ料理 • フィニー ・ リッジ
本日9回予約が入りました。
Welcome to Autumn Seattle! Located in the Phinney Ridge neighborhood of Seattle, Autumn Restaurant focuses on a simple approach to pasta, seafood & vegetables.
Harvest Beatの写真
4.8
素晴らしい(1154)
価格:非常に高い
• ビーガン • ウォリングフォード
本日11回予約が入りました。
Harvest Beatの料理は季節に応じたもので、地元の有機農家と収穫者をサポートし、意識的な生活を送るコミュニティづくりに貢献しています。
The Ballard Cutの写真
4.6
素晴らしい(632)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • バラード/フリーモント
本日25回予約が入りました。
The Ballard Cut is a farm-to-table restaurant and whisk(e)y bar specializing in local and seasonal ingredients. Our 1200+ bottle whiskey list ranges from Japanese and Scotch single malts to American bourbons and ryes. The collection is curated to include contemporary and affordable bottles as well as rare and antique vintages. Enjoy a scratch cocktail on our patio as you take in the energetic Ballard nightlife; share a bottle of wine and a tomahawk steak with friends and family; or take a trip around the world with a custom whisk(e)y flight built by our passionate and experienced staff. Helmed by owner Tommy Patrick and chef Rachael Peebles, The Ballard Cut is the culmination of decades of hard work and dedication in the restaurant industry. We sincerely hope you enjoy your dining experience.*We have both indoor and outdoor sidewalk seating available. Please call during business hours to confirm any seating requests.*
Sushi Kappo Tamura - Dining Roomの写真
4.8
素晴らしい(1733)
価格:非常に高い
• 日本料理 • レイク ・ ユニオン/イーストレイク
本日13回予約が入りました。
地元や季節の食材を使うことは日本料理において最も重要な要素で、国際的な料理のコミュニティでも第一の原則となっています。Tamuraはその理念に真剣に取り組み、太平洋岸北西部の旬の食材を使用した本格的な日本料理を提供しています。 Tamuraは割烹スタイルのレストランで、料理はオープンキッチンで調理され迅速にテーブルまで運ばれます。活気のある雰囲気の中で、スタッフとゲストが料理などについての話します。お客様を知り、親しみがありながらもプロフェッショナルな対応でサービスを提供する最高のレストランになることを目標にしています。
Terra Plataの写真
4.6
素晴らしい(4181)
価格:非常に高い
• ファーム・トゥ・テーブル • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日39回予約が入りました。
Terra Plataはシェフ、タマラ・マーフィーによる「アース・トゥ・プレート(Earth to Plate)」がコンセプトのレストランです。 地元の生産者&職人から仕入れた季節の食材を使用し、心のこもったおいしい創作料理を提供しています。
Sophonの写真
4.7
素晴らしい(132)
価格:高い
• カンボジア料理 • フィニー ・ リッジ
本日9回予約が入りました。
From the beautifully prepared and exquisitely presented dishes, to the hand crafted local foraged cocktails, it is our goal to bring a homage of gratitude for Khmer cuisine to the Phinney Ridge neighborhood. Every dish is designed thoughtfully, by the owner, Karuna Long for you and your family to share. Our menu and preparations take emphasis on fresh local ingredients that arrive daily with pronounced flavors from all parts of Cambodia. Sophon is a full-service restaurant and bar located in the Phinney Ridge neighborhood of Seattle, WA. We’re open daily; Tuesday - Saturday Serving Dinner from 5p First seating - 9p Last SeatingNEW! Happy hour will be in the bar and patio for Walk in's only from 5-6 on Tuesday- Thursday!
Art of the Tableの写真
4.7
素晴らしい(1001)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ウォリングフォード
本日6回予約が入りました。
当店はくつろげるダイニングルームや、キッチンを見渡す5席の「シェフズテーブル」、地元の農家や職人との緊密な連携により、シアトルで7年以上にわたり、食べ物と、太平洋岸北西部での食材の育成や収穫に命をかける人々に敬意を表してきました。シェフのダスティン・ロンスピーズによるArt of the Tableのメニューは、すべて地元産の様々な旬の食材を使用して一からお作りするため、毎日更新しています。当店を最もよく表しているテイスティングメニューは特におすすめです。水曜、木曜、日曜はテイスティングメニューに加え、アラカルトメニューを提供しています(金曜、土曜は食事制限のある方向けの代替メニューは提供しておらず、テイスティングメニューのみ提供しています)。
Larkの写真
4.6
素晴らしい(1211)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日21回予約が入りました。
John Sundstromシェフが手掛けるLarkは、職人に焦点を当てた太平洋岸北西部随一の高級レストランです。Larkは地元の職人、農家、採食者と協力し、各シーズン最高のサービスを提供しています。Larkの中二階に位置するBitter/Rawでは牡蠣、クルード、シャルキュトリ(ハム類)を用意し、ディナー前のドリンクや小皿料理を楽しむのに最適です。Bitter/RawではLarkのフルメニューも提供しています。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ