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Molino del Rey​の地元産の食材を使った料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(17)

Maximoの写真
4.7
素晴らしい(3123)
価格:非常に高い
• グローバル料理 • コンデサ/ローマ
本日42回予約が入りました。
Eight years ago, Maximo Bistrot started as a restaurant for the thinking and execution of dishes from a wide range of techniques with the best of local ingredients; a warmful place that communicated our love for food. After a long and heartwarming road at our current location, we thought for the need of moving. Our new home, located at Alvaro Obregon 65 bis - a much wider space where gleams of natural light shine upon the surface-, is carefully assembled by Gabriela's meticulous look, and a kitchen built within Eduardo García's early memories, while living as an inmigrant in a barn in Ohio. Despite this big change, our principles initially founded remain the same: to offer food that distinguishes the best of local products.
Meromaの写真
4.7
素晴らしい(1169)
価格:非常に高い
• 各国料理 • コンデサ/ローマ
本日21回予約が入りました。
Cerrajeríaの写真
4.6
素晴らしい(154)
価格:非常に高い
• 各国料理 • コンデサ/ローマ
本日1回予約が入りました。
A culinary space where Chef John Bertrand aims to elevate his creativity and culinary excellence to new heights.His cuisine, a creative blend of tradition and experimentation, presents itself as a sensory journey through the world, merging local ingredients with global influences. Each dish is a tribute to Mexico, reflecting the chef's experiences from childhood to his mother's culinary teachings, turning each creation into an honest and emotive expression.For Bertrand, the gastronomic experience transcends mere food; it is a work of art in which both the kitchen team and the service staff actively participate to transport the diner through unique flavors and sensations.
Migranteの写真
4.6
素晴らしい(472)
価格:非常に高い
• 各国料理 • コンデサ/ローマ
本日6回予約が入りました。
Michelin Guide 2024"Everything migrates, everything moves—birds, fish travel thousands of kilometers, but along with them; all of us...We did it, we do it, and then we forget about it...Migrant is a tribute to all those who have had the courage, valor, the need or the stubbornness to leave their place of origin and grow somewhere else or in multiple places..."Menu by Fernando Martinez Zavala
CANAの写真
4.7
素晴らしい(378)
価格:非常に高い
• 各国料理 • ソーナ ロッサ/エスタディオ
本日18回予約が入りました。
CANA is a neighborhood bistro that promises excellent food and great service in a casual setting.We promise to deliver food and drinks with local and seasonal ingredients which a classic and sophisticated point of view. Our menu is crafted by Chef Fabiola Escobosa, formerly from Ignacio Mattos' NYC restaurants.We open on Abril 7th!
Loreaの写真
4.7
素晴らしい(112)
価格:非常に高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • コンデサ/ローマ
本日5回予約が入りました。
In Lorea the axis of the experience is Mexico; its products and regions, the producers with whom we work, the diversity and uniqueness of each season.In the afternoons from 14:00 p.m. to 17:00 p.m., the à la carte menu is offered, full of impressive combinations and flavors from seasonal products.At night, the classic Lorea menu, which changes weekly, invites you on a journey through different Mexican regions through ingredients and techniques. Each menu is personalized and designed to cover allergies or restrictions.Price $2,100 MXN per person.
Linaの写真
4.8
素晴らしい(197)
価格:非常に高い
• 各国料理 • コンデサ/ローマ
本日25回予約が入りました。
Restaurante por la chef Mariana Villegas Martínez. Oferta culinaria y de bebidas inspiradas principalmente en el producto de temporada y la colaboración con productores locales. Gastronomía con sazón mexicana, pero con influencias y técnicas derivadas de los viajes y experiencias de la chef alrededor del mundo y un servicio de primera; profesional y atento pero sin dejar de ser relajado y amigable. Comida deliciosa, vinos, mezcales, cervecitas y mucha buena onda! Un espacio creado para gozar de los placeres infinitos que nos brindan las reuniones con seres queridos alrededor de la mesa.
Pargotの写真
4.8
素晴らしい(105)
価格:非常に高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • コンデサ/ローマ
本日12回予約が入りました。
Pargot es un restaurante de cocina Mexicana contemporánea en donde se expresa la gastronomía de nuestro país a través de los ojos de nuestro Chef Alexis Ayala. Los platillos van evolucionando conforme temporada, servidos en un ambiente relajado. Pargot es galardonado con el “Bib Gourmand “ 2024 por la Guía Michelin.
Gabaの写真
4.8
素晴らしい(256)
価格:非常に高い
• 各国料理 • コンデサ/ローマ
本日21回予約が入りました。
Gaba was created by people who love food and all the experiences generated through it. Our main philosophy is continuous transformation, we believe that as we acquire experience and knowledge what we create changes and expands. Our menu does too. We honor the seasons, respecting the cycle of ingredients and source locally, focusing on the quality of the product and the passion of the team that transforms it. Our goal is to be a place where you can experience joyful connection around the table. Our atmosphere is relaxed and friendly, making you feel comfortable and at home. We offer delicious cocktails and a varied and interesting wine selection to compliment your experience. We are also open for morning coffee and breakfast.Executive Chef & Partner, Victor Toriz has worked throughout his career in Bestia LA and Here's looking at you. He decided to return to Mexico where he worked for Arca Tulum and Emilia CDMX. Gaba is his first project located in Condesa.
SENDERO POLANCOの写真
4.1
とても良い(9)
価格:非常に高い
• 中南米料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
A new culinary and artistic journey through Latin America, inspired by its traditions and crafted with local, seasonal ingredients. Discover the aromas, colors, and flavors of each region.
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