Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Bridgeport​の本格的な料理が楽しめるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(214)

Tre Ditaの写真
4.7
素晴らしい(708)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日119回予約が入りました。
Led by Chef Evan Funke, Tre Dita, Italian for "three fingers", pays homage to the precise measurement of bistecca Fiorentina. If booking in the dining room at Tre Dita, you will enjoy a menu of antipasti, handmade pastas, signature entrees and steaks. If booking in the Bar Tre Dita, you will enjoy a smaller menu of stuzzi, antipasti, handmade pastas and entrees. The full cocktail, wine list and dessert menu is available in both locations.Please note that Tre Dita only accepts reservations 7 days in advance.
Quartino - Chicagoの写真
4.5
非常に良い(10915)
価格:普通
• イタリア料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日131回予約が入りました。
Hugo Ralli、Steve Lombardo(Gibsons Bar&Steakhouse、Hugo’s Frog Bar&Fish House、LUXBARのオーナー)と、エグゼクティブシェフ/パートナーのJohn Colettaにより創設されたアーバンイタリアンレストラン&ワインバーのQuartinoは、本格的なイタリア家庭料理とワインを提供するイタリアン・オステリアとエノテカの最高の組み合わせです。「ワインは水よりも安い」といわれているヨーロッパでは、ビストロやオステリアやエノテカでも、高品質で独特な風味の新鮮な地元産ワインがボトル入り飲料水よりも安く楽しめます。パティオの予約は受け付けておらず、利用は先着順です。
La Grande Boucherie - Chicagoの写真
4.6
素晴らしい(856)
価格:非常に高い
• フランス料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日76回予約が入りました。
Housed in Chicago’s Belle Époque building, the unique Art Nouveau-inspired space honors the iconic building’s legacy while providing guests with a one-of-a-kind atmosphere and menu. La Grande Boucherie blends the ambiance of an indulgent steakhouse with a refined Parisian brasserie charm, and fuses traditional French cuisine with Chicago’s River North culinary heritage. The two-story restaurant boasts custom curved stained-glass windows overlooking the bustling streets of Chicago. The interior features custom mosaic marble floors, authentic fixtures, and a racetrack bar sourced from France. Guests can lean into the view and take in all that Chicago has to offer.
Duck Duck Goatの写真
4.8
素晴らしい(5557)
価格:高い
• 中華料理 • ウェスト・ループ
本日91回予約が入りました。
Duck Duck Goatでは、Girl & the GoatのシェフStephanie Izardが指揮する、新しい中華料理のコンセプトを提供しています。
The Palm Courtの写真
4.7
素晴らしい(4843)
価格:非常に高い
• アフタヌーンティー • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日120回予約が入りました。
長年の間、アフタヌーンティーはThe Brown Palaceの伝統となっています。The Palm Courtは1982年のホリデーシーズンに紅茶を提供し始め、故プリンセス・オブ・ウェールズのダイアナ妃、ヒラリー・クリントンといった要人が訪れています。1958年にはエリザベス女王が私達とともにDrakeでの紅茶を楽しみました。 部屋の中央には豪華な石灰岩の噴水があり、中心部には275年前のモティーフが飾られています。このフレンチブロンズはデザイナーのデイビッド・ウィリアムズによるものです。さらに、アフタヌーンティーの雰囲気は、クラシックなイブニングドレスに身を包んだミュージシャンが水曜~日曜まで開催するハープの生演奏によってより一層高められます。
Mercadito - River Northの写真
4.6
素晴らしい(6256)
価格:高い
• メキシコ料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日62回予約が入りました。
本格的なメキシコ料理店です。ロブスター、海老、魚、ステーキ、鶏肉、ポークタコス、クラフトカクテルなどを用意しています。店内には大人数でも座れる大きな長椅子があり、白い石英の小さなテーブルと軟材を配した床・天井がアットホームな雰囲気を作り上げています。長椅子同士を仕切るロープカーテン、バーを照らすピラミッド型の手作り銅製照明、ダイニングルームを彩る落書き風のユニークな壁画など、洗練された装飾が施されています。巨大なバーエリアとラウンジは、おしゃれで高級な雰囲気の快適なつくりとなっています。
Elina'sの写真
4.8
素晴らしい(141)
価格:高い
• イタリア料理 • ウェスト・タウン
本日37回予約が入りました。
Fine Italian cooking served by two chefs in an intimate space.Reservations are released 30 days in advance at midnight. Parties of 7 or more must contact Reservations@elinaschicago.com to book. Parties of this size are required to participate in a $75 per person family style prix fixe menu, drinks are charged based on consumption and a 20% gratuity will be added to the final bill. If you cancel within 24 hours of your reservation time you will incur a $30 per person cancelation fee.
Cabra - Chicagoの写真
4.7
素晴らしい(3033)
価格:高い
• ペルー料理 • ウェスト・ループ
本日30回予約が入りました。
Perched atop the Hoxton Hotel in the heart of Chicago’s Fulton Market, Cabra Chicago is a lively rooftop escape, inspired by the bold and vibrant flavors of Peruvian cuisine. Led by James Beard Award and Top Chef winner Stephanie Izard, alongside longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra serves up crave-worthy dishes in a colorful and energetic setting. The restaurant’s airy, plant-filled ambiance, paired with its open kitchen and sweeping city views, creates a dynamic dining experience. Guests can savor a variety of shareable plates, from ceviches to savory meats, all bursting with the rich, fresh flavors of Peru.
Asador Bastianの写真
4.7
素晴らしい(171)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • リバー・ノース(シカゴ)
本日21回予約が入りました。
NOW ACCEPTING RESERVATIONS FOR CHRISTMAS EVE!Asador Bastian is a Chicago chophouse with Basque influences from acclaimed ChefDoug Psaltis. Located in the iconic “Flair House” originally built in 1883, this historictownhouse has been revived and brought back to life with culinary inspiration from thegreat asadors of San Sebastián, Spain to serve the world’s best boutique beef withoutcompromise. The most remarkable dining experience comes from the purest ingredientsdelivered in the supremely thoughtful, welcoming and hospitable manner. This ethoshas directed every aspect of the experience at Asador Bastian, whether you’re joiningus for small bites and libations in our Bar Room or for a more intimate experience in ourDining Room.
Athena Restaurantの写真
4.6
素晴らしい(2810)
価格:普通
• ギリシャ料理 • グリークタウン
本日16回予約が入りました。
伝統的な旧世界風の店内で、おいしいギリシャ料理を提供しています。屋内で、上質なギリシャ建築やアート、快適な座席、温かい暖炉をお楽しみください。または、受賞歴のあるシカゴのスカイラインの景色を望む屋外のパティオで食事を楽しめます。ガラスの収納式ドームが備わる新規改装済みのパティオは、冬は床暖房や暖炉、夏は噴水や美しい花を提供し、一年を通してご利用いただけます。皆様もぜひ、ギリシャの雰囲気をお楽しみください。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ