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Mission Bay​の誕生日の食事におすすめのベストレストラン

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料理ジャンル
地域
地区
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ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(94)

Herb & Woodの写真
4.7
素晴らしい(6594)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • リトル ・ イタリー
本日118回予約が入りました。
Brian Malarkeyがサンディエゴにお届けする最新のコンセプト
Cannonballの写真
4.5
非常に良い(1180)
価格:普通
• 寿司 • ミッション ・ ベイ
本日31回予約が入りました。
サンディエゴの美しい景色を望むオーシャンフロントのレストランで、おいしい海岸部の料理、小皿料理、寿司を提供しています。ビーチサイドの醍醐味を感じながら、海辺を意識した季節のクラフトカクテルを片手に最高の時間を過ごせます。ミッション・ビーチを見渡す屋上は、気の利いたディテールとアクセントにあふれ、プールサイドをイメージしたリゾート気分を満喫できます。Cannonballで特別なダイニング体験をお楽しみください!インスタグラムもご覧ください。#splashresponsibly
C-Levelの写真
4.7
素晴らしい(5098)
価格:高い
• カクテルバー • ダウンタウン/ガスランプ
本日102回予約が入りました。
Resting on stilts atop San Diego By C Level Lounge, is an upscale-casual lounge on the waterfront overlooking the city skyline and Coronado.
Nolita Hallの写真
4.3
非常に良い(814)
価格:高い
• イタリア料理(コンテンポラリー) • リトル ・ イタリー
本日58回予約が入りました。
Nolita was inspired by the famous neighborhood in New York City – coined as such for being “North of Little Italy”. Upon opening in 2018, Nolita Hall was awarded an Orchid Award for the stunning interior design provided by Tecture Design and Fabrication.Nolita Hall provides Little Italy with a much needed communal space to enjoy a first class dining and craft cocktail experience, without missing the big games. Our kitchen boasts a Fiori woodfire oven, contributing to most of our Italian inspired menu. Our beverage program provides approachable cocktails with uncompromising integrity of ingredient procurement.
The Grass Skirtの写真
4.7
素晴らしい(744)
価格:高い
• ポリネシア料理 • パシフィック ビーチ
本日38回予約が入りました。
From beverage director Eric Johnson love of tiki cocktails, to corporate executive chef Brian Redzikowski’s mastery of southeast asian cuisine, the grass skirt combines the fun, lighthearted, escapist nature of tiki culture, with the creativity and unsurpassed food and beverage quality guests have come to expect from SDCM restaurants.
Dockside 1953の写真
4.6
素晴らしい(639)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • ミッション ビーチ
本日17回予約が入りました。
With its spectacular waterfront setting on Mission Bay, nautical-inspired design, and a menu of mouthwatering dishes, Dockside 1953 is a favorite restaurant for hotel guests and locals alike. Aptly named for its marina-facing locale at the Bahia Resort Hotel and the year the resort opened, Dockside 1953 is a stunning standout in San Diego’s dining scene. Fresh, coastal-inspired, and locally sourced — the eclectic menu of California fare features dishes to satisfy all palates. With a dedication to high-quality ingredients, menu highlights include classic sweet and savory options for breakfast; salads, bowls, and flatbreads for lunch; sharable starters and fresh seafood entrées for dinner; and a thoughtful wine and cocktail menu. The extensive outdoor patio features cozy fire pits, gorgeous Mission Bay views, and a covered trellis to shade guests.
Benihana - San Diego, CAの写真
3.8
とても良い(7580)
価格:普通
• 日本料理 • ミッション バレー
本日128回予約が入りました。
Benihana(ベニハナ)では他にはないダイニングを体験できます!専属シェフが、グループ用の相席テーブルで伝統的な鉄板焼きの技を披露しています。目の前でスライスしたり、さいの目に切ったりする様子を眺めながら、美味しいステーキや、柔らかいチキン、ジューシーなシーフードを目と舌で楽しめます。腕のいい寿司職人による寿司、特製カクテルも用意しています。Benihanaのシェフは、エンターテイメントを提供することでサンディエゴでも知られています。高速道路8号線のミッションセンタードライブ出口からすぐで、ホテルの近くに位置しています。広い寿司バー&ラウンジでは、ハッピーアワーを月曜~金曜の16:00~19:00の時間帯に提供し、3ドル(USD)のおすすめメニューも用意しています。Benihanaは、ミッションベイ、シーワールド、バルボアパーク、サンディエゴ動物園の近くにあります。
Cocina 35 Liberty Stationの写真
4.6
素晴らしい(79)
価格:普通
• メキシコ料理 • シェルター ・ アイランド/サンディエゴ湾
本日47回予約が入りました。
Our team is dedicated to bring to you the essence of Mexico, the flavors, aromas, culture, service and textures that were given to us, growing up cooking right next to our grandparents in Mexico.We are the only restaurant in San Diego that specialized in Chilaquiles the Most traditional Mexican Breakfast.
Captain’s Quartersの写真
4.7
素晴らしい(75)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • パシフィック ビーチ
本日24回予約が入りました。
Inspired by the literal “captain’s quarters” of 17th century ships, guests will be transported to a luxurious and moody adventure on the high seas. Captain’s Quarters will feature a star cocktail list devoted to various explorations in gin cocktails. For non gin lovers, Beverage Director, Eric Johnson has put his innovative twist on various cocktails concocted with Rum, Mezcal, Bourbon, Tequila and Vodka as well as a small beer and wine selection. In addition to fine spirits, SDCM Executive Chef, Brian Redzikowski has put together an adventurous yet approachable menu which will range from elevated tidbits such as Manchego-Prosciutto “Sandwiches”, Burrata Donuts & Papa's Braves to more substantial fare including Captains Quarters own Double Double. Captain's Quarters kitchen closes at 10PM. Walk in's only after 10PM for Beverage Service. Walk-ins available for Dinner Service based on availability but Reservations Recommended.
World Famousの写真
4.6
素晴らしい(1042)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • パシフィック ビーチ
本日15回予約が入りました。
南カリフォルニア沿岸の料理や、市場から仕入れた新鮮な太平洋産のシーフード、手でカットしたプライムリブ、注文に合わせてグリルするステーキなど、サーフサイド料理を専門に提供するレストランです。毎日更新されるメニューでは、持続可能なカリフォルニア産の食材を使用しています。

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