Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

North Park​のベストステーキレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(49)

Animaeの写真
4.8
素晴らしい(3179)
価格:非常に高い
• Steak • ダウンタウン/ガスランプ
本日67回予約が入りました。
ANIMAE’s eclectic West Coast cuisine, layered with Asian influences, comes to life under Celebrated Chef Brian Malarkey. Applying a California cooking style to ANIMAE’S traditional coal-fired oven and grill, Chef Malarkey’s menu is as thoughtful as it is refined, elevating local produce and seasonal ingredients to create a lively and progressive culinary program.
Senecaの写真
4.7
素晴らしい(4109)
価格:高い
• Steak • ダウンタウン/ガスランプ
本日107回予約が入りました。
Roman trattorias are a timeless expression of simplicity. Immune to the lure of gastronomic experimentation and ego. In Rome, no chef can cook better than the mothers and grandmothers before them. Our goal is to merge the dogmatic approach of Roman cooking with the amazing abundance of ingredients available to us in San Diego. A True Roman Holiday In SD. A 4% surcharge is added to all guest checks.
Cowboy Starの写真
4.9
素晴らしい(4718)
価格:非常に高い
• Steak • ダウンタウン/ガスランプ
本日46回予約が入りました。
サンディエゴのイースト・ビレッジ,地区に新たに加わったCowboy Starは、細部へのこだわりと高レベルのサービスで他のレストランと一線を画しています。Cowboy Starは顧客最優先主義で、顧客の満足度がレストランコンセプトの礎となっています。 先祖伝来のアメリカの地元料理を、真のおもてなしで提供しています。レストランでは料理に地元産の自然なオーガニック食材を使用することにより、地元や地域の農家、漁民、生産者を支援しています。より持続可能な食品への意識を高めることを目指すとともに、地産地消の地域の連帯意識を復活させることに一役買っています。 Cowboy Starのメニューには、Niman Ranchを含む全国有数のCertified Humane認定の自然な環境で飼育されたアンガス牛を使用しています。
Et Voilà! French Bistro - San Diegoの写真
4.8
素晴らしい(2507)
価格:普通
• Steak • ノース・パーク
本日18回予約が入りました。
Et Voilà!は、ノース・パーク周辺部にある賑やかなビストロです。Et Voilà! French Bistroでは、シェフのビンセント・ビアレが、フランス料理と現代的な手法を結合させる才能を発揮しています。ステーキフリット、コキーユ・サンジャックやスーフルなど、地元の産物や季節の産物を使用したフランス各地のレシピをお試しください。フランスの様々な地方から厳選したワインのリスト、バラエティー溢れる地元産の優れた材料と丹念に創り上げられたカクテルをお楽しみいただけます。Et Voila! French Bistroは、賑やかなダイニングや、バーで楽しめるグラスワインやおつまみを探している人たちに人気のあるスポットです。 ご希望の予約時間が見つからない場合は、当店にて対応可能な可能性がありますので、ぜひ当店まで電話ください。
Brigantine at Portside Pierの写真
4.7
素晴らしい(4180)
価格:高い
• Steak • ダウンタウン/ガスランプ
本日90回予約が入りました。
The Brigantine is more than just home to some of San Diego’s finest seafood. It’s a place where locals and visitors alike come to share a lively atmosphere and authentic sense of community. The Morton family opened the first Brigantine on Shelter Island in 1969, with a vision that embraced the beach town lifestyle, a dedication to flavorful food, and a passion for friendly service. Today, we’re known far and wide for our San Diego-style surf and turf. From our award-winning fish tacos and freshly shucked oysters, to classic filet mignon or our perpetually best-selling marinated grilled swordfish. Always prepared to exceed expectations, and served with a smile. You can stop in at any neighborhood Brigantine and get a taste of the local flavor, from regionally inspired specials, to custom cocktails and home town craft beers. At the Brigantine we make first timers feel like regulars, and consider regulars part of the family. So come by often, and share our taste for life.
Fogo de Chao - San Diegoの写真
4.0
とても良い(3807)
価格:普通
• Steak • ダウンタウン/ガスランプ
本日124回予約が入りました。
Fogo de Chão® サンディエゴは歴史あるガスランプ・クォーターに位置し、この活気あふれるエリアで風景や音楽、フェスティバルを楽しむ地元の人々と観光客にサービスを提供しています。Fogo de Chãoは、過去36年間にわたりブラジル料理の伝統を踏襲してきた本格的なブラジル式ステーキハウス(シュラスカリア)です。当店のガウチョシェフは、今も変わらず、ピカーニャ(名物のサーロイン)、フィレミニョン、リブアイ、フラウディーニャ(ブラジルのサーロイン)、コルデイロ(子羊)といった様々な種類の肉を巧みにグリルし、テーブルサイドで提供しています。メインディッシュにあわせて、グルメなマーケットテーブル、本格的なブラジル料理のサイドディッシュ、受賞歴のあるワインメニューをお楽しみください。軽めの特選シーフード料理、マーケットテーブル限定のグルメ料理を選ぶこともできます。最大130名まで利用可能な貸し切りエリアとセミプライベートエリアを提供しています。
Island Primeの写真
4.6
素晴らしい(8309)
価格:普通
• Steak • ダウンタウン/ガスランプ
本日59回予約が入りました。
Island Primeでは、シェフのデボラ・スコットの革新的でバラエティ豊かなスタイル、壮大なパノラマの景色と気配りの行き届いた南部スタイルのおもてなしを提供しています。美しいサンディエゴ港を見渡せます。 ビストロスタイルのレストランC-Levelでは、ランチは毎日11:30からオープンし、ディナーまで営業しています。C-Levelは、サンディエゴの街並みを一望できる美しい屋外パティオ(暖房付)を提供しています。
STK- San Diegoの写真
4.3
非常に良い(3310)
価格:高い
• Steak • ダウンタウン/ガスランプ
本日55回予約が入りました。
STK Steakhouse is “not your daddy’s steakhouse,” offering a high-energy dining experience that artfully combines the superior quality of a traditional steakhouse with a Vibe Dining atmosphere unlike any other. Delectable cuisine, upscale cocktails and an elevated Happy Hour, along with an in-house DJ and chic décor, all come together to offer a memorable fine dining experience that keeps guests enjoying their evening from drinks to dinner to late night. STK’s menu features reimagined classic American cuisine for lunch, brunch and dinner with unique local flair infused into each location’s menu. The brand’s beef program focuses on the highest quality, delicious and craveable steaks while emphasizing transparency and traceable sourcing practices.
Huntressの写真
4.6
素晴らしい(783)
価格:非常に高い
• Steak • ダウンタウン/ガスランプ
本日22回予約が入りました。
Huntress is the most adventurous and energetic modern steakhouse in downtown San Diego, offering the finest cuts of meat, one of the largest collections of Japanese whisky brands in California, and a contemporary, lively atmosphere where music elevates every dish.
Lou & Mickey'sの写真
4.6
素晴らしい(4104)
価格:高い
• Steak • ダウンタウン/ガスランプ
本日48回予約が入りました。
サンディエゴ・コンベンションセンターの通りの向かい、ペトコパークから2ブロックの場所にあるガスランプの人気ステーキハウスです。有名なステーキ、各種シーフード、エキゾチックなドリンクをお楽しみいただけます。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ