Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シアトル・イースタンワシントン

Tukwila​のベストステーキレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(8)

JOEY Southcenterの写真
4.6
素晴らしい(7)
価格:普通
• Steak • タクウィラ
本日62回予約が入りました。
JOEY Restaurants marries iconic hospitality with a handcrafted, locally and globally-inspired menu from award-winning chefs, to bring an unparalleled guest experience. Instead of just one chef, JOEY has a whole team of celebrated Executive Chefs bringing you an experience you can't get anywhere else.  JOEY Southcenter is located in the newly redesigned Westfield Southcenter just south of Seattle, it delivers polished interiors and a sleek scene for eclectic dining.
Spencer's For Steaks & Chopsの写真
4.6
素晴らしい(145)
価格:高い
• Steak • シータック
本日4回予約が入りました。
Located within the Hilton Seattle Airport & Conference Center, Spencer's proudly serves USDA prime beef, locally raised poultry, and pork. In partnership with local farmers, the seasonal menu offers responsibly fished and sustainably farmed produce, seafood, and meat. At the bar, you will find handcrafted beer and cocktails created from local spirits in addition to an extensive wine list. Featured wines include selections from Napa, Sonoma, and the Pacific Northwest.
Mizu Steakhouse - Rentonの写真
4.2
非常に良い(52)
価格:高い
• Steak • レントン
本日11回予約が入りました。
Welcome to Mizu Steakhouse, where Japanese tradition meets the American steakhouse in a harmonious fusion, creating an unforgettable dining experience for all our guests.
JaK's Grill - West Seattleの写真
4.8
素晴らしい(1205)
価格:高い
• Steak • ウェスト・シアトル、アルカイ
本日45回予約が入りました。
JaK’s Grill is a neighborhood steakhouse that features aged Nebraska steaks, the freshest local seafood and produce, and our award winning Half-Pound JaK's Burger. With locations in both West Seattle and Issaquah, JaK's has been serving the greater Seattle area for nearly 30 years! Reservations recommended, but not required.
Black Angus Steakhouse - Federal Wayの写真
4.6
素晴らしい(2810)
価格:普通
• Steak • フェデラルウェイ
本日23回予約が入りました。
WE’VE BEEN MASTERING OUR CRAFT SINCE 1964, so you could say we know a thing or two. Our cuts are aged at least 21 days, seasoned to excellence, expertly flame-grilled and served up just the way you like it. You’ve earned it. Whether you’re here to throw back a couple with old friends or trying to finish off the High Noon Feast on you own, there’s always a seat for you. So here’s to the nights you can’t remember and the steaks you won’t forget. To learn more visit www.blackangus.com.
Allisterの写真
4.4
非常に良い(120)
価格:高い
• Steak • マーサーアイランド
本日24回予約が入りました。
Bringing people together and building community through food, allister is a neighborhood restaurant and cocktail bar located in beautiful Downtown Mercer Island, Washington. We offer simple American cuisine with an emphasis on Northwest seasonal ingredients, inspired by French and Asian influences. Our bar features Classic craft cocktails, well-curated list of wines, NA beverages, and a selection of local and Nationally brewed beers.We look forward to serving you soon!
Anthony's HomePort - Des Moinesの写真
4.6
素晴らしい(3854)
価格:普通
• Steak • デモイン
本日33回予約が入りました。
Anthonyは、本格的な北西部のダイニング体験を提供する地元のウォーターフロントのレストランです。クオリティとバリューに妥協せず、最高級の新鮮なシーフードを提供しています。自社のシーフード会社からの新鮮で安全な季節の魚介類、北西部のワインやマイクロビール、「ベスト・オブ・シーズン」の食材を用いて自家製のデザート、サラダ、メインディッシュ、ドリンクを用意しています。Anthony’s Des Moinesからは、ピュージェット湾とオリンピック山脈の美しいパノラマの景色を眺めることができます。1階(日本式の2階)に位置し、毎日ランチに営業しています。カジュアルスタイルで予約はいりません。シーフード、パスタ、サラダ、ハンバーガー、魚のタコスなどを倒しめます。
Jack's BBQ - SoDoの写真
4.7
素晴らしい(43)
価格:普通
• Steak • ジョージタウン
本日9回予約が入りました。
Authentic Central Texas Barbecue featuring the Texas Trinity - Brisket, Ribs, Sausage. Great craft cocktails including our famous Smoked Orange Old Fashioned. Incredibly good desserts like Peach Cobbler and Pecan Pie. Super delicious Breakfast Tacos. It's like taking a trip to Texas the minute you walk in the door.Owner Jack Timmons grew up in Texas and has lived in Seattle for the last 2 decades. In 2012, he attended BBQ Summer Camp at the Meat Sciences department of Texas A&M, then toured many historic barbecue temples of Central Texas. Returning to Seattle, he bought an offset smoker, imported some post oak and mesquite and started the Seattle Brisket Experience. After a year+ of practicing the art of barbecue, and serving succulent smoked meats to thousands of Northwest BBQ fans at BBQ raves, Jack opened a restaurant in the SoDo region of Seattle in 2014 to bring Central Texas BBQ to the people of Seattle and the Puget Sound region! The Brisket King of Seattle welc
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ