Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Gold Coast / Streeterville​の夜のデートにおすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(411)

Adalinaの写真
4.5
非常に良い(2305)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日57回予約が入りました。
Adalina is a refined hospitality destination serving a modern and engaging Italian menu in a timeless yet alluring setting in the heart of Chicago’s Gold Coast neighborhood. Led by Michelin-starred and Top Chef alumni Soo Ahn. Adalina’s menu creates a balance between Northern and Southern cuisine, providing expertly staged shared plates along with strong statement items that satisfy a table. Guests can expect house made extruded and stuffed pastas. Adalina’s offerings will be accompanied with tableside services, and a well curated beverage and wine program that aims to evoke a sense of excitement for guests. Adalina makes the perfect venue for a romantic evening, business dinner or special occasion.For parties larger than 10 guests, please email events@adalinachicago.com to inquire about our Private Dining options and availability.
Alpanaの写真
4.7
素晴らしい(317)
価格:普通
• アメリカ料理 • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日55回予約が入りました。
Welcome to wine inspired cuisine, where every dish is meticulously crafted to harmonize with the discerning palate of a Master Sommelier. Led by Alpana Singh, the youngest woman and first South Asian to conquer the Master Sommelier exam, our menu blurs the lines between food and wine, ensuring each recipe is a symphony of balance, texture, and flavor. Enjoy our global inspired menu featuring an array of dishes including small plates, pastas, vegetarian dishes, meat, seafood and steak. Wine lovers are sure to enjoy our expertly curated list featuring over 200 selections from across the world while cocktail enthusiasts can indulge in our craft cocktail menu. Regarded as neighborhood wine bistro by the locals, Alpana is located at the corner of State and Pearson in Chicago's historic and trendy Gold Coast district. We invite you to enjoy dinner in our well-appointed dining room or take in the scenery from our cozy patio.
Shanghai Terraceの写真
4.9
素晴らしい(2310)
価格:高い
• 中華料理 • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日17回予約が入りました。
最近Zagatの「シカゴの中華レストラン」の1番に選ばれたレストランで、シカゴでは珍しい優美なアジア風の装飾でくつろげる雰囲気があります。暖かい気候の間、テラスでは追加席を利用して75名まで収容できます。30名まで収容可能なプライベートダイニングルームも備わっています。Shanghai Terraceでは、広東料理と上海料理に力を入れた中華料理を提供しており、シカゴの東側の景色を楽しめます。
LUXBARの写真
4.6
素晴らしい(2834)
価格:普通
• アメリカ料理 • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日107回予約が入りました。
21世紀初頭のウィーンで設計・建築された、Adolf LoosによるAmerican Bar(アメリカン・バー)に着想を得ています。バーは、シンプルななかにも優雅さをとらえ、プレーリー・スクールのフランク・ロイド・ライトや他のアメリカの建築家の仕事に大きく影響を与えたスタイルです。石、ガラス、真鍮、自然光を浴びた木材のある親しみやすく奥深い地元の存在となっています。 地元の大広間のようなLUXBAR(ラックスバー)は、同様のシンプルな優雅さを伝えるよう設計されています。食べ物はおいしく新鮮かつ自然で、シンプルな味わいです。職人スタイルのメニューは、あらゆる機会で食べる手頃な豊かさの象徴としてパートナーが考えるものを反映しています。シンプルでエレガントな特製カクテルには、新鮮な自然材料が使用されています。 LUXBAR(ラックスバー)のスタッフは、伝説的なサービスによりGibson’s Steakhouse & Hugo's Frog Bar(ギブソンズ・ステーキハウス&ヒューゴズ・フロッグ・バー)を有名にさせた顧客対応のフィロソフィーの訓練を受けています。 パティオの予約は受け付けておらず、利用は先着順です。
Tzucoの写真
4.6
素晴らしい(751)
価格:普通
• メキシコ料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日77回予約が入りました。
Located in the bustling River North neighborhood of Chicago, Tzuco, helmed by the Michelin-starred Chef Carlos Gaytán, offers a blend of authentic Mexican flavors and sophisticated French techniques. Named after Chef Gaytán’s hometown, Huitzuco, the restaurant boasts a menu rich in ceviche, seafood, and traditional Mexican dishes, served in a spacious dining room, lively bar, lounge, and an all-weather outdoor terrace.Tzuco’s captivating interiors, designed by the acclaimed Cadena + Asociados Concept Design, tell a story of Chef Gaytán's heritage with preserved materials from Mexico and handcrafted furnishings, ensuring guests not only savor exquisite dishes but also relish an immersive cultural experience.
Hugo's Frog Bar & Fish House - Chicagoの写真
4.7
素晴らしい(5362)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日55回予約が入りました。
オーナーのヒューゴ・ラリーとスティーブ・ロンバルドは大成功を収めたGibsons Bar & Steakhouseに続くレストランをオープンする場所を数年間くまなく探した末に、身近な所に求めていた場所を見つけました。2人は1997年2月に彼らがギブソンズと共に始めたシカゴの伝説的なレストランに続くシーフードレストランをオープンしました。このレストランは先のGibsons Bar & Steakhouseの原則に忠実で、信じられないほどのボリューム、価値、クオリティ、記憶に残るサービスを提供しています。
Bistronomicの写真
4.9
素晴らしい(6018)
価格:普通
• フランス料理 • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日41回予約が入りました。
シカゴのゴールドコースト中心部に位置し、中西部の農場産の食材を使用するビストロです。パリのカルチャーに起源のあるモダンなフレンチ料理を楽しめます。Bistronomicの名前は、ビストロ(bistro)/料理(gastronomy)/経済(economic)の3つの単語を組み合わせています。エグゼクティブシェフ/オーナーのMartial Noguierが長い間見ていた夢が現実になりました。親しみやすく手ごろな価格で提供する、受賞歴のある現代的なフレンチビストロです。 Bistronomicはシカゴ・マガジンおよびシカゴ・トリビューンにより、「ベスト・ニュー・レストラン」に選ばれました。シェフのNoguierは、2度目となるジェームズ・ビアード財団の「五大湖のベストシェフ」を獲得しました。Bistronomicは、「ベスト・ニュー・レストラン」部門にもノミネートされました。Bistronomicは3年にわたって、ミシュランのビブグルマンとして掲載されています。Bistronomicは最近になって、シカゴ誌から2.5つ星を獲得しています。シカゴ・トリビューンのフィル・ヴェッテルにより、市内のレストランの第22位に選ばれました。
Adorn Bar & Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(543)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日11回予約が入りました。
Led by Chef Richie Farina, Adorn Restaurant presents ingredient-driven menus and customizable fine-dining experiences take the familiar and adorn it with unexpected flavors and presentations that will surprise and delight. Built in Chicago’s most inventive and lauded Michelin kitchens, Chef Farina is rooted in the culinary community and offers a taste of Chicago's unique spirit.Adorn Bar is where tradition meets innovation, celebrating a new era of craft cocktails that pay homage to the classics.
Rosebud on Rushの写真
4.6
素晴らしい(5721)
価格:高い
• イタリア料理 • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日56回予約が入りました。
エレガントながらも楽しい雰囲気のRosebud on Rushでは、一口目からおいしい料理を楽しめます。魅力あるブラウンストーンの建物を改装しており、シカゴの活気あるマグニフィセントマイル近くという便利な立地です。何世代にも渡って受け継がれた本格的なイタリアのレシピの、すばらしい食事を提供しています。アメリカのトップ10レストランの一つという評判です。ジューシーなステーキ、クラシックなポークチョップやラムチョップ、昔から人気の自家製パスタのリガトーニのトマト・ウォッカソース添えなどがおすすめです。Rosebud on Rushは地元のゲスト、ツーリスト、映画スターも来店するレストランです。広々としつつも親密な雰囲気の高級ダイニングは2階建てで、市街を行き交う人々を眺められます。バレーパーキングも利用でき、便利です。 屋外パティオのオンライン予約は受け付けていませんので、予めご了承ください。
Osteria del Pastaioの写真
4.3
非常に良い(1118)
価格:普通
• イタリア料理 • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日40回予約が入りました。
Osteria del Pastaio, specializes in traditional Italian Cuisine. Our menu reflects the culinary team’s passion for using only the freshest ingredients. Our Artisan pastas are made daily, our breads are baked fresh each morning, our seasonal desserts and candies are hand-made. Our soups are all from vegetarian stock and whenever possible our produce comes from local organic farmers. At Osteria del Pastaio we are pleased to bring you the highest quality ingredients in traditional, Italian cuisine.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ