Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニュー メキシコ州

Santa Fe​の夜のデートにおすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(22)

Sazonの写真
4.7
素晴らしい(5189)
価格:非常に高い
• 中南米料理 • サンタフェ
本日21回予約が入りました。
Fernando Olea氏(Epazoteでのシェフ経験を持つメキシコ人シェフ)がサンタフェに1991年に創業したレストランで、Oleaシェフによるメキシコの伝統技術を用いた創造的で洗練された料理(オールド・メキシコ&各国の食材使用)を提供しています。新鮮な地元食材と肉類を可能な限り使用し、少なめの盛りつけで提供しています。 神秘的なメキシコ料理作りには「モーレ」(スパイス、種、ナッツ、チョコレート、チリなどを焼いてから砕いた風味豊かなソース)が不可欠で、その多くには30種以上の食材が使用されています(唐辛子のみで5種類を使用する場合あり)。Oleaシェフはサンタフェ400周年を記念して、2009年に「ニュー・メキシカン・モーレ」などの手作りのモーレを発表しました。メインダイニングルームには、Federico Leon De La Vega氏(メキシコ・シティ出身の有名アーティスト)がOleaシェフに送った巨大な壁画が飾られています。
Coyote Cafeの写真
4.7
素晴らしい(7171)
価格:普通
• イギリス地方料理(南西部) • サンタフェ
本日33回予約が入りました。
サンタフェで最も有名なレストランCoyote Cafeは29周年を迎えました! おすすめ料理は、フォアグラ&ダイバーホタテ、太巻きシーザーサラダ、伝説の24オンス「カウボーイカット」リブアイです。当店の南西部の伝統をお楽しみください。モダンな人気メニューは、辛口エルク・テンダーロイン、メスキート・グリル・ロブスター・テイル、ハワイアン・ツナ・ポケ、そしてもちろん、グリーンチリ・マカロニ&チーズです。 Sine Qua Nonのような希少なセレクションを含む受賞歴のあるワインリストのほかに、ユニークな特製カクテルを含むフルバーを提供しています。 夏季の屋上カンティーナでは、カジュアルなアウトドアの雰囲気の中でニューメキシコ料理とカクテルをお楽しみいただけます(屋上では、予約のないお客様のみを受け付けています)。
Zacatlanの写真
4.7
素晴らしい(1254)
価格:高い
• メキシコ・アメリカ南西部料理 • サンタフェ
本日23回予約が入りました。
The name Zacatlán surged from the origins of our chef, Eduardo Rodriguez. He was born in Zacatecas, Mexico (north-central Mexico), which is defined as "the habitants of the land where grass grows". Zacatlán is the nahuatl translation for "land with an abundance of grass", and that is where our idea of Zacatlán Restaurant began. Zacatlán Restaurant desires to continue to preserve the traditions for our upcoming generations, while bringing forth new flavors. These new flavors incorporate Southwestern and Mexican influences. We are established near the Santa fe Plaza, right off of Guadalupe Street. We want to unveil a new fusion of food for everyone in Santa Fe and those who visit.
Sassellaの写真
4.7
素晴らしい(2287)
価格:高い
• イタリア料理 • サンタフェ
本日20回予約が入りました。
The name “Sassella” comes from a hamlet of 60 residents known for its vineyards near where Chef Cristian Pontiggia grew up.In addition to working at two Michelin Star restaurants in Europe, Lombardy native Chef Cristian Pontiggia has received several awards from La Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs, an international gastronomic society. The Italian government recognizes him as a Master Chef, and he holds a culinary degree that certifies him as a Doctor of Enogastronomy.
Dinner for Twoの写真
4.7
素晴らしい(3919)
価格:普通
• ステーキ • サンタフェ
本日29回予約が入りました。
Dinner for Two has been named Best Steakhouse in New Mexico!Excellent food, great cocktails and a fun dinning environment! We specialize in Prime cuts of beef, Filet Mignon Rib-eye, New York strip as well as table-side presentations like Caesar salad and Chateaubriand and Bananas foster. Please Call To make a reservation for our dog friendly Patio. Multi-award winning: including Wine Spectator and top 10 in southwest and Best Cocktail. Our cocktails are Well made fun and Forward Thinking, With an emphasis on Seasonality. Happy hour is available from 4 -6:00 every day! (Except Holidays). We love to host dinners for Weddings, organizations, or private celebrations from 2 to 90, everything is made in-house so special diets are easily accommodated: allergies, gluten free, etc.Excellent Food and Service at a Reasonable PriceParking on any local street meter Sunday park for free at any meter
Palace Primeの写真
4.5
非常に良い(618)
価格:高い
• アメリカ料理 • サンタフェ
本日24回予約が入りました。
**NOW OPEN MONDAYS**Located one block from the plaza and one block from the Lensic Theater. We are a Santa Fe tradition reborn. Chef Angel Franco serves up small plates, farm-fresh veggies, seasonal seafood, and handmade pasta made with local ingredients, paired with premium wines and seasonally curated craft cocktails to enjoy in an elegant and historic setting. We have a private dining room for groups of up to 14. Our tree-covered back patio and fully covered front patio are open in the warm months when weather permits. You can also dine inside our chic bar/lounge or dining room with plush booth seating. Happy Hour is Wednesday - Monday from 5 pm to 6:30 pm. Chef, Angel Franco | Sous Chef, Aaron Daniels | General Manager, Austin Flick | Bar Managers, Ashely Lynn + Karli Guerrero
TerraCotta Wine Bistroの写真
3.4
とても良い(2404)
価格:高い
• グローバル料理 • サンタフェ
本日11回予約が入りました。
TerraCotta Wine Bistroは、魅力的な19世紀の日干しの建物を利用したレストランです。スマートカジュアルな料理&ワインを提供しています。ニューメキシコ州サンタフェのダウンタウンの歴史的地区に位置し、ジョージア・オキーフ博物館とダウンタウンプラザに近接しています。このユニークなサンタフェのレストランでは、地元や地方色豊かな食材を利用して、世界中から影響を受けた料理、ワイン、ビールを提供しています。Terracotta Wine Bistroでは高品質の食材を季節の変化に合わせて創造的な組み合わせで調理しています。居心地のよいカジュアルで陽気な雰囲気で、プライベートの集まりや大人数での会合にも最適です。なによりもまず、リーズナブルな料金で提供しています。 たくさんの料理を試したりシェアできるように、日替わりのメインディッシュには大小のサイズを用意しています。 TerraCottaの終日ハッピーアワーでは、毎日18:00まで60種類を超えるグラスワインを6ドルで提供しています。
La Boca - Santa Feの写真
4.7
素晴らしい(5305)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • サンタフェ
本日40回予約が入りました。
シェフ兼オーナーのジェームス・キャンベル・カルーソ(ジェームズ・ビアード賞ノミネート3回)によって2006年にオープンしたLa Bocaは、サンタフェのダウンタウンの中心部に位置する居心地の良いスペインのタパスレストランです。スペイン旅行の影響を受け、ジェームズシェフは、伝統とモダンさを兼ね備えた料理を作るために、本物のスペインの食材の相乗効果を求めています。薄くスライスされたマグロ(ブラッドオレンジのアイオリ、カラマタのオリーブのトッピング、スモーク・シーソルト付)などの料理のように、様々な異なる味付けがなされています。 La Bocaには活気のあるヨーロッパのようなワインバーもあり、厳選された地中海と南米のワインを幅広く取り揃えています。快活とした知識豊富なスタッフが優雅に食事に合う完璧なワインやシェリーを紹介します。 La Bocaはサンタフェ・ファームのレストランプログラムに参加しています。 La Bocaでの座席は限られているため、4名以上の予約についてはレストランに連絡する必要があります。
Rio Chamaの写真
3.4
とても良い(417)
価格:高い
• ステーキハウス • サンタフェ
本日15回予約が入りました。
Rio Chama in Santa Fe, New Mexico is located not far from the Santa Fe Plaza, next to the state capitol. Since 2001, the restaurant has developed a reputation for simple, elegant dishes made with high-quality ingredients. You'll find a relaxing atmosphere offering a mix of intimate dining rooms, inviting patios and one of Santa Fe's most popular bars. It is a long standing Santa Fe institution, where Executive Chef Joel Hernandez features modern American cuisine serving the best prime rib, steaks and seafood. We serve the Edible Magazine 2023 People's Choice for best green chile cheeseburger. Excellent food, wine, and spirits with great hospitality and service make Rio Chama perfect for any occasion. We take reservations for the dining room only. Our bar and Doug Montgomery @ The President’s room is first come first serve basis.
Geronimoの写真
4.9
素晴らしい(12615)
価格:非常に高い
• フュージョン料理 • サンタフェ
本日54回予約が入りました。
25周年のGeronimoはサンタフェで食事をする場所としての名声を確立しています。シンプルで控えめなキャニオンロードの伝説のレストランで、伝統と革新が調和しています。ニューメキシコで唯一、モービルの4つ星およびAAA 4ダイヤモンドを受賞しました。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • ThomasVIP
    ニュー メキシコ州 •28​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Fabulous slow cooked short ribs that melt in your melt & delcious branzino. Poached pear/ arugula salad was outstanding. First time here for dinner & definitely will be back! Creative desserts you won’t find elsewhere
    詳細を見る
    Zacatlan価格:高い• メキシコ・アメリカ南西部料理• サンタフェ
    4.7
  • LuisVIP
    シアトル・イースタンワシントン •58​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Good place to enjoy a late afternoon cocktail with friends, very good cocktails, and excellent food. The service is what you wish for, excellent!
    詳細を見る
    Palace Prime価格:高い• アメリカ料理• サンタフェ
    4.5
  • Mike
    ニュー メキシコ州 •12​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    Our group of 5 was well taken care of by Ally, one of the best wait staff we’ve had in ages. And everyone else who served us was great too, attentive and friendly. The food was creative and delicious. The drinks were special. The dining space was relaxing, quiet, and full of art. We all had a memorable time and would certainly recommend.
    詳細を見る
    Coyote Cafe価格:普通• イギリス地方料理(南西部)• サンタフェ
    4.7
  • BrianVIP
    クリーブランド・アクロン、カントン •13​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    From entering the restaurant the experience at Sazón was excellent. The food was amazing including the best soup we’ve ever had. Some very creative and unique dishes and all were excellent. Starting with the mole tasting was very cool. Our server, Nick, was excellent and made great suggestions and explained the dishes in detail. Absolutely a must try restaurant in Santa Fe.
    詳細を見る
    Sazon価格:非常に高い• 中南米料理• サンタフェ
    4.7
  • Lyn
    ダラス・フォートワース •12​件の口コミ
    5.0
    2024年11月14日にご来店
    My husband and I went to Sasella to celebrate our 31st wedding anniversary. Our server was Miguel, and he was fantastic. He made excellent recommendations on both the food and the wine. For our appetizer, we ordered a sea bass fish cake in a tomato soup base. Then, we had lobster risotto with a pesto sauce. For our main course, we had a wagyu steak in a sauteed bed of arugula. For dessert, we ordered the triple-layer almond amaretto cake. Everything was divine! I can't recommend Sasella enough. We will definitely return!
    詳細を見る
    Sassella価格:高い• イタリア料理• サンタフェ
    4.7
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ