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Jackson Heights​の夜のデートにおすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(481)

SALVAJEの写真
4.6
素晴らしい(30)
価格:高い
• バーラウンジ • ジャクソン ハイツ
Welcome to Salvaje, Where the Spirits of the Animal Kingdom Come to Life in Decor, Bar and Cuisine. Offering a Gastronomic Experience that Transports you into an Untamed Realm - we invite the Curious, Adventurous, and Lovers of all things Wild to become a part of Our Story. Come for a drink, a bite, or elevate your celebration with us. Our captivating venue, blending elegance and untamed beauty, provides the perfect backdrop for private events, parties, and buyouts.
TAO Uptownの写真
4.5
非常に良い(14630)
価格:高い
• アジア料理 • ミッドタウン イースト
本日89回予約が入りました。
店内中心部に、日本の鯉が泳ぐ池の上を浮く約5mの大仏が鎮座するTaoは、有名人やスポーツ選手に人気の高いパンアジアンレストランです。本格的な香港中華料理/和食/タイ料理を専門としています。Taoは3階構造で、ニューヨークでも類を見ない元映画館の景色を望む素晴らしい"Skybox"を含む、300席の座席があります。そのほかTaoには寿司バー、ラウンジ、食事やショーを楽しめる2つのバーがあります。前菜は8~18ドル(USD)、主菜は16~39ドルです。年間を通して27.50ドルのプリ・フィクスランチメニューを用意しています。
Aunt Jake's Pasta Experienceの写真
4.9
素晴らしい(976)
価格:普通
• イタリア料理(コンテンポラリー) • アッパー イースト サイド
本日27回予約が入りました。
Join us at Aunt Jake's Upper East Side for our Pasta Making Class & 3-course pasta menu! The cost is $60 per person for pasta instruction and the prefix meal. We require a $10 per person non-refundable deposit. The entire experience is approximately 2.5 hours. Please use the OpenTable mobile app for best results when booking the Pasta Experience.–Aunt Jake's was founded in 2015, as the company set out to replicate the idyllic, simplistic cuisine we grew up to enjoy. However, we wanted to create Italian food for the “next” generation. The idea was to develop an Italian concept around the customer’s choice of how to eat pasta compared to how the restaurant wanted you to eat it. With that in mind, Aunt Jake’s core mission is to bring high-quality fresh ingredients daily to craft our handmade pasta and sauces health-consciously. The customer can mix and match sauce with shape and create a custom dish of their own.
Nobu Fifty Sevenの写真
4.7
素晴らしい(6281)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ミッドタウン ウエスト
本日215回予約が入りました。
多くの期待に応える形で2005年の夏にオープンしたNobu Fifty Sevenは、伝説のシェフ、松久信幸の最初のニューヨーク・アップタウンのレストランです。ノブの共同所有者は、彼の長年のパートナーである、有名なレストランタのドリュー・ニウポレント、オスカー受賞俳優のロバート・デ・ニーロ、ハリウッドの映画プロデューサーのマイアー・テパーです。レストランでは、ティラディート・ノブスタイル、ブラックコッド・ミソ、火鉢テーブルなどの古典的な料理とともに、新しいスタイルのノブの代表的な日本料理を紹介しています。ニューヨーク・タイムズの3つ星を獲得したレストランです。 Nobu Fifty Sevenはデビッド・ロックウェルによるデザインで、アジアを流れる川の姿や流動性を連想させます。アワビの貝殻のシャンデリア、テラゾータイルとスライスした竹材、焦げた灰のテーブル、日本のキルト生地などを採用した曲線と細部にこだわったインテリアです。日本から輸入された酒の樽が1階のバーカウンター越しにそびえ立ち、ゲストを2階のダイニングルームへ導きます。光沢のある木材、豊かな色合い、穏やかな照明が優雅さと洗練された雰囲気を演出しています。
Hoextersの写真
4.7
素晴らしい(309)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • アッパー イースト サイド
本日111回予約が入りました。
Cozy, warm and inviting, Hoexter’s revival pays homage to its origins as a vibrant Upper East Side destination. Come in for a perfectly chilled martini and shrimp cocktail at our bar or indulge in our decadent gorgonzola garlic bread and a steak au poivre in one of our elegant dining room banquettes. Our menu has a little something for everyone, life's simple pleasures perfected! Book online or by calling us at 212-288-1777
Quality Italian - New Yorkの写真
4.7
素晴らしい(6232)
価格:高い
• イタリア料理 • ミッドタウン ウエスト
本日178回予約が入りました。
Quality Italianはモダンなイタリアン・アメリカンのステーキハウスです。エグゼクティブシェフのScott Tacinelliが監修し、イタリア料理のアクセントを加えてモダンにアレンジしたクラシックなステーキハウスの料理を楽しめます。Fourth Wall Restaurantsが運営する200席のレストランは、イタリアで肉の最高品質を維持してきたイタリアのブッチャーズギルドを参考に、AvroKOによるデザインが施されています。
The Smith - Midtownの写真
4.7
素晴らしい(8310)
価格:普通
• アメリカ料理 • ミッドタウン イースト
本日155回予約が入りました。
The Smithは、ニューヨーク市内4ヵ所の活気あるロケーションにあるカジュアルなアメリカンブラッスリーです(The Smith East Village、The Smith Midtown、The Smith Lincoln Square、The Smith NoMad)。地元のサプライヤーから地域食材を調達し、朝食/ランチ/ブランチ/ディナー時に定番のビストロ料理を提供しています。The Smithは、仕事後の同僚とのドリンク、ビジネスディナー、ショーの前の簡単な軽食やドリンク、深夜のドリンクパーティー、家族での日曜のブランチなどを楽しむ場所として最適です。全ての店舗に個室があり、様々な目的での利用が可能です。
Opheliaの写真
4.2
非常に良い(1548)
価格:普通
• アメリカ料理 • ミッドタウン イースト
本日32回予約が入りました。
Cocktail Lounge atop the historic Beekman Tower offering 360 views of Manhattan and Brooklyn.Ophelia offers a crafted a two-part cocktail menu featuring reinventions of classic and signature cocktails inspired by the natural elements and the glory of the lounge during its heyday in the 1920s and 30s. Chef Ambrosio sources ingredients from local and international artisans, farmers, and fishmongers to create an elevated and refined culinary voyage. Small dishes include Maine Lobster Spring Rolls, Seared Hudson Valley Foie Gras with dried cherries, Classic Caviar Service, Prime Beef Tenderloin, and Truffle Fries.
Central Park Boathouseの写真
4.6
素晴らしい(1042)
価格:非常に高い
• コンチネンタルヨーロピアン • アッパー イースト サイド
本日76回予約が入りました。
Dine with us in the beautifully updated restaurant that reimagines the Boathouse's iconic history and charm. Reviving old traditions and making new ones – we’ve got something for everybody.Monday - FridayLUNCH: 12pm -5pmSaturday & SundayBRUNCH: 11am - 5pmIn addition, our outdoor Express Cafe, is open daily from 8am to 5pm. *For parties of 13 or more: please contact us at info@centralparkboathouse.com or kavila@legends.net**Please Note** Our restaurant is located inside of Central Park, which means all guests must arrive on foot, there is no parking at our property. The closest entrance and cross streets are 72nd street and 5th Ave.
Sushi Nozの写真
4.9
素晴らしい(23)
価格:非常に高い
• 寿司 • アッパー イースト サイド
本日12回予約が入りました。
Craftsmanship at its finest is displayed at Sushi Noz, where guests experience our seasonal omakase menu curated nightly by Chef Nozomu Abe. Known as "Noz" to his friends, Abe-san is part of a movement from Japan advancing Edomae-style sushi, incorporating aging and preparation techniques that date back to Japan's Edo period. Upon entering the restaurant, guests are transported by the Sukiya-style wooden interior, which was assembled using more than a dozen types of cedar. The centerpiece of our first dining room is our 8-seat, 200-year-old hinoki wood sushi bar and traditional ice chest, where Chef Noz refrigerates the evening's neta selections. Our second dining room features a sushi bar made from tamo ash wood, which accommodates an additional 6 guests. We welcome our guests in true Japanese hospitality, offering two nightly seatings at each counter.
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