Allstonの夜のデートにおすすめのベストレストラン
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現在地周辺のご予約可能な店舗(363)
本日60回予約が入りました。
Krasi is love. Krasi is life. Krasi is wine, literally.Krasi is about conversations and the people immersed in them. It’s about new friends, old friends, and turning strangers into friends.With a Greek wine list of over 180 all natural and biodynamic selections, every pour tells a story. Our menu of regional Greek meze set the stage to feast like the gods. Uncover and rediscover Greece with us. Krasi is Greek, differently.
本日46回予約が入りました。
The Red Fox is an Italian American restaurant and lounge brought to you by All Day Hospitality Group (Tony & Elaine's, Ciao Roma, Farmacia, Ward 8). The focus of the menu is on handmade pasta and a mix of throwback dishes and Italian classics, with a fantastic cocktail menu with nostalgic martinis and high quality seasonal cocktails, and an excellent wine list. Located in The North End, The Red Fox pays homage to the Italian American neighborhood and some of the great old school establishments in the city.
本日80回予約が入りました。
This is Greece. Bar Vlaha tells the story of the Vlach people, the founders of hospitality and Greek cooking. A nomadic group of shepherds who created and nurtured the roots of Hellenic cooking as we know it. Straying from the tried-and-true island cuisine, we're rediscovering Greek fare sourced from rural mountains, lakes and villages of Central and Northern Greece.Bar Vlaha captures the true soul of Greek cooking with rustic and nomadic traditions using charcoal and open fire gastra techniques. Locally sourced, regional and seasonal ingredients are combined with the warmth of old-world hospitality to bring the roots of Greek culture to Brookline.
本日38回予約が入りました。
Owners Mario Leon and Tamara Bourso introduced traditional Spanish cuisine with a Dali twist to Boston in 1989 and the concept of pairing/sharing tapas quickly spread throughout the restaurant community. Dali offers a full liquor bar with Sangria, original/vintage Cocktails, and Bottoms Up Shots. The interior is personalized with quirky decor such as the Crying Gold Wall, Lost & Found Clothesline, and a LED Interactive Table that cozily seats 6-10 convivial guests.Reservations available Wednesday thru Sunday from 5:30 to 10 and we invite you for a memorable evening.
本日34回予約が入りました。
Pammy’s is a New American restaurant inspired by the feel of an Italian neighborhood trattoria. Perched between Cambridge’s Central and Harvard Squares, Pammy’s is a cozy yet sophisticated neighborhood destination. For husband and wife team Chris and Pam Willis (who live right up the street), Pammy’s is an extension of their living room. They’ve brought together their love of great food, easy hospitality and chic vibes to create a lively space that is welcoming to all looking for a memorable meal. With dishes that lean heavily on Italian flavors but are not restricted by any rules of the cuisine, the food is unpretentious and delicious. A fireplace wrapped in white ceramic, an oversized salvaged communal table designed for side-by-side dining and rich leather banquets are just some of the design elements that make up Pammy’s charm.We're currently serving a Prix Fixe menu for all reservations. A la carte dining is available for walk-in guests at our bar and in our lounge.
本日157回予約が入りました。
Grill 23 & Bar(グリル23&バー)は30年以上にわたり、ボストンでトップのステーキ&シーフードグリルレストランとして知られています。インプロパー・ボストニアン誌およびボストン・マガジン誌により、一貫してボストンのベスト・ステーキハウスと呼ばれ、トラベル&レジャーマガジン誌には、ニューイングランドのベスト・ステーキハウスと賞されています。最高の自然乾燥熟成プライムビーフのみを使用し、常に最高のダイニング体験を提供するよう努めています。単品メニューに加え、新鮮な地元の食材をふんだんに使用した、革新的で新しいおすすめ特選メニューを毎週用意しています。Grill 23 & Barは世界各国からのワインを含む1000本以上のボトルワインリストを提供し、2002年以来、ワイン・スペクテイターのベスト・オブ・アワード・オブ・エクセレンスを受賞しています。
本日81回予約が入りました。
The Beehiveは、地下にあるボヘミアン・イータリー&バーで、美味しい料理、アルコール飲料、芸術作品、一流のライブ音楽(毎晩)を提供しています。ボストン南端にあるCyclorama - Boston Center for the Arts内に位置するThe Beehiveは、シェフのRebecca Newellによるアメリカ、ヨーロッパ、地中海、中東の要素を取り入れた素朴でおいしい料理を楽しめます。
毎日ディナータイムに営業しており、週末のジャズブランチや、カクテル、毎晩のライブエンターテイメント(02:00まで)も提供しています。The Beehiveは仕事帰りのカクテル、ディナー、ライブ音楽、特別なイベント、アートを楽しめる陽気なレストランです。
The Beehiveではフルディナーに対する予約を受け付けています。前菜やドリンクはバー(2軒)にてお楽しみください。
本日76回予約が入りました。
Originally opened in 2005, Garrett Harker’s flagship restaurant has reopened its doors just up Beacon St. only three blocks from its original location. Eastern Standard continues to offer seasonally focused New England interpretations of classic brasserie fare, including raw bar and charcuterie, nostalgic favorites like steak tartare, baked rigatoni, steak frites, and butterscotch bread pudding, and some new soon-to-be-instant-classic dishes. Cocktail legend Jackson Cannon has crafted a beverage menu that features an array of craft cocktails both new and classic, a curated selection of wines, and craft beers from near and far.Please contact events@eshospitality.com to inquire about hosting your private event or large party reservation.
本日57回予約が入りました。
MIDA by Chef Douglass William's is now open in the bustling Fenway neighborhood. This outpost of our James Beard Nominated restaurant group is situated just a few blocks from Fenway Park within close walking distance to several destinations including the Museum of Fine Arts, the Isabella Stewart Gardner Museum, and the Beth Israel Medical Campus. Come enjoy staple dishes from our scratch kitchen such as Gnocchi Cacio e Pepe, New Haven-Style thin crust pizza, crispy Arancini, and much more. The restaurant features a contemporary but comfortable aesthetic that lends itself to any occasion from the perfect date night, a quick lunch, or large private events. Vaulted ceilings, sprawling windows, a gorgeous lighting profile, and a covered patio make this location the perfect Fenway escape. The restaurant also features a 15 seat bar that is open for walk-ins seven days a week. We are thrilled to be a part of this neighborhood and cannot wait to welcome you into our home. XOXO MIDA
本日50回予約が入りました。
Little Donkeyは、ジェームズ・ビアード賞を受賞したシェフ、Ken OringerとJamie Bissonnetteによる最新のレストランです。この二人のシェフはボストンで人気のToro、ニューヨーク市のCoppaとToro、またバンコクやまもなくオープンするドバイのレストランもプロデュースしています。Little Donkeyは、ケンブリッジのセントラルスクエアの中心部に位置しています。OringerとBissonnetteによるボストンエリアで初のレストランで、6年前にオープンしました。居心地よく、昼から夜まで営業しています。シェフたちの世界旅行にインスパイアされた、市場の食材を使った世界各国のスモールプレートを提供しています。