Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サン アントニオ

Alamo Heights​のビーガン料理が食べられるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(16)

Best Quality Daughterの写真
4.8
素晴らしい(469)
価格:普通
• 未指定 • ダウンタウン
本日63回予約が入りました。
Best Quality Daughter houses a vibrant, chic décor and new, unique Asian-American menu. In 2018, chef Jennifer Hwa Dobbertin, wanting to address the sparsity of Asian-American female chefs in South Texas, developed a new concept through a series of pop-up dinners called Best Quality Daughter with fellow chef Anne Ng and artist Jennifer Ling Datchuk. Today Best Quality Daughter is located in the historic Mueller House at the Pearl Brewery. Curated by chef Jennifer Hwa Dobbertin, Best Quality Daughter's menu takes inspiration from her travels and the comfort food of her youth as a second-generation Chinese-American.
Domingo Restauranteの写真
4.5
非常に良い(759)
価格:高い
• メキシコ・アメリカ南西部料理 • ダウンタウン
本日78回予約が入りました。
Join us in our open-air restaurant on the Historic San Antonio River Walk with a natural ambiance where curated contemporary art intersects with a historical setting. Domingo's menus offer the flavors of South Texas and an agave-forward beverage program celebrating the culture of San Antonio with modern culinary flair.
Nicosiの写真
4.9
素晴らしい(45)
価格:非常に高い
• デザート • ダウンタウン
本日5回予約が入りました。
Submerse yourself in a dessert bar that will challenge your expectations by embracing acid, sweet, bitter, and savory all while extracting the nuances that truly makes them unique. Located at The Pearl, Nicosi only has only 20 seats that hug the kitchen, fostering one on one dialogue with the chefs. To best accomodate your experience, reservations are required. We are offer 2 seating times per night: 5:30 and 8:00. Chef Tavel Bristol-Joseph and Chef de Cuisine Karla Espinosa will guide an intimate journey through every dish, its ingredients, what makes it special and why it has been chosen for the evening. We offer wine and cocktail pairings or non-alcoholic beverage pairings for each course. Because Nicosi is about delighting in the present, we have a no phone/photography policy and the menu will be revealed as you dine. We are able to accommodate most dietary aversions and special requests with 24 hour notice. Please allow 90 minutes for your visit. Guests 16 and up, please.
Clementineの写真
4.8
素晴らしい(478)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • North Central
本日16回予約が入りました。
At Clementine, we’re serving seasonal, innovative eats in a modern & lively atmosphere. Our team, led by John (2023 James Beard nominee for Best Chef: Texas) and Elise Russ, draws inspiration from diverse global flavors. Our ever-evolving menu guarantees fresh and exciting options, while our dishes like the White Mushroom Salad, Ricotta Cavatelli and Clementine Crunch Bar remain cherished favorites. Our beverage menu is small but mighty, carefully curated to include only the most delicious wines & beers from our absolute favorite producers expertly selected to elevate your dining experience. Want your own bottle? Our corkage fee is $35 per 750ml.Our Dining Room provides comfortable indoor seating, while the Kitchen Bar boasts an exciting vantage point overlooking our open kitchen, allowing you to witness the creation of each dish. For a change of scenery, our covered patio, is perfect for al fresco dining, complete with heaters and blankets to keep you cozy on those cool nights.
Ácenarの写真
4.5
非常に良い(2597)
価格:普通
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日10回予約が入りました。
魅力的な料理、おしゃれなデザイン、品のあるサービスが自慢のÁcenar Restaurantへようこそ! 店主のリサ・ウォンと彼女のビジネスパートナーのピート・セリグによって2005年にオープンしたÁcenarは、リバーウォークで最大の規模を誇る、最も斬新なメキシカンレストランです。テキサスとメキシコの歴史や伝統に影響を受けたテキサス地方のメキシコ料理を現代風にアレンジしたメニューを提供しています。 エグゼクティブ・シェフのリチャード・サンチェス率いるプロのシェフチームによる、大胆なラテン風味の様々な料理を楽しめます。メキシコ湾の魚、カニ、エビを使用した特選メニューをはじめ、激辛のサンアントニオ風エンチラーダ、おいしいチレ・レジェーノ、熱々のパリリャダ、アサダ、カブリトなど、 ゲストが満足する料理を揃えています。 多層階の広々としたレストランには、屋内、屋外、バルコニーに席を用意しており、内装と外装には、リサのメキシコとアジアのバックグラウンドを反映する色使いやデザインを用いています。
Four Brothers Southern Provisionsの写真
4.5
非常に良い(357)
価格:普通
• アメリカ料理 • ダウンタウン
本日15回予約が入りました。
A vibrant dining space serving modern South Texas cuisine with a touch of Latin and French Fusion. The menu includes seasonal and regional dishes and locally sourced proteins. High energy and vibrant mix of service and flavors.Complimentary Valet for up to 3 hours.
Curedの写真
4.7
素晴らしい(1850)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ダウンタウン
本日12回予約が入りました。
2013年12月オープンしたCuredはシェフSteve McHughの初の待望のガストロパブで、かつて有名なパール・ブリューイング・カンパニーの社長本社であった築100年の建物を利用しています。このベテランシェフはシェフJohn Beshのメインシェフとしてニューオーリンズで10年、その後、サン・アントニオのLükeで2年働きました。しかし彼の最も輝かしい成果はがんを克服したことです。この人生を変えるような勝利の後、McHughは彼の克服と職人による塩漬肉の両方の意をこめてCuredという名のレストランの開店に着手しました。それには彼自身の治癒を助けた素材の純化、そして実践的な方法論が込められています。メニューにはスイートポテト・アニョロッティのバーボンブラウンシュガー&セージ添え、じっくり調理されたヘリテージ・フォグのスモーク・アンドゥイユ&オクラ添えなどの手作りの季節料理が含まれます。McHughは、各豚肉ボードの注文につき1ドルを様々な慈善団体に四半期毎に寄付する「美食の寄付」を行っています。
Landraceの写真
4.1
とても良い(551)
価格:高い
• 未指定 • ダウンタウン
本日12回予約が入りました。
Landrace celebrates the rich culinary heritage of the Lone Star State by sourcing ingredients from local heritage growers. Nestled in the heart of San Antonio, our restaurant offers a dynamic menu that evolves with the seasons, featuring exquisite dishes such as dry aged Tomahawk Ribeye and wild-caught scallops. Whether you choose to relax in our stylish banquettes, enjoy al fresco dining on the patio with views of the River Walk, or sit at our captivating k-bar to observe the chefs at work in the semi-open kitchen, Landrace promises an unforgettable dining experience.
Biga on the Banksの写真
4.9
素晴らしい(5750)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日18回予約が入りました。
ブルース・オーデンのBIGA ON THE BANKSは、サンアントニオのダウンタウンの一等地、モダンなインターナショナル・センターに位置する受賞歴のあるレストランです。木陰になった川のロマンチックな分岐点を一望できます。Bigaが超モダンな料理を楽しめるレストランとして営業を再開したことにより、サンアントニオのリバーウォークは今までにないレベルの食事ができるスポットとして近年発展しています。グルメ雑誌からテキサス州で5本の指に入るレストランに選ばれたBigaは、サンアントニオらしいカジュアルで落ち着いた雰囲気に包まれています。シェフのオーデンにとって、洗練された料理とは決して凝り過ぎた料理を意味するものではありません。オーデンの輝かしい料理バックグラウンドがレストランの斬新でエネルギッシュなデザインと相まって、Biga on the Banksはテキサス州で真に優れたレストランの1つとして注目を浴びています。
Ostra at Mokara Hotel & Spaの写真
4.7
素晴らしい(1315)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • ダウンタウン
本日11回予約が入りました。
Ostra(オストラ)では、最も高級で新鮮な魚、地元産の農産物、世界各地からの有機食材を使用しています。川沿いの散歩の後は、ユニークで創作的な料理や有名なマルガリータの1つを楽しめます。Ostraには川沿いの専用テラスのダイニングエリア、ドラマチックな石とガラスを用いたオイスターバー、個室2室が備わります。モダンでくつろいだ雰囲気の中で、質の高い食材、豊富な種類のワイン、ヴィンテージの特製テキーラ、高いレベルのサービスを楽しめます。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ