Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サン アントニオ

Medical Center​のビーガン料理が食べられるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(15)

Haywire - La Canteraの写真
4.5
非常に良い(299)
価格:高い
• アメリカ料理 • アット ラ カンテラ
本日134回予約が入りました。
Haywire is a Texas-inspired restaurant known for larger-than-life dining experiences, an award-winning wine cellar and extensive list of highly allocated whiskeys. Haywire delivers a true Texas experience through an innovative farm-to-fork menu complete with vendor partners representing every corner of the state.
Perry's Steakhouse & Grille - San Antonioの写真
4.6
素晴らしい(9552)
価格:高い
• ステーキハウス • アット ラ カンテラ
本日110回予約が入りました。
Perry’s(ペリーズ)はラカンテラの高級ショップ内に位置し、夜のひとときを過ごすのに最適な場所です。肉屋のルーツに忠実であり続けるPerry’s(ペリーズ)では精選したUSDA熟成プライムビーフを使用し、有名な指7本分の高さがあるポークチョップなどの特製料理をテーブルのすぐ横で切り分けてサービスしています。その上、広々としたオープンな設計で、お気に入りの料理を作るシェフの姿を垣間見る機会があります。Vibrant Bar 79(ヴァイブラント・バー79、Perry'sの創業年にちなんで命名)では人気のソーシャルアワーを開催しており、地元のショップを見渡す広範囲の景色と合わせて楽しめる特別企画とライブ・エンターテイメントを月曜〜土曜に提供しています。Perry一家はダイニング体験を貴重(レア)で素晴らしい(ウェルダン)なものにしています。
Pharm Tableの写真
4.8
素晴らしい(145)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ダウンタウン
本日11回予約が入りました。
Our verdant succulent gardens welcome you as you enter the restaurant, with the iconic Tower of the America's in the distance. The cozy dining room and twenty six foot bar are framed by a floating botanical spice illuminated with soft lights. The Danish wishbone chairs, steel accents and warm wood tones are juxtaposed against minimalist art, custom concrete tiles, natural pigments, and uniquely sourced ceramics from Latin America and Asia. Led by acclaimed chef, Elizabeth Johnson, who helped the City of San Antonio receive a UNESCO City of Gastronomy designation. Pharm Table is an mecca for healthful farm to table cuisine. Removing inflammatory ingredients like wheat, dairy, refined sugar and processed foods, the restaurant focuses instead on fresh farm produce and meats carefully sourced from regenerative farmers. The "party favor" is how you feel once you enjoyed the restaurant's apothecary approach to food and beverage. Provecho!
Leche de Tigre Cebicheria Peruanaの写真
4.8
素晴らしい(86)
価格:高い
• ペルー料理 • ダウンタウン
本日65回予約が入りました。
*2024 Michelin Recommended* & *James Beard Nomination for Best Chef Texas 2025* - Leche de Tigre is a Peruvian cebichería and pisco bar in Southtown, San Antonio. Chef Emil Oliva has curated a menu that celebrates Peruvian cuisine in an authentic yet not traditional way using nikkei techniques, chifa recipes, criollo traditions, spanish and Italian influences. We invite you to experience different spaces in our restaurant. We have the greenhouse for a nice cozy space filled with plants, perfect for larger and private parties as well. Our ceviche bar where guests are able to have a much more personable experience with the chefs and the food. A Pisco bar full of talented bartenders curating amazing cocktails. Our dining room, exciting, busy, warm, and full of life. We also offer shaded front patio with a busy street and a covered back patio experience with beautiful trees surrounding us. We look forward to serving you, welcome to our home.
Tenfold Rooftopの写真
4.4
非常に良い(133)
価格:高い
• 各国料理 • ダウンタウン
本日44回予約が入りました。
One of San Antonio’s most distinguished open-air venues, Tenfold Rooftop has garnered quite the buzz as an upcoming luxury, year-round locale—where every statement it makes packs 10x the punch. The bar’s playful cocktail list highlights tequila and mezcal, offering drinks that range from boozy to frozen to refreshing. Embark on a culinary adventure with Tenfold's exclusive '10x Tour'—a prix fixe menu featuring 10 chef-selected dishes from 10 different regions around the world. This curated experience promises to elevate your dining journey, making it 10x better than the rest.
Nicosiの写真
4.9
素晴らしい(85)
価格:非常に高い
• デザート • ダウンタウン
本日7回予約が入りました。
Submerse yourself in a dessert bar that will challenge your expectations by embracing acid, sweet, bitter, and savory all while extracting the nuances that truly makes them unique. Located at The Pearl, Nicosi only has only 20 seats that hug the kitchen, fostering one on one dialogue with the chefs. To best accomodate your experience, reservations are required. We are offer 2 seating times per night: 5:30 and 8:00. Chef Tavel Bristol-Joseph and Chef de Cuisine Karla Espinosa will guide an intimate journey through every dish, its ingredients, what makes it special and why it has been chosen for the evening. We offer wine and cocktail pairings or non-alcoholic beverage pairings for each course. Because Nicosi is about delighting in the present, we have a no phone/photography policy and the menu will be revealed as you dine. We are able to accommodate most dietary aversions and special requests with 24 hour notice. Please allow 90 minutes for your visit. Guests 16 and up, please.
Eddie V’s – Wildfish – San Antonioの写真
4.8
素晴らしい(6752)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ノース・サンアントニオ
本日36回予約が入りました。
サンアントニオにあるEddie V'sのレストランによるWildfish Seafood Grilleです。Wildfishは毎晩ディナーにオープンし、新鮮な高級シーフード、USDA高級熟成ステーキ、創作カクテル、受賞歴のあるワインリストを提供しています。バーやラウンジがあるカジュアルで現代的な雰囲気の中で、革新的なオイスターバー、オープンエアのパティオ、オープンキッチンなどを楽しめます。メニューには、繊細な風味を向上させるために最善の準備をし、シンプルでさっぱりとしたソースを用いた優れた品質のシーフードを用意しています。 バーのハッピーアワーは毎晩16:00〜19:00で、特別料金で食前酒、カクテル、ワインを楽しめます。ビジネス/プライベートパーティー、特別イベント、また大規模なグループパーティなど、様々なイベントにパティオを利用できます。 Wildfish Seafood Grilleでは、高級シーフードとステーキを常時提供しています。
Ruth's Chris Steak House - La Canteraの写真
4.8
素晴らしい(1699)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • アット ラ カンテラ
本日8回予約が入りました。
Ruth's Chris Steak House La Cantera Terraceは、美しいラカンテラ地区のEilan Hotelの近くに2015年11月にオープンしました。 Ruth's Chris Steak Houseでは、受賞歴のある料理や心からのおもてなしを楽しめます。高級なUSDAプライムステーキから最も新鮮な魚介類、鶏肉などの様々な主菜、創作的な副菜、思い出に残るデザート、受賞歴のあるワインリストを用意しています。 Ruth's Chris, La Canteraのステーキは、USDAプライムステーキから慎重に選ばれています。完璧に熟成し、手でカットされ、約980℃でお客様の好みに焼かれ、トウモロコシで養われた肉の風味と天然のジュースを閉じ込めています。アツアツの状態で提供し、店内ではステーキが焼ける音が聞こえています。 10~40名のグループ用の専用のダイニングルームを用意しています。
Ácenarの写真
4.3
非常に良い(2627)
価格:普通
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日30回予約が入りました。
魅力的な料理、おしゃれなデザイン、品のあるサービスが自慢のÁcenar Restaurantへようこそ! 店主のリサ・ウォンと彼女のビジネスパートナーのピート・セリグによって2005年にオープンしたÁcenarは、リバーウォークで最大の規模を誇る、最も斬新なメキシカンレストランです。テキサスとメキシコの歴史や伝統に影響を受けたテキサス地方のメキシコ料理を現代風にアレンジしたメニューを提供しています。 エグゼクティブ・シェフのリチャード・サンチェス率いるプロのシェフチームによる、大胆なラテン風味の様々な料理を楽しめます。メキシコ湾の魚、カニ、エビを使用した特選メニューをはじめ、激辛のサンアントニオ風エンチラーダ、おいしいチレ・レジェーノ、熱々のパリリャダ、アサダ、カブリトなど、 ゲストが満足する料理を揃えています。 多層階の広々としたレストランには、屋内、屋外、バルコニーに席を用意しており、内装と外装には、リサのメキシコとアジアのバックグラウンドを反映する色使いやデザインを用いています。
Biga on the Banksの写真
4.8
素晴らしい(5827)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日30回予約が入りました。
ブルース・オーデンのBIGA ON THE BANKSは、サンアントニオのダウンタウンの一等地、モダンなインターナショナル・センターに位置する受賞歴のあるレストランです。木陰になった川のロマンチックな分岐点を一望できます。Bigaが超モダンな料理を楽しめるレストランとして営業を再開したことにより、サンアントニオのリバーウォークは今までにないレベルの食事ができるスポットとして近年発展しています。グルメ雑誌からテキサス州で5本の指に入るレストランに選ばれたBigaは、サンアントニオらしいカジュアルで落ち着いた雰囲気に包まれています。シェフのオーデンにとって、洗練された料理とは決して凝り過ぎた料理を意味するものではありません。オーデンの輝かしい料理バックグラウンドがレストランの斬新でエネルギッシュなデザインと相まって、Biga on the Banksはテキサス州で真に優れたレストランの1つとして注目を浴びています。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda �ロゴ
OpenTable ロゴ