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Kailua​のビーガン料理が食べられるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(39)

Banyans Craft Kitchen & Loungeの写真
4.6
素晴らしい(118)
価格:高い
• フュージョン料理 • カイルア
本日24回予約が入りました。
Get ready to savor something extraordinary. Nestled in the heart of paradise, our evocative ambiance and expertly crafted dishes promise to elevate your dining experience. Whether you're enjoying our signature creations or indulging in our handcrafted cocktails, every moment at Banyans is designed to delight your senses and create lasting memories.With over twenty years of culinary excellence under her belt and countless events catered, Chef Cidney has accepted the challenge of bringing her exceptional talents to Oahu, where she aims to redefine island dining at Banyans. Indulge in a one-of-a-kind, chef-curated meal featuring seasonal, local ingredients. Our ever-changing menu underscores our commitment to sustainability, with a low-to-no waste approach that combines signature Banyans dishes and chef specials for an exclusive dining experience.
natuRe waikikiの写真
4.9
素晴らしい(739)
価格:非常に高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ワイキキ
本日13回予約が入りました。
【VALIDATED PARKING AVAILABLE at HYATT CENTRIC WAIKIKI 4 HOURS FREE!!】We offer a seasonal tasting menu that utilizes ingredients that tells the story of our islands and the history behind it. Bar Area is accepting walk-ins.**Our Hale tasting menu is 6 courses for $120 and our Aina (Vegan) tasting menu is 6 courses for $100. We accommodate Pescatarian, No-Red Meat, Vegetarian, and Vegan diets.We CANNOT accommodate Gluten-Free. Please note if you are bringing kids for the tasting menu and if they will be having the course menu.Nae OgawaHer career started at the prestigious Michelin-starred NARISAWA in Tokyo. She then moved to New York at 21 years old to work at famed Michelin-starred Bouley.Shortly after, she was flown to Paris to work at the popular bistro, La Bourse et La Vie. In 2021, her ideas came to fruition with natuRe waikiki, an upscale restaurant featuring Sustainable Island French cuisine.
Monkeypod Kitchen - Waikikiの写真
4.7
素晴らしい(2607)
価格:普通
• ハワイ地方料理 • ワイキキ
本日226回予約が入りました。
Aloha, we are open daily from 7:00am to 11:00pm and are located on the waterfront of Waikiki Beach inside the Outrigger Reef Waikiki Beach Resort. We accept reservations & reserve a large amount of space for walk-ins. If your desired reservation is not available, please join our waitlist in person daily. Happy Hour is available daily from 3:30pm-5:00pm (excluding select holidays). Our chef driven concept is led by the classically trained, award winning chef, Peter Merriman. Peter is a culinary pioneer and one of the founders of Hawaii Regional Cuisine. He has always been inspired by the people and products around him and this spirit has lead the movement to look at food in Hawaii in a new light. Monkeypod Kitchen by Merriman embraces this passion! Each item on the menu demonstrates our commitment to craft and showcases high quality, socially conscious ingredients, creative preparations, and perfect execution.
The Pig and the Ladyの写真
4.8
素晴らしい(1671)
価格:高い
• ベトナム料理 • Downtown
本日71回予約が入りました。
期間限定のレストランからファーマーズマーケットの売店、そして今や従来型の飲食店として成功を収めたThe Pig and the Ladyは、ジェームズ・ビアード賞のセミファイナリストに二度選出されたシェフのAndrew Leが率いるレストランです。シェフの母親Mama Leなどの家族の力も借り、本当の意味での家庭料理を調理しています。ホノルルでベトナム料理をベースにした多彩で大胆な各種料理を提供しています。シェフLeが率いるチームは伝統的な東南アジア料理をモダンで斬新にアレンジした料理を提供し、地元食材を使ったバインミーやフォー、その他の新しい人気料理を楽しめます。Leは東南アジア料理をベースにした現代的な料理で絶賛を得ている数少ないシェフの一人で、その基礎はシェフの母親が作ったおいしい料理の記憶に基づいています。レストランは月曜〜土曜のランチとディナー時に営業しています。現在でもBlaisdell、Kailua、KCCのファーマーズマーケットに出店しています。
Basalt Restaurant @ Dukes Lane Market and Eateryの写真
4.5
非常に良い(2107)
価格:高い
• アメリカ料理 • ワイキキ
本日15回予約が入りました。
BASALT is a Waikiki restaurant that embraces local Island culture. We salute our lifelong heritage of multiculturalism and introduce unique ways to look at local cuisine by introducing international flavors and unusual pairings to intrigue and delight our guests.DINE -IN: Patio and Indoor Dining available. TAKE-OUT: Breakfast, Lunch and Dinner. Menus available on our website.HAPPY HOUR: Special menu available from 2pm - 5pm. BASALT’s aim is to involve you, excite you, and captivate you. Our Asian-influenced Global cuisine will consistently remind you of why the Hawaiian Islands are a special place of Aloha… to be, experience, and love.
Miro Kaimukiの写真
4.8
素晴らしい(44)
価格:非常に高い
• フレンチジャパニーズ料理 • ホノルル
本日21回予約が入りました。
A Chef Chris Kajioka restaurant that debuted in 2020 in partnership with San Francisco-based chef, Mourad Lahlou, called Miro Kaimuki.The restaurant is located in the space which formerly housed Honolulu's venerable Café Miro for 23 years. Similar to its predecessor, Miro Kaimuki features a French-inspired menu punctuated with Japanese flavors and techniques. The restaurant is a reunion for chefs Kajioka and Lahlou who first worked together at San Francisco's Aziza and Mourad.Miro Kaimuki is no longer accommodating strict allergies or vegan diets. Pescatarians and Vegetarians are welcome.
Island Vintage Wine Barの写真
4.7
素晴らしい(476)
価格:高い
• ワインバー • ワイキキ
本日14回予約が入りました。
Aloha! Welcome to the Island Vintage Wine Bar. We are proud to serve an array of fresh, local foods and a range of wines for you to enjoy. We look forward to serving you soon!
Fêteの写真
4.8
素晴らしい(3986)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ホノルル
本日99回予約が入りました。
季節性と料理の伝統を合わせて尊重する、地産地消のファーム・トゥ・テーブル(農場から食卓へ)運動に根差しています。 一部はハワイ、別の部分はブルックリンです。ブラッスリーが共有する雰囲気はのんびりとした島の感性、すなわち祝祭と私たちが楽しんで食べたり飲んだするあらゆるお気に入りのものへの敬意です。 再生木材で作られた都会派のハワイの農家は歴史的なチャイナタウンの建物内にあり、オープンキッチンや緑豊かな植物が伝う壁、レンガの壁を特色としており、たっぷりの自然光が入ります。バーには精選したワインリストがあり、クラシックでモダンなカクテルを職人技で混ぜ合わせています。
Beachhouse - Moana Surfriderの写真
4.7
素晴らしい(3391)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ワイキキ
本日19回予約が入りました。
Beachhouse at the Moanaでは、新しい時代のエレガントなオーシャンフロントのダイニングとモダンな伝統料理を楽しめます。レストランはワイキキビーチを象徴するMoana Surfrider, A Westin Resort & Spa内にあります。Moanaの精巧なビクトリア建築に囲まれた閑静な雰囲気の屋外で食事を楽しんだり、繊細な作りのモダンなダイニングルームでは、太平洋で最も素晴らしい夕日の景色を眺めながら食事ができます。ペンシルバニアのアーミッシュ農場で飼育された最高級のアンガス牛やオーストラリア和牛(神戸和牛)、ハワイの新鮮なシーフードや最高の地元の食材を使った島の素晴らしい料理を提供しています。ヨーロッパ大陸やアメリカ大陸の有名産地から厳選された世界のワインを、レストランのワールドクラスの料理と共に楽しめます。
Istanbul Hawaiiの写真
4.6
素晴らしい(3054)
価格:高い
• 地中海料理 • ホノルル
本日53回予約が入りました。
In our Mediterranean & Hawaiian sanctuary, you become part of our ohana. Led by Chef Mom Nili, Baba Aydin, and Chef Ahu, you're invited on a culinary journey infused with Turkish and Mediterranean essences. Our recipes, a blend of diverse cultures, are nurtured with locally-sourced ingredients, reflecting the heart of our family-run and woman-led venture.Every interaction, whether in our restaurant's warm embrace, the vibrant energy of local events, or amidst the rich array of farmers' lands, is cherished. Each meeting is a chance to intertwine stories, laughter, and a piece of our heritage.Come, celebrate the art of dining with us, where every dish is a passage to the Mediterranean, caressed by the Hawaiian sun. We look forward to serving you, merging our narratives in meals that go beyond mere flavors. Here, every dining experience is an adventure, a discovery, and a celebration of togetherness, nurturing through food next to the Hawaiian ocean.

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