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San Antonio​のビーガン料理が食べられるレストラン

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現在地周辺のご予約可能な店舗(14)

The Melting Pot - San Antonioの写真
4.6
素晴らしい(2055)
価格:高い
• フォンデュ • ノース・サンアントニオ
本日39回予約が入りました。
The Melting Potが提供する4コースのフォンデュメニューは思い出に残るものになるでしょう。一風変わったディップもあります。リラックスした雰囲気、プライベートテーブル、行き届いたサービス、高級ワイン、特製フォンデュディナーという他ではできない体験で、すべての食材を楽しめます。
Haywire - La Canteraの写真
4.5
非常に良い(298)
価格:高い
• アメリカ料理 • アット ラ カンテラ
本日140回予約が入りました。
Haywire is a Texas-inspired restaurant known for larger-than-life dining experiences, an award-winning wine cellar and extensive list of highly allocated whiskeys. Haywire delivers a true Texas experience through an innovative farm-to-fork menu complete with vendor partners representing every corner of the state.
Pharm Tableの写真
4.8
素晴らしい(145)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ダウンタウン
本日8回予約が入りました。
Our verdant succulent gardens welcome you as you enter the restaurant, with the iconic Tower of the America's in the distance. The cozy dining room and twenty six foot bar are framed by a floating botanical spice illuminated with soft lights. The Danish wishbone chairs, steel accents and warm wood tones are juxtaposed against minimalist art, custom concrete tiles, natural pigments, and uniquely sourced ceramics from Latin America and Asia. Led by acclaimed chef, Elizabeth Johnson, who helped the City of San Antonio receive a UNESCO City of Gastronomy designation. Pharm Table is an mecca for healthful farm to table cuisine. Removing inflammatory ingredients like wheat, dairy, refined sugar and processed foods, the restaurant focuses instead on fresh farm produce and meats carefully sourced from regenerative farmers. The "party favor" is how you feel once you enjoyed the restaurant's apothecary approach to food and beverage. Provecho!
Perry's Steakhouse & Grille - San Antonioの写真
4.6
素晴らしい(9552)
価格:高い
• ステーキハウス • アット ラ カンテラ
本日102回予約が入りました。
Perry’s(ペリーズ)はラカンテラの高級ショップ内に位置し、夜のひとときを過ごすのに最適な場所です。肉屋のルーツに忠実であり続けるPerry’s(ペリーズ)では精選したUSDA熟成プライムビーフを使用し、有名な指7本分の高さがあるポークチョップなどの特製料理をテーブルのすぐ横で切り分けてサービスしています。その上、広々としたオープンな設計で、お気に入りの料理を作るシェフの姿を垣間見る機会があります。Vibrant Bar 79(ヴァイブラント・バー79、Perry'sの創業年にちなんで命名)では人気のソーシャルアワーを開催しており、地元のショップを見渡す広範囲の景色と合わせて楽しめる特別企画とライブ・エンターテイメントを月曜〜土曜に提供しています。Perry一家はダイニング体験を貴重(レア)で素晴らしい(ウェルダン)なものにしています。
Eddie V’s – Wildfish – San Antonioの写真
4.8
素晴らしい(6752)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ノース・サンアントニオ
本日38回予約が入りました。
サンアントニオにあるEddie V'sのレストランによるWildfish Seafood Grilleです。Wildfishは毎晩ディナーにオープンし、新鮮な高級シーフード、USDA高級熟成ステーキ、創作カクテル、受賞歴のあるワインリストを提供しています。バーやラウンジがあるカジュアルで現代的な雰囲気の中で、革新的なオイスターバー、オープンエアのパティオ、オープンキッチンなどを楽しめます。メニューには、繊細な風味を向上させるために最善の準備をし、シンプルでさっぱりとしたソースを用いた優れた品質のシーフードを用意しています。 バーのハッピーアワーは毎晩16:00〜19:00で、特別料金で食前酒、カクテル、ワインを楽しめます。ビジネス/プライベートパーティー、特別イベント、また大規模なグループパーティなど、様々なイベントにパティオを利用できます。 Wildfish Seafood Grilleでは、高級シーフードとステーキを常時提供しています。
Tenfold Rooftopの写真
4.4
非常に良い(133)
価格:高い
• 各国料理 • ダウンタウン
本日37回予約が入りました。
One of San Antonio’s most distinguished open-air venues, Tenfold Rooftop has garnered quite the buzz as an upcoming luxury, year-round locale—where every statement it makes packs 10x the punch. The bar’s playful cocktail list highlights tequila and mezcal, offering drinks that range from boozy to frozen to refreshing. Embark on a culinary adventure with Tenfold's exclusive '10x Tour'—a prix fixe menu featuring 10 chef-selected dishes from 10 different regions around the world. This curated experience promises to elevate your dining journey, making it 10x better than the rest.
Nicosiの写真
4.9
素晴らしい(85)
価格:非常に高い
• デザート • ダウンタウン
本日7回予約が入りました。
Submerse yourself in a dessert bar that will challenge your expectations by embracing acid, sweet, bitter, and savory all while extracting the nuances that truly makes them unique. Located at The Pearl, Nicosi only has only 20 seats that hug the kitchen, fostering one on one dialogue with the chefs. To best accomodate your experience, reservations are required. We are offer 2 seating times per night: 5:30 and 8:00. Chef Tavel Bristol-Joseph and Chef de Cuisine Karla Espinosa will guide an intimate journey through every dish, its ingredients, what makes it special and why it has been chosen for the evening. We offer wine and cocktail pairings or non-alcoholic beverage pairings for each course. Because Nicosi is about delighting in the present, we have a no phone/photography policy and the menu will be revealed as you dine. We are able to accommodate most dietary aversions and special requests with 24 hour notice. Please allow 90 minutes for your visit. Guests 16 and up, please.
Leche de Tigre Cebicheria Peruanaの写真
4.8
素晴らしい(86)
価格:高い
• ペルー料理 • ダウンタウン
本日66回予約が入りました。
*2024 Michelin Recommended* & *James Beard Nomination for Best Chef Texas 2025* - Leche de Tigre is a Peruvian cebichería and pisco bar in Southtown, San Antonio. Chef Emil Oliva has curated a menu that celebrates Peruvian cuisine in an authentic yet not traditional way using nikkei techniques, chifa recipes, criollo traditions, spanish and Italian influences. We invite you to experience different spaces in our restaurant. We have the greenhouse for a nice cozy space filled with plants, perfect for larger and private parties as well. Our ceviche bar where guests are able to have a much more personable experience with the chefs and the food. A Pisco bar full of talented bartenders curating amazing cocktails. Our dining room, exciting, busy, warm, and full of life. We also offer shaded front patio with a busy street and a covered back patio experience with beautiful trees surrounding us. We look forward to serving you, welcome to our home.
Aldino at the Vineyardの写真
4.6
素晴らしい(230)
価格:普通
• イタリア料理 • ストーン オーク
本日6回予約が入りました。
Buon Appetito!Aldino at The Vineyard is an authentic Italian restaurant that has brought the ultimate dining experience to San Antonio for over 30 years.From the moment you walk in, the aroma of our home-made sauces, pastas, aged steaks, and wood oven pizza will reassure you that your dinning experience will be one of a kind.In addition to excellent service, we offer sustainable, non-GMO, BAP certified, and gluten free options. Just want a quick cocktail? Our happy hour is available in the bar and patio Monday through Thursday 4:30 to 6:30. For our first time diners, we offer a special thank you at the end. Please just let us know when you check in or in your reservation notes. If there is no availability online for reservations, please feel free to call us at +1 (210)340-0000For larger parties, please call us to ask about our Tuscan Room availability.We look forward to seeing you soon!
Ácenarの写真
4.3
非常に良い(2626)
価格:普通
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日30回予約が入りました。
魅力的な料理、おしゃれなデザイン、品のあるサービスが自慢のÁcenar Restaurantへようこそ! 店主のリサ・ウォンと彼女のビジネスパートナーのピート・セリグによって2005年にオープンしたÁcenarは、リバーウォークで最大の規模を誇る、最も斬新なメキシカンレストランです。テキサスとメキシコの歴史や伝統に影響を受けたテキサス地方のメキシコ料理を現代風にアレンジしたメニューを提供しています。 エグゼクティブ・シェフのリチャード・サンチェス率いるプロのシェフチームによる、大胆なラテン風味の様々な料理を楽しめます。メキシコ湾の魚、カニ、エビを使用した特選メニューをはじめ、激辛のサンアントニオ風エンチラーダ、おいしいチレ・レジェーノ、熱々のパリリャダ、アサダ、カブリトなど、 ゲストが満足する料理を揃えています。 多層階の広々としたレストランには、屋内、屋外、バルコニーに席を用意しており、内装と外装には、リサのメキシコとアジアのバックグラウンドを反映する色使いやデザインを用いています。

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