Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Financial District​のオープンキッチンがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(35)

Casa Monoの写真
4.7
素晴らしい(2806)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • ユニオン ・ スクエア
本日36回予約が入りました。
Casa Monoと隣接する姉妹レストランBar Jamonは、Irving Placeと17th Streetの交差点にあり、Union Square(ユニオン・スクエア)のすぐ東側です。ニューヨーク・タイムズ紙の3つ星(2015年)、ミシュランの1つ星(2009年以降毎年)を獲得したCasa Monoは、スペインのCosta Bravaの料理にインスパイアされたタパスバー・レストランです。
Zou Zou'sの写真
4.6
素晴らしい(1433)
価格:高い
• 地中海料理 • ヘルズ・キッチン
本日151回予約が入りました。
Zou Zou’s is a lively and modern Eastern Mediterranean restaurant from chef Juliana Latif, who spent years working at some of the most notable restaurants throughout New York City, including The NoMad. The menu is inspired by and celebrating the cuisine and flavors of the Eastern Mediterranean region, bringing in influences from Lebanon, Israel, Turkey, Egypt, Syria, and Jordan, among others. Zou Zou’s is located within the Manhattan West Plaza, on the ground level of Pendry Manhattan West. If arriving at 33rd Street (between 9th & 10th), follow the walkway to the plaza, turn left, and find the Zou Zou’s entrance on your left.If arriving at the Ninth Avenue entrance (at 32nd Street), walk through the plaza towards Whole Foods – Zou Zou’s will be on the right side of the plaza just past the NHL Experience Store.
Park Ave Kitchen by David Burkeの写真
4.6
素晴らしい(265)
価格:高い
• アメリカ料理 • ミッドタウン イースト
本日38回予約が入りました。
Opening December 7, 2023 on the corner of 48th Street and Lexington Avenue in New York City.A New-American Brasserie’s food and beverage offering, complemented by a high degree of hospitality, will be similar to other David Burke restaurants – both welcoming neighborhood spots and dining destinations.Park Ave Kitchen by David Burke is celebrity chef David Burke’s first new venture in New York City in almost three years and a welcome addition to David Burke Tavern, his flagship NYC locale.
Strange Delightの写真
4.7
素晴らしい(107)
価格:高い
• オイスターバー • フォート グリーン
本日16回予約が入りました。
A contemporary take on the classic oyster bar, located in Fort Greene, Brooklyn, near BAM, Barclay's, the Paramount, and Atlantic Terminal. Strange Delight finds its influence in New Orleans and is also inspired by the rich history of oysters in New York. Our menu consists of regional seafood prepared in a variety of styles: Charbroiled Oysters and Shrimp Remoulade share the stage with classic seafood towers and Oysters Rockefeller. A rotating selection of larger plates features items such as Black Cod Almondine and Blackened Swordfish Belly.To drink, Strange Delight updates old classics, serving both a Hurricane and Ramos Gin Fizz service for 2, alongside Martinis and Sazeracs. Our wine and beer lists feature our favorite American producers. Please note: We offer 3 distinct types of reservations:Regular: a table in our back dining roomBar: seats at our back dining room barHigh-top: a higher table with bar stools in our front room with an open kitchen and oyster counter.
Marcellinoの写真
4.5
非常に良い(65)
価格:普通
• イタリア料理 • ソーホー
本日5回予約が入りました。
Marcellino bridges the traditional with the contemporary, bringing live-fire cooking, housemade pasta, and a robust Italian wine list, delicious house cocktails to the heart of Little Italy in New York City.
Tamarind - Tribecaの写真
4.8
素晴らしい(4786)
価格:高い
• インド料理 • トライベッカ
本日47回予約が入りました。
フラットアイアン地区にあったTamarindは、トライベッカで新しいレストランをオープンしました。Tamarindでは、インドの様々な地方の出身のシェフたちが、パンジャブ、ハイデラバード、ゴア、マドラス、ラクナウ、カルカッタなどの料理を提供しています。インド亜大陸の料理の旅をするかのように、スパイスや調味料が主張する独特のインドの味を楽しめます。
Barbouniaの写真
4.6
素晴らしい(3967)
価格:普通
• 地中海料理 • Gramercy Park
本日70回予約が入りました。
Barbouniaは、地中海の多彩な料理や、ゆったりとしたライフスタイルを画期的に取り入れた陽気な雰囲気のレストランです。地中海に生息するヒメジにちなんで名付けられたBarbouniaは、受賞歴のあるアトランタの建築事務所Johnson Studioが手がけた斬新な内装や、新鮮な食材を使用した地中海の本場の味を通して、地中海の伝統とその大胆な料理の魅力を伝えています。
Blu on the Hudsonの写真
4.7
素晴らしい(1129)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ウィーホーケン
本日96回予約が入りました。
With views of Manhattan, BLU on the Hudson offers innovative drinks & fine dining featuring New American Mediterranean food with Asian accents. For a sushi experience, visit our sister restaurant BLU SUSHI.
ASKAの写真
4.9
素晴らしい(58)
価格:非常に高い
• 北欧料理 • ウィリアムズバーグ
本日6回予約が入りました。
Chef Fredrik Berselius brings his love of nature to his urban surroundings through food at Brooklyn's only two Michelin-starred restaurant. With an emphasis on ingredients from the Northeastern region and influenced by his Scandinavian homeland, Aska, Swedish for "ashes," offers a distinctive dining experience through a procession of courses prepared from an open kitchen and served to guests of only ten tables each night.
Wildairの写真
4.8
素晴らしい(175)
価格:高い
• ワインバー • ローワー イースト サイド
本日21回予約が入りました。
Wildair is a New York Restaurant founded by Chef Jeremiah Stone and Fabian von Hauske. Our style of dining is fun, loud and really energetic. Our tables are high tops and all our food is meant to be shared with everyone. Expect interesting takes on dishes like our potato cake topped with sea urchin and pickled jalapeños, or our pissaladieclaire. We have an amazing dessert program and on Saturdays we have donuts at 12:00 that change every week. We also have one of the most unique and amazing natural wine lists in the city.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ