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South Street Seaport​のオープンキッチンがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(42)

Tavern on the Greenの写真
4.7
素晴らしい(19132)
価格:高い
• アメリカ料理 • ミッドタウン ウエスト
本日140回予約が入りました。
Tavern On The Greenについて語られるとき「魔法」という言葉が多く飛び交います。まるで魔法のような不思議な空間です。Jim and David、建築家Richard Lewis、造園家Robin Keyによる、ビクトリア/ゴシック様式のエレガントさを残した本格的で、自然溢れ、エレガントかつセクシーな半円形の建物です。建物は目を見張るほど精密に再構築され、イタリアのヴィラや歴史的なハドソンリバーバレーの邸宅風の内装を楽しめます。
Gjelina - New Yorkの写真
4.6
素晴らしい(80)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • イースト ビレッジ
本日166回予約が入りました。
Gjelina is a restaurant that serves locally-sourced, produce-forward food with menus guided by conversations and long-standing relationships with farmers, local ranchers, fishermen, and co-ops. Our first location Gjelina LA in Venice Beach opened in 2008 becoming a staple in the local community. We are currently open for breakfast, lunch, brunch, and dinner services.
Casa Monoの写真
4.7
素晴らしい(2875)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • ユニオン ・ スクエア
本日51回予約が入りました。
Casa Monoと隣接する姉妹レストランBar Jamonは、Irving Placeと17th Streetの交差点にあり、Union Square(ユニオン・スクエア)のすぐ東側です。ニューヨーク・タイムズ紙の3つ星(2015年)、ミシュランの1つ星(2009年以降毎年)を獲得したCasa Monoは、スペインのCosta Bravaの料理にインスパイアされたタパスバー・レストランです。
Marcellinoの写真
4.5
非常に良い(110)
価格:普通
• イタリア料理 • ソーホー
本日16回予約が入りました。
Marcellino bridges the traditional with the contemporary, bringing live-fire cooking, housemade pasta, and a robust Italian wine list, delicious house cocktails to the heart of Little Italy in New York City.
Park Ave Kitchen by David Burkeの写真
4.5
非常に良い(330)
価格:高い
• アメリカ料理 • ミッドタウン イースト
本日4回予約が入りました。
Park Ave Kitchen opened quietly on 12/14/23, on the corner of 48th Street and Lexington Avenue in NYC. Located on the ground floor of beautiful 277 Park Avenue, Chef Burke created a New-American Brasserie with a widely varied food and beverage offering, thanks to its unique combination of ala carte dining room and cafe/grab & go shared space. Complemented by a high degree of hospitality, Park Ave Kitchen has quickly become one of the most popular midtown dining destinations.From dry-aged steaks to fresh fish, sushi to juicy burgers, grain bowls to custom salads, delicious desserts and specialty coffees, Park Ave Kitchen offers something for everyone. Breakfast (served all day!), lunch, Happy Hour and dinner! The bar offers award-winning wines, an eclectic beer list, creative cocktails and mocktails.Park Ave Kitchen by David Burke is Chef David Burke’s first new venture in NYC in almost 3 years, and a welcome neighbor to David Burke Tavern, his flagship NYC locale.
Barbouniaの写真
4.6
素晴らしい(4027)
価格:普通
• 地中海料理 • Gramercy Park
本日55回予約が入りました。
Barbouniaは、地中海の多彩な料理や、ゆったりとしたライフスタイルを画期的に取り入れた陽気な雰囲気のレストランです。地中海に生息するヒメジにちなんで名付けられたBarbouniaは、受賞歴のあるアトランタの建築事務所Johnson Studioが手がけた斬新な内装や、新鮮な食材を使用した地中海の本場の味を通して、地中海の伝統とその大胆な料理の魅力を伝えています。
Tamarind - Tribecaの写真
4.8
素晴らしい(4832)
価格:高い
• インド料理 • トライベッカ
本日34回予約が入りました。
フラットアイアン地区にあったTamarindは、トライベッカで新しいレストランをオープンしました。Tamarindでは、インドの様々な地方の出身のシェフたちが、パンジャブ、ハイデラバード、ゴア、マドラス、ラクナウ、カルカッタなどの料理を提供しています。インド亜大陸の料理の旅をするかのように、スパイスや調味料が主張する独特のインドの味を楽しめます。
Strange Delightの写真
4.8
素晴らしい(138)
価格:高い
• オイスターバー • フォート グリーン
本日44回予約が入りました。
A contemporary take on the classic oyster bar, located in Fort Greene, Brooklyn, near BAM, Barclay's, the Paramount, and Atlantic Terminal. Strange Delight finds its influence in New Orleans and is also inspired by the rich history of oysters in New York. Our menu consists of regional seafood prepared in a variety of styles: Charbroiled Oysters and Shrimp Remoulade share the stage with classic seafood towers and Oysters Rockefeller. A rotating selection of larger plates features items such as Black Cod Almondine and Blackened Swordfish Belly.To drink, Strange Delight updates old classics, serving both a Hurricane and Ramos Gin Fizz service for 2, alongside Martinis and Sazeracs. Our wine and beer lists feature our favorite American producers. Please note: We offer 3 distinct types of reservations:Regular: a table in our back dining roomBar: seats at our back dining room barHigh-top: a higher table with bar stools in our front room with an open kitchen and oyster counter.
Wildairの写真
4.7
素晴らしい(186)
価格:高い
• ワインバー • ローワー イースト サイド
本日29回予約が入りました。
Wildair is a New York Restaurant founded by Chef Jeremiah Stone and Fabian von Hauske. Our style of dining is fun, loud and really energetic. Our tables are high tops and all our food is meant to be shared with everyone. Expect interesting takes on dishes like our potato cake topped with sea urchin and pickled jalapeños, or our pissaladieclaire. We have an amazing dessert program and on Saturdays we have donuts at 12:00 that change every week. We also have one of the most unique and amazing natural wine lists in the city.
Montereyの写真
4.5
非常に良い(510)
価格:普通
• アメリカ料理 • ミッドタウン イースト
本日9回予約が入りました。
Monterey is an elevated steakhouse experience in the heart of Midtown Manhattan, just steps from Rockefeller Center and the historic St Patrick's Cathedral. Enjoy classic steakhouse dishes with modern American touches, all served in a vibrant setting. Building on the best of the city's time-honored steakhouse tradition, Monterey's dusty pink banquets, crisp white tablecloths, and culinary theater evoke the golden age of New York City dining.
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