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Ahuntsic - Cartierville​のオープンキッチンがあるお店

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バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(19)

Brama - Italian Restaurantの写真
5.0
素晴らしい(9)
価格:普通
• イタリア料理 • アフントサイック・カーティアーヴィル
本日5回予約が入りました。
When the craving for Italian food strikes, there’s only one name to remember: Brama. In Italian, “Brama” means craving, and we’re here to satisfy yours with authentic, mouthwatering dishes crafted from the finest ingredients. Whether it’s the aroma of freshly baked pizza or the rich, comforting flavors of handmade pasta, Brama is the answer to your Italian food desires. Looking forward to share our passion with you!Grazie Mille.
Kitchen Galerieの写真
4.6
素晴らしい(581)
価格:高い
• ビストロ • マイル ・ エンド
本日1回予約が入りました。
Located near the vibrant Marché Jean-Talon, Kitchen Galerie is the prime destination for an exceptional culinary experience.Our chef Vincent Stafford and his team offer a unique menu : a perfect fusion of land and sea delights, with an exquisite selection of fresh seafood, flavorful fish, and succulent options for meat lovers. Whether you're seeking a refined dinner or a more casual atmosphere, our establishment welcomes you in a warm, inviting & festive setting .Come and enjoy artisanal cocktails, creative vegetarian dishes, and a fine selection of fare in an unforgettable gastronomic experience at Kitchen Galerie.
Gatto Matto - Lavalの写真
4.6
素晴らしい(1327)
価格:高い
• イタリア料理 • ラヴァル
本日26回予約が入りました。
The story of GATTO MATTO A revolutionary and Avant-Garde Art Deco concept with a flower bar theme that is a fusion between Chicago and Italy. Using premium materials designed and manufactured in Montreal, the elements marry themselves wonderfully. Bright and vibrant colors give a WOW factor that will make you feel like in a modern Milan hotel. The creation of the open kitchen concept never seen before in the Montreal area allows you to see the best chefs in the region at work.Gatto Matto’s avant-garde and modern Italian menu was developed by our talented chef and co-owner, Ara Ekmekdjian. This multi-dimensional chef first studied the art of classical French cuisine under Richard Bastien at Lemeac. He then focused his attention on perfecting his Italian culinary skills at Beatrice. His desire to master his craft later led him to join the creative team at Le Chien Fumant, where he worked tirelessly to achieve the rank of Chef de Cuisine.
Les Mômesの写真
4.9
素晴らしい(129)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ヴィルレイ,
本日5回予約が入りました。
Les Mômes offers a friendly table where French techniques combine with a love of local products and an eco-responsible logic, thought out by Chef Yoann Van Den Berg. We break the codes of classic gourmet cuisine as we have seen and reviewed it, and we appreciate the attentive service and a warm, yet festive atmosphere, worthy of a dinner party. Don't forget to bring your own wine!
Anemoneの写真
4.8
素晴らしい(254)
価格:非常に高い
• 市場の料理 • リトル ・ イタリー
本日1回予約が入りました。
Cuisine principalement de produits locaux de l'inspiration de Mike Madokoro et Minh Phat Tu, avec du vin choisi par Elena Racevičiūtė-Ouellette.
La Fabriqueの写真
4.7
素晴らしい(1539)
価格:高い
• ビストロ • プラトー ・ モンロイヤル
本日14回予約が入りました。
Facing Carré St-Louis, nestled between Le Plateau and the Latin Quarter, La Fabrique's concept awakens the senses. First in 2008, in full view from his open kitchen, co-owner Jean Baptiste Marchand has delighted diners with his attentive-to-detail cuisine. In 2018, La Fabrique has moved next door and continues to offer its comforting, unpretentious, and contemporary cuisine. Our new space will seduce you with its spacious decor, its bright bar, and its terrace facing the park. Come and enjoy classics or novelties– Jean-Baptiste Marchand and his team await you at brunch and in the evening.
Firegrill-St-Laurentの写真
4.4
非常に良い(431)
価格:普通
• ステーキハウス • ヴィル サン ・ ローラン/モン ロイヤル
本日1回予約が入りました。
Located near the Montreal YUL Airport and Hotel zone, next to Cinemas.Quality is the sum of hundreds of details. Some are small, many are subtle, but none are unimportant. The bottom line is pleasing the customer. The open kitchen is where the magic happens every time you come for lunch or supper. Using the freshest and finest ingredients, our cuisine is based on tastes that are ever evolving and reflect the influence of a variety of cultures not to mention the flavors of our city. Patrons can enjoy perfectly aged steak grilled to perfection, succulent ribs basked in mesquite B.B.Q. sauce, or try our daily fresh fish, followed by any of our irresistible desserts.
Stellinaの写真
4.7
素晴らしい(541)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • オールド・モントリオール
本日18回予約が入りました。
Coming Soon!
Maison Bouludの写真
4.8
素晴らしい(2882)
価格:非常に高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日21回予約が入りました。
Maison Boulud Montréal(メゾン・ブルッド・モントリオール)は、ニューヨーク市での数十年の料理の経験に触発されながらも、フランスの伝統が染み込んだシェフの料理を提供しています。 Daniel Bouludのメニューには、ケベック州の地元のサプライヤーからの豊富な食材と季節の食材が用いられています。エグゼクティブシェフRiccardo Bertolinoによる洗練されたソウルフルかつ現代的なフランス料理がその結果です。 Ritz-Carlton Montrealに位置し、レストラン、併設バー&ラウンジ、プライベートダイニングルーム2室は、活気に満ちたそれぞれの特徴があります。Maison Boulud(メゾン・ブルッド)では、ガラス張りの通年のウィンターガーデンと歴史的なホテルの庭園の景色を楽しめます。Daniel Bouludのおもてなしの心、さりげなくエレガントなトーン、部分的なオープンキッチンの景色は料理を引き立たせ、素晴らしい食事を毎日楽しめる集まりの場となっています。
Wienstein & Gavino'sの写真
4.5
非常に良い(1943)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日59回予約が入りました。
Situé au cœur du centre-ville de Montréal sur la populaire rue Crescent, Wienstein & Gavino’s bourdonne d’énergie 7 jours par semaine. Avec trois niveaux, il offre tout ce à partir d'une cuisine ouverte exceptionnel d'une grande terrasse extérieure à un bar fabuleux, Wienstein & Gavino's apâlit tous les goûts, tout en maintenant une atmosphère rustique de la Méditerranée.

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  • Bernard Jr
    モントリオール・ケベック •24​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Super souper de St-Valentin! Les plats étaient parfaits et le serveur très gentil selon mon fils de 17 qui a sortie sa copine pour la première fois dans un restaurant « chic »
    詳細を見る
    Kitchen Galerie価格:高い• ビストロ• マイル ・ エンド
    4.6
  • OpenTable Diner
    モントリオール・ケベック •1​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    10/10 recommend, would go back again and again. The food was amazing, you can feel the quality and how everything is homemade. Fettuccini rosé was to die for. So was the arancini.
    詳細を見る
    Brama - Italian Restaurant価格:普通• イタリア料理• アフントサイック・カーティアーヴィル
    5
  • Tanner
    トロント・オンタリオ •1​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    We did the valentines tasting menu and everything was perfect. The standout was the pork cheek. 10/10
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    Anemone価格:非常に高い• 市場の料理• リトル ・ イタリー
    4.8
  • Patrick
    モントリオール・ケベック •1​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    Absolutely fantastic experience! The food was incredible—every dish was bursting with flavor and beautifully presented. The atmosphere was warm and inviting, making it the perfect place for a relaxing dinner. Our waiter was exceptional—attentive, friendly, and always there to ensure we had everything we needed, including keeping our glasses full. The background music added a lovely touch to the ambiance. Overall, it was a memorable evening, and we can’t wait to come back. Highly recommend this gem of a restaurant!
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    Gatto Matto - Laval価格:高い• イタリア料理• ラヴァル
    4.6
  • Jacques
    モントリオール・ケベック •5​件の口コミ
    5.0
    6日前にご来店
    Nous étions un groupe de 7 personnes et toutes ont beaucoup apprécié leur repas. La table d'hôte à 80$ par personne offrait le choix de 4 entrées, 4 plats principaux et 4 desserts. En entrée, 4 personnes ont pris le gravlax de saumon avec syphon pomme de terre et wasabi et salade aneth, deuxpersonnes ont pris la tartelette au sarrasin et champignons du Qc avec sauce shitaké, et une personne a pris la poulpe grillée avec salade de choux chinois, concombre et huile thai. Comme plat principal, deux personnes ont pris le Wellington de boeuf avec pomme purée et légumes du moment, accompagné de jus de viande, deux personnes ont pris le contre-filet de boeuf grillé, servi avec endive et betteraves rouges et jus de boeuf et raisins, deux personnes ont pris les gnocchis de polenta, avec sauce bolognaise de porc au chorizo et amer de pêche, et une personne a pris la morue charbonnière poêlée accompagnée de brocoli et bok choy avec sauce au poivre vert. Au dessert, 5 personnes ont pris le chocolat/noisette/cardamome et une personne a pris la poire pochée avec crème citron et sorbet poire recouvert d'une tuile croustillante. Tous les plats étaient délicieux et la présentation raffinée. Il faut y retourner.
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    Les Mômes価格:非常に高い• フランス料理• ヴィルレイ,
    4.9
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