Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Windsor Terrace​のオープンキッチンがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(31)

Strange Delightの写真
4.7
素晴らしい(106)
価格:高い
• オイスターバー • フォート グリーン
本日28回予約が入りました。
A contemporary take on the classic oyster bar, located in Fort Greene, Brooklyn, near BAM, Barclay's, the Paramount, and Atlantic Terminal. Strange Delight finds its influence in New Orleans and is also inspired by the rich history of oysters in New York. Our menu consists of regional seafood prepared in a variety of styles: Charbroiled Oysters and Shrimp Remoulade share the stage with classic seafood towers and Oysters Rockefeller. A rotating selection of larger plates features items such as Black Cod Almondine and Blackened Swordfish Belly.To drink, Strange Delight updates old classics, serving both a Hurricane and Ramos Gin Fizz service for 2, alongside Martinis and Sazeracs. Our wine and beer lists feature our favorite American producers. Please note: We offer 3 distinct types of reservations:Regular: a table in our back dining roomBar: seats at our back dining room barHigh-top: a higher table with bar stools in our front room with an open kitchen and oyster counter.
ASKAの写真
4.9
素晴らしい(57)
価格:非常に高い
• 北欧料理 • ウィリアムズバーグ
本日13回予約が入りました。
Chef Fredrik Berselius brings his love of nature to his urban surroundings through food at Brooklyn's only two Michelin-starred restaurant. With an emphasis on ingredients from the Northeastern region and influenced by his Scandinavian homeland, Aska, Swedish for "ashes," offers a distinctive dining experience through a procession of courses prepared from an open kitchen and served to guests of only ten tables each night.
Marcellinoの写真
4.5
非常に良い(65)
価格:普通
• イタリア料理 • ソーホー
本日14回予約が入りました。
Marcellino bridges the traditional with the contemporary, bringing live-fire cooking, housemade pasta, and a robust Italian wine list, delicious house cocktails to the heart of Little Italy in New York City.
Wildairの写真
4.8
素晴らしい(174)
価格:高い
• ワインバー • ローワー イースト サイド
本日20回予約が入りました。
Wildair is a New York Restaurant founded by Chef Jeremiah Stone and Fabian von Hauske. Our style of dining is fun, loud and really energetic. Our tables are high tops and all our food is meant to be shared with everyone. Expect interesting takes on dishes like our potato cake topped with sea urchin and pickled jalapeños, or our pissaladieclaire. We have an amazing dessert program and on Saturdays we have donuts at 12:00 that change every week. We also have one of the most unique and amazing natural wine lists in the city.
Plado - East Village, NYCの写真
4.6
素晴らしい(236)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • イースト ビレッジ
本日5回予約が入りました。
A Mediterranean Influenced Dining Experience in the East Village. Plado is a carefully crafted international tapas restaurant. At Plado, small tasting plates and tapas style dishes emerge from the open kitchen with inspired Mediterranean cuisine and seasonal products. Chef German Rizzo’s style menu sets the experience to enjoy a shared meal with friends and family.
ATRIO Wine Bar & Restaurantの写真
4.4
非常に良い(297)
価格:普通
• 未指定 • トライベッカ
本日5回予約が入りました。
朝食、ランチ、ディナーでの思い出に残る様々な特製料理がゲストや地元の人々を楽しませ、ATRIOの先を読むサービスや素晴らしいオープンキッチンのデザインも彼らを楽しませています。 Conrad New Yorkのアトリウムロビー中心部に位置し、洗練された現代的なスタイルのATRIOは、ロワーマンハッタンのダイニング先の人気店となっています。季節の野菜のロースト、またはATRIOのその他のおいしい地中海料理のいずれを味わっても、真に素晴らしい料理の旅に案内されます。 パワーと名声の中心がロワーマンハッタンに移り始めて以来、ATRIOはニューヨーク市のダイニングになくてはならないパワーブレックファーストの最高の目的地であり続けています。お客様は地元の旬の料理、無料Wi-Fi、パーソナルで直観的なサービス、Conrad Hotels & Resortsならではの世界を楽しみながら、会議を行うことができます。
Il Colosseo Restaurant And Pizzeriaの写真
4.8
素晴らしい(66)
価格:高い
• イタリア料理 • ベンソンハースト
本日6回予約が入りました。
Il Colosseo is an Italian restaurant that is a local favorite. The dining room here is small and intimate, which adds to the homey atmosphere the eatery provides. At the back of the dining room, Il Colosseo has an open kitchen where guests can watch as the talented kitchen staff prepares the food. The kitchen is dominated by a giant brick oven where the staff cooks up all of its incredible pizzas.Il Colosseo begins its menu with antipasti like fried calamari for two, baked clams, sautéed octopus, sautéed broccoli rabe and a pasta e fagioli soup with white kidney beans and fusilli noodles in a light tomato broth. Some of the various entrées diners can sample are a chicken Francese, spicy shrimp fra diavolo, veal piccata, pasta bolognese and the Frank Sinatra pasta made with black olives, clams, mussels and shrimp in a garlic and white wine sauce.
Casa Monoの写真
4.7
素晴らしい(2805)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • ユニオン ・ スクエア
本日25回予約が入りました。
Casa Monoと隣接する姉妹レストランBar Jamonは、Irving Placeと17th Streetの交差点にあり、Union Square(ユニオン・スクエア)のすぐ東側です。ニューヨーク・タイムズ紙の3つ星(2015年)、ミシュランの1つ星(2009年以降毎年)を獲得したCasa Monoは、スペインのCosta Bravaの料理にインスパイアされたタパスバー・レストランです。
Zou Zou'sの写真
4.6
素晴らしい(1432)
価格:高い
• 地中海料理 • ヘルズ・キッチン
本日116回予約が入りました。
Zou Zou’s is a lively and modern Eastern Mediterranean restaurant from chef Juliana Latif, who spent years working at some of the most notable restaurants throughout New York City, including The NoMad. The menu is inspired by and celebrating the cuisine and flavors of the Eastern Mediterranean region, bringing in influences from Lebanon, Israel, Turkey, Egypt, Syria, and Jordan, among others. Zou Zou’s is located within the Manhattan West Plaza, on the ground level of Pendry Manhattan West. If arriving at 33rd Street (between 9th & 10th), follow the walkway to the plaza, turn left, and find the Zou Zou’s entrance on your left.If arriving at the Ninth Avenue entrance (at 32nd Street), walk through the plaza towards Whole Foods – Zou Zou’s will be on the right side of the plaza just past the NHL Experience Store.
Park Ave Kitchen by David Burkeの写真
4.5
非常に良い(263)
価格:高い
• アメリカ料理 • ミッドタウン イースト
本日24回予約が入りました。
Opening December 7, 2023 on the corner of 48th Street and Lexington Avenue in New York City.A New-American Brasserie’s food and beverage offering, complemented by a high degree of hospitality, will be similar to other David Burke restaurants – both welcoming neighborhood spots and dining destinations.Park Ave Kitchen by David Burke is celebrity chef David Burke’s first new venture in New York City in almost three years and a welcome addition to David Burke Tavern, his flagship NYC locale.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ