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Downtown / Union Square​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(88)

Alexander's Steakhouse - SFの写真
4.6
素晴らしい(2515)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日11回予約が入りました。
エグゼクティブシェフMarc Zimmermanによる私たちのメニューは、モダンなアメリカンステーキハウスの高級ダイニングの解釈に日本の要素を取り入れたものです。リブアイ、ボーン-イン・ニューヨーク、フィレ・ミニョンのようなクラシックカットから、環境を考慮した方法で収穫されたシーフード、名物のハマチショット、米国で最大の種類を誇る和牛ステーキ各種(11種の和牛)を用意しています。乾燥熟成ステーキも素晴らしく、2種類のテイスティングメニューとワインディレクターJohnny Slamonがデザインした受賞歴のあるワインリストを含む、最も高級で贅沢なものを提供しています。バーマネージャーDaniel Claytonによる非常にユニークな特製カクテルが特徴のフルバーは、Alexander's Steakhouseでの素敵な夜の始まりに最高の場所です。
Chotto Matte San Franciscoの写真
4.3
非常に良い(85)
価格:非常に高い
• アジア料理 • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日15回予約が入りました。
Situated in Downtown San Francisco, Chotto Matte is renowned for its signature Nikkei Cuisine, expertly crafted cocktails, and electric atmosphere. Chotto Matte’s chic, contemporary interior is inspired by its Japanese & Peruvian roots, making it a unique dining experience, every time. Key highlights include Chotto’s recognizable bold design, tropical foliage and theatrical robata grill.
O' by Claude Le Tohicの写真
4.7
素晴らしい(481)
価格:非常に高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日6回予約が入りました。
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service. O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.
Bodega SFの写真
4.7
素晴らしい(79)
価格:普通
• ベトナム料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日32回予約が入りました。
Bodega SF is an evolution of Matthew Ho’s family's restaurant, Bodega Bistro, which operated from 2003-2017 out of San Francisco’s Tenderloin District, serving traditional Northern Vietnamese cuisine. The brand’s success continued as Ho organized pop-up events, eventually transitioning to meal packages throughout the pandemic to meet demand. In 2022, Ho and his partners opened Bodega SF’s brick-and-mortar location, again located in the Tenderloin District, bringing high-quality Vietnamese cuisine back to the community with a modernized, casual fine dining experience. The family-style concept allows visitors to sample its variety of authentic, creative dishes.
Delarosa - Yerba Buenaの写真
4.4
非常に良い(50)
価格:普通
• イタリア料理 • 相馬
本日30回予約が入りました。
Delarosa is an Italian-style restaurant in downtown San Francisco. It has a free and open design with large, communal tables for many different guests to share during a meal. There is also stool seating around the edges of the restaurant near the bar area. This is a well lit restaurant with long lines of bright pendants lights hanging from the ceilings. Pizza is the main focus at Delarosa, but other Italian cuisine is also offered. During the weekdays, a lunch and dinner menu is offered with frittis, paninis, spiedinis and pasta with your choice of sauce meats and toppings. A large variety of pizza is also offered, including the delicious margherita or spicy marinara pizzas. On weekends, guests can order from the brunch menu for a lighter meal of traditional breakfast dishes, appetizers or pizzas. The bar at Delarosa serves from a selection of popular international and Italian wines.
Bombay Brasserieの写真
4.1
とても良い(51)
価格:高い
• フレンチインディアン料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日6回予約が入りました。
Welcome to Bombay Brasserie, where the vibrant tapestry of Indian cuisine meets the elegance of French culinary artistry in the heart of San Francisco’s Union Square. Enjoy a journey through India’s culinary landscape, from the aromatic spices of the North to the coastal flavors of the South, meticulously crafted with a French twist to elevate traditional dishes. Dive into an evening that’s as bold as it is creative and experience a harmonious blend of two world-renowned cuisines, where every bite is a symphony of heritage and sophistication.
Boucheの写真
4.6
素晴らしい(1937)
価格:高い
• フランス料理 • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日8回予約が入りました。
Boucheは、しばしば変更される季節のメニューと、シェフのMelissa Erleによる小皿を中心とするカリフォルニア・フレンチレストランです。ビールやワインリストは、カリフォルニア州とフランスの小規模生産品を軸にコレクションしています。 カウンター席の利用は先着順です。
Sushi Hashiriの写真
4.9
素晴らしい(224)
価格:非常に高い
• 寿司 • 相馬
本日1回予約が入りました。
A progressive approach executed from a deep history of Kappo and Omakase Edomae Sushi. Two of Japan’s historical culinary concepts brought together combining hyper-seasonal ingredients and premium fish selections direct from our private purveyor inside the world renown Toyosu fish market in Tokyo, Japan. Hashiri’s focus is to exemplify its re-evolving cuisine to showcase Japan’s richest seasonal ingredients.HASHIRI "KODAWARI EDOMAE SUSHI" - $300Hyper seasonal multi course Kappo & Omakase Edomae Sushi dining experience at the sushi counter.HASHIRI " OMAKASE EDOMAE SUSHI" - $200Hyper seasonal Omakase Edomae Sushi dining experience at the sushi counter. Due to our limited seating and the effort involved in curating our menu with internationally sourced ingredients, we kindly ask for your understanding regarding our cancellation policy. Cancellations or no-shows within 72 hours of your reservation will incur the full cost of the dining experience.
Nightbirdの写真
4.7
素晴らしい(853)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • シビック センター/ヘイズ バレー/ヴァン ・ ネス
本日6回予約が入りました。
Nightbirdではテイスティング・メニューを1名あたり125ドル(USD)で提供しています。サンフランシスコ中心部に位置するエレガントなブティックレストランで、一体性と多様性をあわせ持ち、温かくユニークなおもてなしを提供しています。 ヘイズバレーの路地裏に佇むシックで落ち着いた雰囲気のバーLinden Roomでは、スタイリッシュでクリエイティブなカクテルを楽しめます。
54 Mintの写真
4.6
素晴らしい(3444)
価格:高い
• イタリア料理 • 相馬
本日21回予約が入りました。
54 Mintはサンフランシスコのダウンタウン中心部に位置する素敵なレストランで、旧造幣局ビルの向かいにあります。当店では、新鮮な季節の食材を使用した本格的なイタリア料理を提供しています。パスタやデザートは毎日その日に作られ新鮮です。54 Mintは売店を併設し、ちょっとした贈り物、ご自分が必要とするもの、ウンブリアのエキストラバージンオリーブオイル、バルサミコ酢、チーズ、スパイス、ワインなどの輸入品各種を購入できます。真夜中まで営業する館内バーでは、幅広い種類のカクテル、高級輸入スピリッツや地元産のスピリッツ、深夜の軽食メニューを提供しています。
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