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Mission Bay​のテイスティングメニューがあるお店

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料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(33)

Juniper & Ivyの写真
4.7
素晴らしい(8124)
価格:高い
• 未指定 • リトル ・ イタリー
本日64回予約が入りました。
Juniper and Ivyでは、「太平洋岸の洗練されたアメリカ料理」を楽しめます。高い評価を受けているシェフのリチャード・ブライス(Bravoの「トップシェフ・オールスターズ」の優勝者として有名)が、オールスター料理チームとともに斬新な料理をサンディエゴへお届けします。西海岸にあるJuniper and Ivyは、屋外での食事と合う素晴らしいカクテルやワイン、ハイエネルギーなデザインで今話題のレストランです。
Solare Ristorante Loungeの写真
4.7
素晴らしい(2475)
価格:普通
• イタリア料理 • ポイント ロマ
本日37回予約が入りました。
San Diego Magazineにより、2014年のベスト・イタリアンレストランとベストシェフ(Accursio Lotà)に選ばれました!歴史的なリバティーステーションにあるこのレストランの立地、サービス、内装、雰囲気は唯一無二です。家族経営のレストランでは、Randy Smerikとそのチームが素晴らしいダイニング体験を提供するために精進しています。地元の新鮮なオーガニック食材、自然飼育の肉、天然の魚介類の使用を信条にしている「持続可能な地球に優しいレストラン」です。お客様の心と魂を満たすため、すべての料理を愛情と情熱を込めて一から調理しています。 トップガンの撮影ロケ地として使用されたSolareは、サンディエゴのNTCプロムナードの歴史的建造物の維持に寄与しています。
Paradisaeaの写真
4.7
素晴らしい(596)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • ラ ・ ホーヤ
本日13回予約が入りました。
A celebration of food, cocktails, art, and warm hospitality. Housed in the historic Piano Building, in the heart of the vibrant community of Bird Rock, Paradisaea is a destination restaurant and bar, that San Diegans frequent for crave-able, accessible fare, executed at the highest level.
Ambrogio15の写真
4.8
素晴らしい(851)
価格:普通
• ピッツェリア • パシフィック ビーチ
本日21回予約が入りました。
An authentic but unique Milano gourmet pizza, a special dough recipe, an innovative pizza-making process, high-quality Italian ingredients, a holistic approach to the food and beverage world, a focus on sustainable agriculture and farming, along with a deep love for Milano, where Andrea, Giacomo, and Luca grew up, and for San Diego, where they studied, worked and became who they are now. These are some of the concepts that make up the Ambrogio15 project. The idea was born in both Milano and San Diego, in the minds and the hearts of three young Italian guys who decided to leave the corporate world to begin a new adventure of passion, friendship, and a bit of foolishness.
La Bonne Tableの写真
4.9
素晴らしい(1444)
価格:普通
• フランス料理 • ヒルクレスト
本日12回予約が入りました。
賑やかなヒルクレスト地区の中心部に位置するLA BONNE TABLEは、ロマンチックでエレガントな雰囲気の居心地が良い隠れ家的なレストランです。フランスの田舎料理をビストロ方式で提供しています。質素ながらも洗練された四季折々の伝統的なフランス料理をはじめ、本格的なバーで提供するフランスの生ビールを楽しめます。この高級レストランは座席数が少ないため、予約することをお勧めします。どうぞ召し上がれ!
Huntressの写真
4.6
素晴らしい(840)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ダウンタウン/ガスランプ
本日17回予約が入りました。
Huntress is the most adventurous and energetic modern steakhouse in downtown San Diego, offering the finest cuts of meat, one of the largest collections of Japanese whisky brands in California, and a contemporary, lively atmosphere where music elevates every dish.
Callie Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(327)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日104回予約が入りました。
Callie represents Chef Travis Swikard's debut solo project after spending a decade working alongside the esteemed Chef Daniel Boulud in New York City. The restaurant’s name, "Callie," comes from the Greek word "kallos," meaning "the most beautiful," and embodies its blend of Mediterranean cuisine with local ingredients and terroir, from sea to land from San Diego, Swikard's hometown. In 2022, Callie was acclaimed as one of America's top new restaurants by Esquire and Robb Report, and received both a Bib Gourmand and a Plate from the Michelin Guide. Callie is a dedicated supporter of Feeding San Diego, having contributed over 1 million meals to those in need in San Diego since its launch. Swikard is set to open his second restaurant in La Jolla in 2025.
Animaeの写真
4.7
素晴らしい(3329)
価格:非常に高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン/ガスランプ
本日55回予約が入りました。
ANIMAE’s eclectic West Coast cuisine, layered with Asian influences, comes to life under Celebrated Chef Brian Malarkey. Applying a California cooking style to ANIMAE’S traditional coal-fired oven and grill, Chef Malarkey’s menu is as thoughtful as it is refined, elevating local produce and seasonal ingredients to create a lively and progressive culinary program.
Madisonの写真
4.4
非常に良い(3072)
価格:高い
• 地中海料理 • ユニバーシティ・ハイツ
本日62回予約が入りました。
近代的な広々としたユニバーシティ・ハイツの住民の集いの場で、洗練された雰囲気の中、地中海風料理とエレガントなカクテルを提供しています(ザガットより)。
Le Coqの写真
4.5
非常に良い(384)
価格:非常に高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ラ ・ ホーヤ
本日25回予約が入りました。
Le Coq is James Beard Best Chef finalist Tara Monsod’s new wave French steakhouse. Inspired by the modern Parisian culinary landscape, chef Tara reinvents classic dishes through her signature approach, blending cross-cultural references and ingredients for a distinctly SoCal expression of French cuisine. Bright touches and hyper-seasonal products ground the menu with San Diego style, while nods to chef Tara’s Southeast Asian background are interwoven throughout. Located in downtown La Jolla in a 1930’s historic building with exposed brick walls, steel trusses, and a barrel-vaulted ceiling. Into this storied shell is inserted a posh 1970’s diner club.
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