Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シアトル・イースタンワシントン

U Village / U District​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(33)

Nell'sの写真
4.9
素晴らしい(1686)
価格:高い
• アメリカ地方料理(北西部) • グリーン レイク
本日7回予約が入りました。
Nell's is an intimate, chef-owned restaurant located in the vibrant Green Lake neighborhood. Open for dinner seven nights a week, Nell's offers European-inspired New American cuisine featuring the finest Northwest seasonal ingredients. If we do not have your desired reservation time available online, please give us a call. Our chef Philip Mihalski's cooking approach unites his classic training in some of the most celebrated kitchens in New York City and France with his passion for freshness and simplicity.Nell's menus are designed to pair beautifully with your wine selection from our large wine list. We also offer vegetarian and vegan options on request.
Spinasseの写真
4.8
素晴らしい(3781)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日31回予約が入りました。
地元産の有機食材を使用したイタリアのピエモンテ料理、ピエモンテワインのリスト、新鮮な手作りパスタを提供しています。 Spinasseに隣接するアペリティーヴォバーArtusiでは、ディナーの前に手作りカクテルや前菜を楽しめます。
Larkの写真
4.6
素晴らしい(1212)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日18回予約が入りました。
John Sundstromシェフが手掛けるLarkは、職人に焦点を当てた太平洋岸北西部随一の高級レストランです。Larkは地元の職人、農家、採食者と協力し、各シーズン最高のサービスを提供しています。Larkの中二階に位置するBitter/Rawでは牡蠣、クルード、シャルキュトリ(ハム類)を用意し、ディナー前のドリンクや小皿料理を楽しむのに最適です。Bitter/RawではLarkのフルメニューも提供しています。
Sushi Kashibaの写真
4.8
素晴らしい(818)
価格:非常に高い
• 寿司 • ベルタウン、パイクプレイスマーケット
本日28回予約が入りました。
Sushi Kashiba is Seattle's destination for Japanese fine dining at its highest level. Located right next to historic Pike Place Market. Take a coveted seat at the Omakase sushi bar, where you just might find multi-James Beard Award nominated Chef Shiro Kashiba hard at work.Ordering one of Sushi Kashiba's chef curated sushi dinners is probably your best bet. The cuts of salmon, toro, tuna, yellowtail and other fish are always fresh and beautifully presented. The meal is finished off with Sushi Kashiba's trademark cake-like egg dessert. The restaurant also features à la carte items like agedashi tofu, oysters on the half shell and Chef Kashiba's New York Times featured black cod kasuzuke.
Sushi Kappo Tamura - Dining Roomの写真
4.8
素晴らしい(1733)
価格:非常に高い
• 日本料理 • レイク ・ ユニオン/イーストレイク
本日8回予約が入りました。
地元や季節の食材を使うことは日本料理において最も重要な要素で、国際的な料理のコミュニティでも第一の原則となっています。Tamuraはその理念に真剣に取り組み、太平洋岸北西部の旬の食材を使用した本格的な日本料理を提供しています。 Tamuraは割烹スタイルのレストランで、料理はオープンキッチンで調理され迅速にテーブルまで運ばれます。活気のある雰囲気の中で、スタッフとゲストが料理などについての話します。お客様を知り、親しみがありながらもプロフェッショナルな対応でサービスを提供する最高のレストランになることを目標にしています。
The Georgeの写真
4.4
非常に良い(1131)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日50回予約が入りました。
Discover The George: A modern dining marvel led by Chef Guillermo Carreno. Indulge in a brasserie-inspired menu and lavish bar program within a high-design arena, ushering in a new era for the historic hotel's iconic dining room. Our evolving menu celebrates local seasonal ingredients through small plates, raw selections, vegetarian options, mains, and desserts.Embrace the Pacific Northwest at The George, savoring the freshest seafood from local waters and curated dry-aged meats. Artisan cheeses and vibrant fruits and vegetables are locally sourced. Signature dishes vary with seasons, from summer scallops to classic Steak & Frites.Honoring the hotel's architecture, The George nods to George B. Post. Renowned Spanish design studio Lázaro Rosa-Violán orchestrates a captivating interior, blending history with timeless aesthetics. Hand-painted tiles, pendant lamp chandeliers, and striking marble floors elevate the ambiance while floor-to-ceiling iron and glass doors complete the vision.
Bateauの写真
4.5
非常に良い(1211)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日9回予約が入りました。
Bateauでは店内で解体し、乾燥熟成させた牛肉を提供しています。ウィッビー島にある自家農場からの特選肉を取り揃えており、品質、持続可能性、動物福祉に関する同様の基準を満たした他の農場からも仕入れています。量り売り方式を採用しており、鉄板で調理しています。創作サイドメニュー、フライドポテト、有名なカクテル、種類豊富なボトルリストも用意しており、フレンドリーで洗練されたサービスを心がけています。 「私たちは自家農場の動物の部位すべてを無駄なく使用し、出産、世話、餌、と畜、解体、乾燥熟成といった全工程の指導を行っています。最高の牛肉を育て、準備し、いかなる場所でも提供することが私たちの願いです」とシェフのRenee Ericksonは述べています。
Harvest Beatの写真
4.8
素晴らしい(1155)
価格:非常に高い
• ビーガン • ウォリングフォード
本日7回予約が入りました。
Harvest Beatの料理は季節に応じたもので、地元の有機農家と収穫者をサポートし、意識的な生活を送るコミュニティづくりに貢献しています。
Haerfestの写真
4.7
素晴らしい(87)
価格:高い
• イタリア料理 • ウォリングフォード
本日7回予約が入りました。
Chef Brian Clevenger's latest restaurant, located in the Fremont neighborhood. A refined take on our signature approach—prioritizing the freshest ingredients, prepared with simplicity. Our menu showcases locally and sustainably-harvested produce, seafood, and, of course, fresh house made pastas.
Art of the Tableの写真
4.7
素晴らしい(1002)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ウォリングフォード
当店はくつろげるダイニングルームや、キッチンを見渡す5席の「シェフズテーブル」、地元の農家や職人との緊密な連携により、シアトルで7年以上にわたり、食べ物と、太平洋岸北西部での食材の育成や収穫に命をかける人々に敬意を表してきました。シェフのダスティン・ロンスピーズによるArt of the Tableのメニューは、すべて地元産の様々な旬の食材を使用して一からお作りするため、毎日更新しています。当店を最もよく表しているテイスティングメニューは特におすすめです。水曜、木曜、日曜はテイスティングメニューに加え、アラカルトメニューを提供しています(金曜、土曜は食事制限のある方向けの代替メニューは提供しておらず、テイスティングメニューのみ提供しています)。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ