Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Albany​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(66)

Burdellの写真
4.5
非常に良い(133)
価格:非常に高い
• ソウルフード • オークランド
本日15回予約が入りました。
Burdell is a Soul Food restaurant in the Temescal neighborhood of Oakland from James Beard Finalist, Chef Geoff Davis.Named for and inspired by his maternal grandmother, Burdell, the restaurant reflects her love for well-set tables, entertaining guests, shared meals, and laughter. Burdell is centered on nostalgia, family recipes, thoughtful and sustainable sourcing, and the forgotten impact of Black farming, ranching, fishing, foraging, and culture on American cuisine and hospitality. The menu highlights farmers and artisans harvesting and creating excellent products around us. Paired with the food is a robust list of wine and beverages from producers around the World-focusing on wines that are farmed and crafted with care and sustainable practices.
The Berkeley Boathouseの写真
4.3
非常に良い(556)
価格:高い
• アメリカ料理 • バークレー
本日26回予約が入りました。
Enjoy a diversified and innovative menu prepared by our culinary team highlighting fresh, local ingredients paying tribute to purveyors from California and the Bay Area. With an emphasis on contemporary California cuisine, the Boathouse menu is inspired by the Berkeley waterfront offering the classic California dishes infused with global influences in an artful presentation to amuse your senses. Designed for sharing, our well-balanced menu consists of a selection of small plates, flatbreads, sides, composed salads, and main entrées.
Ajanta Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(1119)
価格:普通
• インド料理 • バークレー
本日6回予約が入りました。
毎月変わるインド各地の郷土料理などのメニューを提供するAjantaは、オーガニックの鶏肉や野菜を専門としています。可能な限り地元の持続可能な食材の使用に努め、魚介類はモントレーフィッシュマーケットから調達した持続可能なもの、肉はホルモン剤や抗生剤を不使用の肉のみを使用しています。 Ajantaは2009年〜2014年ザガットガイドのサンフランシスコ・ベイエリア全域のベスト・インド料理レストラン、2009年〜2011年、2013年のベイエリアのAリスト・コンテストのベスト・インド料理レストランに選ばれました。East Bay Express、Diablo Magazine、Contra Costa Timesなどの複数の出版物でも高い評価を得ており、ミシュランガイドでも紹介されています。 エレガントなダイニングホールには、インドの有名なアジャンター石窟からインスピレーションを得たアートが飾られています。
donato&co.の写真
4.6
素晴らしい(1696)
価格:高い
• イタリア料理 • バークレー
本日13回予約が入りました。
Rustic Italian cuisine w/ a contemporary twist, featuring house made pastas & locally sourced seafood & meats cooked over a live fire.
Roses on Adelineの写真
4.8
素晴らしい(43)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • バークレー
本日4回予約が入りました。
All guests must be 21+Where love for Food, Art & Community thrives. Seasonally driven bar food & cocktails with an emphasis on quality and freshness, beer, wine & great vibes too!Our menu features comforts & classics with a sprinkle of innovation and creativity. Fresh, seasonal, local California fusion.
Alexander's Steakhouse - SFの写真
4.7
素晴らしい(2502)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • 相馬
本日8回予約が入りました。
エグゼクティブシェフMarc Zimmermanによる私たちのメニューは、モダンなアメリカンステーキハウスの高級ダイニングの解釈に日本の要素を取り入れたものです。リブアイ、ボーン-イン・ニューヨーク、フィレ・ミニョンのようなクラシックカットから、環境を考慮した方法で収穫されたシーフード、名物のハマチショット、米国で最大の種類を誇る和牛ステーキ各種(11種の和牛)を用意しています。乾燥熟成ステーキも素晴らしく、2種類のテイスティングメニューとワインディレクターJohnny Slamonがデザインした受賞歴のあるワインリストを含む、最も高級で贅沢なものを提供しています。バーマネージャーDaniel Claytonによる非常にユニークな特製カクテルが特徴のフルバーは、Alexander's Steakhouseでの素敵な夜の始まりに最高の場所です。
Commis Dining Roomの写真
4.9
素晴らしい(1225)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • オークランド
本日4回予約が入りました。
Commis in Oakland is a Two-Star Michelin rated fine dining restaurant by James Beard Foundation Nominated Chef James Syhabout that serves a multi-course Tasting Menu.Diners at Commis are invited to linger for 2.5 to 3 hours over an multi-course meal in a warm, comfortable and relaxing dining room appointed by glowing glass light pendants, dark furniture, bare walnut tables, dim lit candles and floral arrangements. Delivered by the attentive service staff and sommeliers, the cuisine of Commis showcases some of the best Northern California ingredients that are in season through modern and classic cooking techniques. The cuisine aims to bridge the flavors, textures and temperatures of the East and West with every course with the intention to excite and satisfy.
Angler San Franciscoの写真
4.7
素晴らしい(231)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日35回予約が入りました。
Angler is a seafood-focused Saison Hospitality Group restaurant with one Michelin star on the Embarcadero waterfront, featuring views of our expansive wood burning hearth and the San Francisco Bay, where each dish is touched by fire and intended to be shared.Our sourcing is deliberate and our menus closely follow the seasons of Northern California. Chef de Cuisine, Joe Hou
Trestleの写真
4.8
素晴らしい(2748)
価格:高い
• アメリカ料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日30回予約が入りました。
Trestleは、それほど遠い昔ではない時代、人々が一息ついて素敵な仲間と食事を楽しんだ時代に、敬意を表しリスペクトしています。当店では家族の集まりで見られる満足や温かさを提供し、適切な食事のベースとなるコース料理によるダイニング体験を楽しめます。 1名につき35ドル(USD)の3コースのプリフィックスメニューを毎晩日替わりで用意し、1名につき10ドルのパスタコースの追加オプションもあります。 午前零時までに毎晩翌日のメニューの案内をしていますので、www.trestlesf.comでメニューをご覧ください。 毎晩ベジタリアンメニューも提供しています。その夜のメニューに基づいて、アレルギー対応食や特別食を用意できるよう最善を尽くしています。
Magoの写真
4.8
素晴らしい(61)
価格:非常に高い
• 中南米料理(コンテンポラリー) • オークランド
本日6回予約が入りました。
Mägo is a family owned and operated fine dining restaurant from Chef Mark Liberman. We offer an exciting tasting menu cooked over wood fire, offering our take on Contemporary Colombian fare, anchored in an understanding of using Northern California ingredients, simple flavors in bold combinations.Our tasting menu focuses on ingredients that are at their most peak in deliciousness .This usually means produce that is in season, which in turn means they are their most flavorful, which is one of the reasons why we change our menu daily. In order to ensure the proper planning of your evening, please allow for 2.5 hours.We also offer an a la carte dining experience at our bar that is available for walk in guests.The restaurant’s informal atmosphere features an open kitchen surrounded by intimate tables, outdoor heated garden patio and chefs counter seating. From the warm greeting you receive upon entering until your final goodbye, we invite you to feel at home.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • JaneVIP
    サンフランシスコ・ベイ周辺 •11​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Great dinner as always at Donato. We had the cured tuna special salad to start, the Mezze Maniche and Tortelloni to follow and then shared the Crema Cotta for desert. Excellent food, great service.
    詳細を見る
    donato&co.価格:高い• イタリア料理• バークレー
    4.6
  • Jeff
    サンフランシスコ・ベイ周辺 •2​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    Delicious food that was deeply flavored and surprisingly bright (sometimes soul food can seem super heavy and overwhelming). A perfect brunch spot. I’m eager to bring others and to try their dinner menu. Chef and staff were very pleasant and professional.
    詳細を見る
    Burdell価格:非常に高い• ソウルフード• オークランド
    4.5
  • MargotVIP
    サンフランシスコ・ベイ周辺 •7​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    You will become addicted to the creative fresh, organically-grown, sustainable delectables, all for ridiculously modest prices given the quality and presentation. While it is labeled a bar, this is some of the best eats in the Bay Area, and I am super picky, having had free access to Alice Water's cuisine for years and several chefs in the family. But the place itself is gorgeous. The architects, David Soffa and Teresa Clarke are Berkeley's counterpart to Julia Morgan. The four wood and glass panels leading to the trumpetvine patio are reminiscent of Morgan's balcony doors in her house on Haste Street, but with an added elegant flourish. The pattern of the varnished wood floors in that room is exquisite. One should note all the hanging lamps, the marvellous tile work over the bar and all the rare marble. There are surprise touches, stained glass, a future art gallery in the hall and the kind of bathroom only high end hotels offer. Roses has a few rooms and every kind of seating you could desire while making it all look complimentary and beautiful: a large red satin-like booth welcomes guests at separate tables, luxurious nooks, high tops as well as a couch area. Such a treasure. I've been taking all my friends there for special occasions and they love it. It's a new bar/food venue with more increasing entertainment that is gaining popularity fast so enjoy before the lines start spilling onto the street!
    詳細を見る
    Roses on Adeline価格:普通• カリフォルニア料理• バークレー
    4.8
  • Shay
    サンフランシスコ・ベイ周辺 •6​件の口コミ
    5.0
    6日前にご来店
    I went with my boyfriend to talk and grab something to eat . The place was perfect ! we could be quiet or loud without any complaints . Food and service was amazing . Great date night experience
    詳細を見る
    The Berkeley Boathouse価格:高い• アメリカ料理• バークレー
    4.3
  • Carol
    シアトル・イースタンワシントン •1​件の口コミ
    5.0
    2024年11月16日にご来店
    Best Indian food we have ever eaten, hands down. My hubby is a food snob, hyper critical, never satusfied. Well, we went for dinner ( reservations made , thankfully) and had to go back for lunch! The tandori foods were fabulous, lamb , salmon, chicken, and shrimp. Loved the mango chutney, cashew naan (wow) , portabello mushroom appetizer (amazing), brown rice ( spiced with clove and cinnamon) , cardamom ice cream ( so unique) and the wonderfully patient and kind staff ( Nepalese servers and Indian chefs). Everything was off the charts! We were the last to leave both times so of course we had to leave a 100% tip! We will become regulars whenever in town! Job well done, Ajanta!
    詳細を見る
    Ajanta Restaurant価格:普通• インド料理• バークレー
    4.7
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ