Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. New Jersey

Collingswood​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(46)

Oba Mediterranean Grillの写真
4.5
非常に良い(54)
価格:普通
• 地中海料理 • コリングズウッド
本日3回予約が入りました。
OBA Mediterranearn Grill NJ offers delicious and authentic cuisine. We use fresh ingredients, ensuring that every dish is of the highest possible quality. All servings are prepared and cooked by our well-experienced and passionate chefs in our kitchen here at OBA.Our restaurant is open everyday, as well as offering delivery services to satisfy your craving for anything from our wide selection of appetizers, salads, kebabs, and seafoods. We would like to invite you and your guests to our friendly environment restaurant to have a good time.
Mawnの写真
5.0
素晴らしい(32)
価格:非常に高い
• カンボジア料理 • ベラ ビスタ
本日7回予約が入りました。
Mawn is a noodle house with “no rules,” and the first restaurant for Chef Phila Lorn and his wife Rachel, who bring with them close to 20 years of experience in Philly’s restaurant scene. Phila, pronounced “Pee La,” broken English for Philadelphia, is a first-generation Cambodian-American chef. The first in his family to be born here, his parents and siblings came to Philadelphia as refugees in 1985 after surviving the war in Cambodia.Mawn, which means “chicken” in Khmer, the Cambodian language, represents more than one thing. To Phila, chicken was at every meal growing up, and to his parents, chicken represented peacetime. During the war and genocide of the Cambodian people, there was mostly only what was found in nature to eat, including rice and salt. If there was chicken, it meant no war. At the end of that dark time, recipes were lost, and culture was wiped out, but through survival, a new authenticity was born.
Fiorella Philadelphiaの写真
4.8
素晴らしい(189)
価格:高い
• イタリア料理 • ベラ ビスタ
本日77回予約が入りました。
The Fiorella you see today is still the intimate space you know & love! Chef Marc Vetri and his team bring decades of talent & experience to this special space, creating a truly memorable dining experience. Pasta is the main event at Fiorella, with rotating antipasti and desserts rounding out the menu.A la carte seating is available both in our indoor dining room and outdoor patio, year round.Indoor seating is predominantly at our chef's counter, with a few high-top tables outlining the space. Table vs. counter reservations are seated on a first-come, first-served basis.Patio seating is shaded from sun in summer and insulated with heaters in winter. Due to the nature of outdoor reservations, Fiorella may have to cancel outdoor service for severe weather.Looking to dine with a larger group or want to try a different taste of Fiorella? Join us upstairs for our Pasta Club chef's selection!From the whole Fiorella Team, thank you for your continual love and support!
Buddakan - Philadelphiaの写真
4.8
素晴らしい(11465)
価格:高い
• アジア料理 • オールド・タウン
本日108回予約が入りました。
ステファン・スターが経営するBuddakanは、創造性とドラマに満ちたエキゾチックな味のモダンなアジア料理を提供する豪華なレストランです。「大部分がホワイトの空間は印象的で、中央に置かれた内側から光るシェアテーブル、そして、滝、10フィートのキャンドルで飾られたブッダがあります。宗教上のアイコンは、通常このようなホットスポットで見かける料理をはるかに超えた汎アジア料理にふけるヒップなゲストを見下ろしています。」とボナペティは語ります。「デザインはまた料理の表明者です。」とニューズウィークはレポートしています 。フィラデルフィアで最もホットな新しいレストランの一つであるBuddakanに足を踏み込み、きらめく滝と日本風の川の小石を通り過ぎると、「生姜味噌こそすべて」とつぶやきます。そして、ダイニングルームを占拠する壮大な10フィートのブッダが目の前に現れます。トラベル・アンド・レジャー誌の「アメリカのトップレストラン50」、グルメの「トップレストラン・フォー・ファン」に選ばれたBuddakanは、国内で最も話題に上るレストランの一つとなりました。
Bistro Romanoの写真
4.8
素晴らしい(5040)
価格:普通
• イタリア料理 • ソサエティ ・ ヒル
本日21回予約が入りました。
18世紀の穀倉地帯に位置する歴史的なランドマークで、キャンドルの灯りや優雅でカジュアルな雰囲気の中であなたの五感を刺激し、思い出に残るダイニング体験を提供しています。ワインリストはワインスペクテーター賞の受賞歴があり、レストランは「Best of Philly」に選ばれています。Bistro Romanoでは高く評価されているイタリアの郷土料理、テーブルサイドで盛り付ける受賞歴があるシーザーサラダのほか、地下にロマンチックな2名用のワインセラーを用意しています。ワインセラーとミステリーシアターの予約についてはお電話でお問い合わせください。今年で25周年を迎えます。ワインスぺクテイターの優秀賞(2杯)を受賞し、20種類のグラスワインを含む750種類以上のワインを用意しています。
Amada PHLの写真
4.7
素晴らしい(8769)
価格:高い
• スペイン料理 • オールド・タウン
本日65回予約が入りました。
Amadaはアンダルシアのタパスバー&レストランです。シェフのホセ・ガルセスはスペイン料理の豊かな伝統を取り入れ、豪華なラスティックシックな雰囲気の中で前衛的な調理技術をふるっています。 特製料理 スパニッシュオクトパス、ガーリックシュリンプ、トルティーヤエスパニョーラ、ロブスターパエリア、子豚の丸焼き(72時間前に要予約、日曜を除く)、季節のサングリア プライベートパーティー:Amadaではあらゆる規模のグループを歓迎しています。お祝いのセッティング、サービス、メニューは、友人との親密なディナー、特別な行事、休日、企業の会議、スタッフパーティーに最適です。レストランの貸切予約が可能で、プライベートダイニングルームは毎日利用できます。12名以上のグループの場合は、プライベートイベントチームにご連絡ください。電話番号は267-284-7979、Eメールはevents@garcesgroup.comです。
The Capital Grille - Cherry Hillの写真
4.8
素晴らしい(5077)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • チェリーヒル
本日65回予約が入りました。
The Capital Grilleでは魅力的な雰囲気の中でワインと料理を楽しめます。国内で有名なステーキは、レストランの精肉店でハンドカットした熟成肉を使用しています。新鮮なシーフード、創造的なサイドディッシュ、毎日店内で作られる魅力的なデザートも楽しめます。The Capital Grilleのソムリエが厳選したワインリストは絶賛されており、350以上の世界各国の銘柄を取り揃えています。快適で洗練されたダイニングルームでは、親切で行き届いたサービスを提供しています。個室には最先端のメディア設備が整っており、最高のイベントを開催できます。The Capital Grilleの高級ダイニングで、思い出に残る夜や午後をお過ごしください。
Umile Trattoriaの写真
4.8
素晴らしい(108)
価格:普通
• イタリア料理 • ハドンフィールド,
本日26回予約が入りました。
At Umile Trattoria guests can enjoy a warm, inviting atmosphere while savoring dishes crafted with both passion and care. The menu features a variety of freshly made pastas, vibrant salads, and flavorful artisan pizzas, small plates all inspired by authentic Italian flavors. Each dish is prepared using high-quality, locally sourced ingredients to ensure the freshest tastes in every bite. The restaurant also offers a selection of house-made desserts, perfect for rounding off a memorable meal. Some signature dishes are the Black Truffle Rotolo, Blue Crab Suppli, Humble Chopped Salad, Butternut Squash Bucatini, Beef Short Rib Pizza, Mishima Wagyu Flat Iron Steak, Banana + Nutella Budino.We are a BYOB as Haddonfield is a dry town. There is a retail winery, brewery and distillery in town and we encourage you to bring a bottle with you and let us take care of the rest.
Morimotoの写真
4.8
素晴らしい(6814)
価格:非常に高い
• 日本料理 • センター シティ
本日63回予約が入りました。
Morimotoは斬新な創作和食レストランです。料理の鉄人で知られる有名シェフ、森本正治が腕をふるい、伝統料理をモダンにアレンジした創作料理を提供しています。寿司バーまたはテーブルの座席を予約でき、特別リクエストにも積極的に対応しています。特別リクエストのある方は、あらかじめレストランまで電話でお問い合わせください(特別リクエストの確約はできませんのでご了承ください)。
Tabachoyの写真
4.8
素晴らしい(65)
価格:高い
• フィリピン料理 • サウス・フィラデルフィア
本日28回予約が入りました。
Tabachoy is a Tagalog nickname given to a friend or family member; it means chubby or fatty. We know it sounds mean, but Filipinos give each other inappropriately appropriate nicknames all the time. Your baby brother’s got some neck rolls? Tabachoy. Auntie’s six months pregnant? Tabachoy. Or your dad’s got a six pack, but just finished his third piece of bibingka? Tabachoy!We cook the food that got us made fun of in elementary school, when we opened our country crock “Tupperware” - the food that reminds us of home. We don't strive to make a better adobo than your mothers, but we do want to share ours with you.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ