Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. メイン州

Kennebunkport​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

Chez Rosaの写真
4.8
素晴らしい(388)
価格:高い
• フランス料理 • ケネバンク ポート
本日16回予約が入りました。
Chef Kyle Robinson inspired by our local seafood, farms, and pastures creates a unique take on French comfort food classics. Located in a romantic New England Barn, right in the center of town. Tucked in a corner of bustling Kennebunkport Dock Square, let yourself be transported to the laid back French countryside.Our menu is ever changing with what the season have to offer. Always offering some French staples such as cheese fondue, onion soup and steak frites. French Chic bar offering seasonal craft cocktails.
Rosellaの写真
4.8
素晴らしい(243)
価格:高い
• アジア料理 • ケネバンク ポート
本日5回予約が入りました。
Rosella, part of the Kennebunkport Resort Collection, has expanded from New York City to Kennebunk, Maine! As NYC's only sushi restaurant committed to sustainable ingredients, Rosella now brings its eco-friendly sushi to the beautiful Maine Coast. Enjoy the best sushi in southern Maine, crafted by Executive Chef Matt Kramer.Nestled in the Grand Hotel in Lower Village Kennebunk, Rosella offers a unique and intimate dining experience with warm hospitality. Our mission is to serve authentic sushi while inspiring our community to embrace sustainability through our delicious creations.Join us for a memorable meal and explore our monthly events on our website. Don’t miss out on this special culinary journey!
White Barn Innの写真
4.8
素晴らしい(2320)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ケネバンク ポート
本日8回予約が入りました。
納屋を美しく改装したレストランで、高級アメリカ料理を提供しています。White Barn InnレストランはAAAの5ダイヤモンド賞、フォーブス紙のファイブ・スター賞を獲得しています。ルレ・グルマンでは、地元産の新鮮な高級食材を使った1名分125ドルの4コース定額メニュー、1名分165ドルの9コース定額メニュー(提供は状況により可能)を紹介されています。
Oceanの写真
4.8
素晴らしい(2191)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ケネバンク ポート
本日2回予約が入りました。
ほとんどが住宅のエリアの中心部に位置するOceanは、改装された1895年頃のシングルスタイルの建物にあるインに位置します。インは1950年代から次々と変遷し、設備の整った宿泊施設と高級レストランの良い評判を維持しています。インのオーナーは、ニューイングランドの博物館が羨ましく思うほどの印象的なアートコレクションで建物を埋め尽くし、シェフGignacは、素晴らしい景色を望むダイニングルームに食通をうならせるほどの料理を提供しています。Pierre Gignacは、Institut d’Hôtellerie et de Tourisme du Québecを卒業しました。Pierreは、メイン州オガンキットで最初のレストラン「98 Provence」をオープンし、2012年に閉鎖するまでの18年間、地元の人々、観光客、評論家を満足させていました。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声

OpenTable でレストランを見つけましょう

役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ