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Pacific Beach​のテイスティングメニューがあるお店

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ダイニングオプション
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受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(33)

Paradisaeaの写真
4.7
素晴らしい(596)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • ラ ・ ホーヤ
本日13回予約が入りました。
A celebration of food, cocktails, art, and warm hospitality. Housed in the historic Piano Building, in the heart of the vibrant community of Bird Rock, Paradisaea is a destination restaurant and bar, that San Diegans frequent for crave-able, accessible fare, executed at the highest level.
Le Coqの写真
4.5
非常に良い(384)
価格:非常に高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ラ ・ ホーヤ
本日25回予約が入りました。
Le Coq is James Beard Best Chef finalist Tara Monsod’s new wave French steakhouse. Inspired by the modern Parisian culinary landscape, chef Tara reinvents classic dishes through her signature approach, blending cross-cultural references and ingredients for a distinctly SoCal expression of French cuisine. Bright touches and hyper-seasonal products ground the menu with San Diego style, while nods to chef Tara’s Southeast Asian background are interwoven throughout. Located in downtown La Jolla in a 1930’s historic building with exposed brick walls, steel trusses, and a barrel-vaulted ceiling. Into this storied shell is inserted a posh 1970’s diner club.
NINE-TENの写真
4.8
素晴らしい(2962)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ラ ・ ホーヤ
本日37回予約が入りました。
最も新鮮な地元食材のみを使用した創作料理を提供するNINE-TENは、美食を愛する方なら必ず訪れるべきレストランです。シェフのJason Knibbが率いる居心地の良いレストランは、洗練さ、カジュアルな優雅さ、ラホヤのProspect Streetの理想的な立地という完璧な組み合わせを誇っています。地元の熟練農家が毎日厳選した食材を使い、進化するカリフォルニア料理を提供するレストランです。地元の魚や、ハワイや北太平洋、大西洋地​​域から毎日届く食材を含む海の恵みも楽しめます。特別な均一価格のコース料理のメニューのほか、豊富なワインセラーから料理に合ったワインを提供しています。屋内、歩道のパティオ、またはオーシャンビューのテラスで食事を楽しめます。独立したバーでは一部メニュー、ハッピーアワースペシャルを毎日提供しています。朝食、ランチ、ディナータイムに毎日営業しています。
Solare Ristorante Loungeの写真
4.7
素晴らしい(2476)
価格:普通
• イタリア料理 • ポイント ロマ
本日37回予約が入りました。
San Diego Magazineにより、2014年のベスト・イタリアンレストランとベストシェフ(Accursio Lotà)に選ばれました!歴史的なリバティーステーションにあるこのレストランの立地、サービス、内装、雰囲気は唯一無二です。家族経営のレストランでは、Randy Smerikとそのチームが素晴らしいダイニング体験を提供するために精進しています。地元の新鮮なオーガニック食材、自然飼育の肉、天然の魚介類の使用を信条にしている「持続可能な地球に優しいレストラン」です。お客様の心と魂を満たすため、すべての料理を愛情と情熱を込めて一から調理しています。 トップガンの撮影ロケ地として使用されたSolareは、サンディエゴのNTCプロムナードの歴史的建造物の維持に寄与しています。
Ambrogio15の写真
4.8
素晴らしい(851)
価格:普通
• ピッツェリア • パシフィック ビーチ
本日21回予約が入りました。
An authentic but unique Milano gourmet pizza, a special dough recipe, an innovative pizza-making process, high-quality Italian ingredients, a holistic approach to the food and beverage world, a focus on sustainable agriculture and farming, along with a deep love for Milano, where Andrea, Giacomo, and Luca grew up, and for San Diego, where they studied, worked and became who they are now. These are some of the concepts that make up the Ambrogio15 project. The idea was born in both Milano and San Diego, in the minds and the hearts of three young Italian guys who decided to leave the corporate world to begin a new adventure of passion, friendship, and a bit of foolishness.
Bernini's Bistro & Barの写真
4.8
素晴らしい(608)
価格:普通
• イタリア料理 • ラ ・ ホーヤ
本日20回予約が入りました。
Bernini’s Bistro(ベルニーニズ・ビストロ)は、過去17年間、ラホーヤの地元で愛されてきました。朝食、ランチ、ディナーを提供し、全てのお客様が満足できるメインディッシュを非常に手頃な価格で幅広く提供しています。自家製のオーガニックパスタ、窯焼きピザ、ステーキ、シーフード料理を楽しめます。土曜と日曜のブランチは予約なしのお客様に提供しています(土曜と日曜のブランチの予約は受け付けていません)。12名以上のグループ予約の場合、(858)337-5227(担当:Reyhan)までご連絡ください。
Huntressの写真
4.6
素晴らしい(840)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ダウンタウン/ガスランプ
本日17回予約が入りました。
Huntress is the most adventurous and energetic modern steakhouse in downtown San Diego, offering the finest cuts of meat, one of the largest collections of Japanese whisky brands in California, and a contemporary, lively atmosphere where music elevates every dish.
Callie Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(327)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日102回予約が入りました。
Callie represents Chef Travis Swikard's debut solo project after spending a decade working alongside the esteemed Chef Daniel Boulud in New York City. The restaurant’s name, "Callie," comes from the Greek word "kallos," meaning "the most beautiful," and embodies its blend of Mediterranean cuisine with local ingredients and terroir, from sea to land from San Diego, Swikard's hometown. In 2022, Callie was acclaimed as one of America's top new restaurants by Esquire and Robb Report, and received both a Bib Gourmand and a Plate from the Michelin Guide. Callie is a dedicated supporter of Feeding San Diego, having contributed over 1 million meals to those in need in San Diego since its launch. Swikard is set to open his second restaurant in La Jolla in 2025.
Juniper & Ivyの写真
4.7
素晴らしい(8124)
価格:高い
• 未指定 • リトル ・ イタリー
本日64回予約が入りました。
Juniper and Ivyでは、「太平洋岸の洗練されたアメリカ料理」を楽しめます。高い評価を受けているシェフのリチャード・ブライス(Bravoの「トップシェフ・オールスターズ」の優勝者として有名)が、オールスター料理チームとともに斬新な料理をサンディエゴへお届けします。西海岸にあるJuniper and Ivyは、屋外での食事と合う素晴らしいカクテルやワイン、ハイエネルギーなデザインで今話題のレストランです。
Animaeの写真
4.7
素晴らしい(3329)
価格:非常に高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン/ガスランプ
本日55回予約が入りました。
ANIMAE’s eclectic West Coast cuisine, layered with Asian influences, comes to life under Celebrated Chef Brian Malarkey. Applying a California cooking style to ANIMAE’S traditional coal-fired oven and grill, Chef Malarkey’s menu is as thoughtful as it is refined, elevating local produce and seasonal ingredients to create a lively and progressive culinary program.
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