Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ボストン

Seaport​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(37)

Eddie Merlot's Prime Aged Beef & Seafood - Bostonの写真
4.4
非常に良い(892)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • シーポート
本日25回予約が入りました。
Quality, exceptional service, and an unparalleled atmosphere have made Eddie Merlot's one of America's great steak houses over the past 20 years. Eddie Merlot' s is an homage to the man and his love of a great steak, a great glass of wine, and a good story. We pride ourselves on our Prime Aged Beef and scratch kitchen. Our chef selects each steak for the optimum proportion of marbling and texture before hand-cutting and seasoning the steaks to your specifications. From sauces to desserts, we develop recipes to create a truly unique experience for our guests. And, while you enjoy your meal, you'll be treated to the one-of-a-kind service we call the "W.O.W. Factor."We welcome you to Eddie Merlot's—we want you, our guest, to have nothing but the best, which is why we go to such lengths to serve you the exceptional prime-aged steaks upon which our restaurant has built its reputation.
Primaの写真
4.8
素晴らしい(722)
価格:高い
• イタリア料理 • チャールズタウン
本日59回予約が入りました。
Located on the edge of City Square Park in Charlestown, Prima is an energetic Italian celebration of reimagined classics. Our beautifully restored grand bar and dining room – which overlooks the park as well as the city skyline – strives to honor our building’s past and its prestigious placement at the gate of this historic Boston neighborhood.
Bar Mezzanaの写真
4.7
素晴らしい(1396)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • サウス・エンド
本日26回予約が入りました。
Bar Mezzana is a coastal Italian restaurant by Chef Colin Lynch at Ink Block in Boston’s South End, specializing in crudo and hand-made pasta. Signature dishes like Chicken Under a Brick, Grilled Octopus and Orecchiette with Sausage have become instant classics. Seasonal menu updates incorporate flavors from local farmers and purveyors. The crudo menu changes daily - think Nantucket bay scallops and razor clams along with Japanese and European delicacies like shima aji and lubina. All are expertly prepared with bright touches of citrus, oils and salts. Reserve in the dining room for a family dinner or date night. Enjoy the bar and lounge for bar snacks and a great burger. A private dining room is available for a business event or intimate party for up to 12. Any night of the week, Bar Mezzana welcomes with a thoughtful wine list, delightful cocktails, delicious food and friendly staff!
MIDA - South Endの写真
4.7
素晴らしい(2728)
価格:普通
• イタリア料理 • サウス・エンド
本日52回予約が入りました。
MIDA is a South End neighborhood restaurant, inspired by the simplicity of classic Italian dishes . Our menu focuses on many regions of traditional Italian food and culture, using fresh, seasonal ingredients.Dinner is served Monday - Thursday, and Sundays from 4:00 PM - 10:00 PM and Friday and Saturday from 4:00 PM - 11:00 PM. Brunch is served Saturday and Sunday from 10:30 AM - 3:30 PM. Patio reservations are available on a same day first come basis only. Please call the restaurant to secure patio seating. Patio availability is dependent on weather. Walk-ins are always welcome.
Bistro du Midiの写真
4.6
素晴らしい(4531)
価格:高い
• フランス料理 • バックベイ
本日82回予約が入りました。
Bistro du Midiはボストンの美しい公共庭園の景色を望むリラックスした雰囲気のレストランで、シンプルで洗練されたプロヴァンス&南フランス料理、様々な受賞歴を持つワインリストを提供しています。グラウンドレベルのカフェ(床から天井までの窓あり)、市内有数と評価されるパティオ(春〜夏季は屋外での食事可)を併設しています。
Shore Leaveの写真
4.7
素晴らしい(218)
価格:高い
• 寿司 • サウス・エンド
本日21回予約が入りました。
Shore Leave is our interpretation of a tropical escape through the lens of our love for Boston’s rich dining scene. Named after a sailor’s leisure time on dry land, Shore Leave’s tropical cocktails take you away from the hustle and bustle. This space, music, and most importantly, our Shore Leave team, make every moment here feel like watching the sun go down with your feet in the sand. Off the main drag, just below the street in Boston’s South End, Shore Leave brings you along on an everyday vacation. Options are available for regular dining or the OMAKASE at SHORE LEAVE EXPERIENCE. We do not take reservations for "just drinks", so cancellation fees will apply. Just drinks-walk in for bar seats! We ID at the door. Underage guests are permitted but not permitted at the bar. Stop by for live entertainment! Shore Leave hosts The People's Karaoke most Fridays beginning at 10pm and surf rock band The Electric Heaters Thursdays beginning at 8pm. Entertainment varies so call for details!
Uniの写真
4.6
素晴らしい(2241)
価格:非常に高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • バックベイ
本日22回予約が入りました。
東京の有名な築地市場、ニューイングランドの地元の漁師から取り寄せた新鮮なシーフードを使った独創的な和食のフュージョン料理を提供しています。東京、上海、シンガポール、バンコク、バングラデシュの街からも影響を受けたUniは、ケン・オリンガーの親しみやすい刺身バーが進化したもので、2016年初頭にかつてのClioスペースにエグゼクティブシェフ/パートナーのトニー・メッシーナを迎えてオープンしました。
Season To Tasteの写真
4.8
素晴らしい(1647)
価格:高い
• アメリカ料理 • ケンブリッジ
本日21回予約が入りました。
当店はロバート・ハリスによる新しいレストランで、カール・ドゥーリーがシェフを務めています。日替わりの4コースプリフィクスメニューを、1名様あたり65ドル(USD)でお楽しみいただけます。また、厳選したワインやビールのリストも提供しています。 テーブル席16席と高めの座席4席を併設しており、キッチン内の作業を見渡せます。特定の座席のリクエストも可能ですが、確約はできませんのでご了承ください。また、食事の前にリラックスしたり、ドリンクやスナックのために立ち寄ることも可能な、軽食を楽しめるスタンディングワインバーも併設しています。 ご来店の際は予約をおすすめします。ご予約の時間より15分以上遅くご来店された場合、座席の確約はできません。お早めにお越しください。リクエストに応じて、プライベートパーティーの手配も行っています。少なくとも3ヶ月前までにご予約ください。詳細はマネージャーまで問い合わせください。
No Relationの写真
4.8
素晴らしい(135)
価格:非常に高い
• 日本料理 • サウス・エンド
本日4回予約が入りました。
Tucked away down a narrow hallway, No Relation is a nine-seat, secret sushi restaurant nestled within Shore Leave, a tropical experience from the team at Bar Mezzana. Chef Colin Lynch leads the inventive omakase menu, where Japanese technique and his creative interpretation of a sushi-ya are presented each evening over approximately 14 courses. Join us in a shared intimate experience with a thoughtfully curated menu, served directly by our chefs.
Mooncusserの写真
4.8
素晴らしい(1446)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • バックベイ
本日16回予約が入りました。
Cancellation Policy: We ask that if you need to cancel your reservation, do so 24 hours in advance. Guests cancelling within 24 hrs of their reservation will be charged $50 per person.Mooncusser serves a $120 multicourse menu from head chef Carl Dooley. Since opening in 2017, the restaurant has been awarded top honors by the New York Times, Boston Magazine and other publications.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ