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Playa del Rey​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
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ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(51)

Beachside Restaurant & Barの写真
4.7
素晴らしい(1744)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • マリーナ ・ デル ・ レイ
本日15回予約が入りました。
マリナ・デル・レイのマザーズ・ビーチに位置するBeachside Restaurant & Barは、洗練された食事をリラックスした雰囲気の中で提供しています。ビーチやマリーナの美しい景色を眺めながら、屋内や屋外の席で食事を楽しめます。レストランに配された=大きな窓からはビーチ、庭園、マリーナの景色を一望できます。レストランの屋外シートのほぼ3分の1を占めるのは格子に覆われたパティオ席で、ダイニングエリアはファイアーピットが設置され広大な景色を望む雄大な環境を提供しています。Beachside Restaurant & BarはJamaica Bay Innのロビー、またはパラワンウェイ上の別の入り口のから簡単にアクセスできます。週に7日オープンし、朝食、ランチ、ディナー、素晴らしいハッピーアワーを提供しています。
Dear Jane'sの写真
4.4
非常に良い(312)
価格:高い
• アメリカ料理 • マリーナ ・ デル ・ レイ
本日33回予約が入りました。
What Dear John’s is to steak, Dear Jane’s will be to seafood. Seasoned chefs and entrepreneurs Hans Röckenwagner and Josiah Citrin have teamed up again for Dear Jane's. Taking full advantage of the stunning marina view, the focus is on classic American seafood dishes prepared simply with the highest-quality ingredients by seasoned chefs. From Oysters Rockefeller to Shrimp Louie, Surf ‘n Turf and Crepes Zuzette, the menu hews to those of some of the most legendary seafood restaurants of the 60s, 70s, and 80s. It will feel familiar and upscale, yet updated and approachable.This sensibility will be on full display with hand-mixed tartare, classic caviar service, and professionally fileted whole fish. The layout of the split-level room and spacing between booths and tables are ideal for this personalized service that is begging to come back in style in this dining room.
SELINEの写真
4.9
素晴らしい(35)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • サンタ モニカー
本日17回予約が入りました。
Join James Beard award-winning Chef Dave Beran at his 38-seat fine dining restaurant in Santa Monica, where the kitchen is seamlessly integrated with the dining room. The menu, comprising 15-18 courses, showcases Chef Dave's deeply thoughtful approach to storytelling, inviting guests to embrace the experience & embark on a memorable culinary journey featuring the many inspirations of Southern California.At SELINE, the focus is on connection, with every aspect of the restaurant— from the design to the custom plateware—built on fostering meaningful relationships. Wine Director Matthew Brodbine presents two beverage pairing options to complement your menu. The wine pairing showcases selections from innovative, forward-thinking winemakers across various regions worldwide. The non-alcoholic pairing features a unique collection of house-made and curated beverages designed to align with the menu's progression. A carefully curated wine list is also available.
Ospi Veniceの写真
4.7
素晴らしい(1541)
価格:高い
• イタリア料理 • ヴェネツィア
本日21回予約が入りました。
Ospi is the sophomore restaurant of Jackson & Melissa Kalb, focused on Southern Italian cooking and way of life. The name derives from ospitante (“host” in Italian), with the expectation that guests will feel as comfortable at Ospi as they would at a friend’s dinner party. There will be plenty of house-made pastas as well as an expanded offering of pizzas. The beverage program crafted by Kalb features mostly Californian and Southern Italian wines and a full bar with a special negroni section. At Ospi, the pizza is inspired by the techniques of Antico Forno Roscioli which Jackson and Melissa frequented while visiting Rome. Focusing on Romana Tonda-style crusts that are cracker-thin, he is adapting a recipe that he feels will resonate with the LA diner. Jackson feels it extremely important to not take food too seriously. Take a trip to Southern Italy and be a guest in our home.
pasjoliの写真
4.7
素晴らしい(677)
価格:非常に高い
• フランス料理 • サンタ モニカー
本日26回予約が入りました。
Pasjoli is an elevated French bistro from James Beard award-winning chef Dave Beran. The restaurant pays homage to French cuisine utilizing the bounty of produce available in Southern California. Rooted in classic French cooking and inspired by Parisian markets, pasjoli reflects Chef Dave’s thoughtful cooking style, showcasing his creative touches on bistro fare.We serve a five-course prix fixe menu in our dining room and our secret garden. You'll be able to select your seating preference when you confirm your reservation. Please visit our website to see the most current menu.Each evening, we have limited availability of pressed duck dinners. If you are interested in enjoying a pressed duck, please email info@pasjoli.com, and we will do our best to accommodate your request. Unfortunately, we cannot accommodate vegan diets.
Wabi on Roseの写真
4.6
素晴らしい(1326)
価格:高い
• 寿司 • ヴェネツィア
本日23回予約が入りました。
This local hot spot suffered a fire in 2018 and triumphantly returned in 2020. With Chef Rain's innovative cuisine and vibrant bar scene, Wabi on Rose embodies the Rose Avenue lifestyle. Sexy, contemporary design, frames this hip spot with a chic outdoor seating area. Neighborhood regulars enjoy the fresh-caught, Pacific Rim, sushi inspired menu,and live fire grill. Swimsuit to business suit, all are welcome.
Xuntosの写真
4.7
素晴らしい(163)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • サンタ モニカー
本日14回予約が入りました。
XUNTOS, "together" in Gallego, is a Tapas Bar from Chef Sandra Cordero in the heart of Downtown Santa Monica, serving small plates of things we want you to try: from the farmer's market around the corner to traditional dishes of Galicia, Asturias, Catalunya & the Basque Country, as they're eaten in Spain.The wines follow the food: natural, fun & unrefined–joined at the bar with Spanish twists on classic cocktails, plus vermouths, sherries & cold cervezas.Walk in to the bar for Xuntanza from 5-7pm, Tuesday-Saturday!Please email us for large parties & private dining: hola@barxuntos.comValidated parking is available across the street at 501 Santa Monica Blvd (Enter on 5th St.): $7 for 3 hours.
Gyu-Kaku Japanese BBQ - Santa Monica, CA | 3rd Street Promenadeの写真
3.9
とても良い(200)
価格:高い
• 日本料理 • サンタ モニカー
本日11回予約が入りました。
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other! Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
True Food Kitchen - El Segundoの写真
4.4
非常に良い(1467)
価格:普通
• アメリカ料理 • エル ・ セグンド
本日24回予約が入りました。
True Food Kitchenで食事をするには厳格なヨガの修行者である必要はありません。身体に良い栄養を与えたい、記憶に残る食事をしたいという気持ちだけあれば十分です。アンドリュー・ワイル博士の抗炎症ダイエットの原則に触発されたTrue Food Kitchenでは、パレオダイエットや地中海式ダイエットを実践中の方向けの料理に加え、ビーガン、ベジタリアン、自然オーガニック素材、グルテンフリーといった幅広いメニューを提供しています。True Food Kitchenは、大変おいしくて体にも良い料理を提供することで、健康を気遣う方へのニーズに応えています。お客様がより元気により長い人生を歩み、その過程で口にするものを楽しんでもらうことが私たちの願いです。
Republiqueの写真
4.7
素晴らしい(5312)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ハリウッド
本日57回予約が入りました。
市内中心部に位置するRépubliqueは、二人のシェフ、Walter ManzkeとMargarita Manzkeがオーナーです。ロサンゼルス中心部のクラシックな建物を利用しています。これは1929年にチャーリー・チャップリンにより住居として建設され、後に印象的なレストランLa Brea Bakery and Campanileに改装されました。このような背景のあるRépubliqueは、歴史と気高さを持つ美食レストランです。館内にはカジュアルバー、正面にはビストロがあります。シェフが毎日創作するフランス風のメニューを提供する、さらにフォーマルなダイニングエリアは裏側に位置しています。

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