Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

LAX / Westchester​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(87)

Vespertineの写真
4.8
素晴らしい(145)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • カルバーシティ
本日9回予約が入りました。
We are excited to share the return of Vespertine, Chef Jordan Kahn's otherworldy culinary narrative. More than a restaurant, Vespertine transports diners through the twisted steel and glass structure designed by acclaimed architect Eric Owen Moss. Food, beverage, music, and art are woven throughout, creating an immersive, multi-sensory evening. Awards Include2 Stars - Michelin Guide, 2019 - 2024Green Star - Michelin Guide, 2024 Most Beautiful Restaurants - Condé Nast World's 100 Greatest Places - Time MagazineAtmosphere of the Year - World Restaurant Awards
Beachside Restaurant & Barの写真
4.5
非常に良い(1726)
価格:高い
• 中南米料理(コンテンポラリー) • マリーナ ・ デル ・ レイ
本日18回予約が入りました。
マリナ・デル・レイのマザーズ・ビーチに位置するBeachside Restaurant & Barは、洗練された食事をリラックスした雰囲気の中で提供しています。ビーチやマリーナの美しい景色を眺めながら、屋内や屋外の席で食事を楽しめます。レストランに配された=大きな窓からはビーチ、庭園、マリーナの景色を一望できます。レストランの屋外シートのほぼ3分の1を占めるのは格子に覆われたパティオ席で、ダイニングエリアはファイアーピットが設置され広大な景色を望む雄大な環境を提供しています。Beachside Restaurant & BarはJamaica Bay Innのロビー、またはパラワンウェイ上の別の入り口のから簡単にアクセスできます。週に7日オープンし、朝食、ランチ、ディナー、素晴らしいハッピーアワーを提供しています。
Dear Jane'sの写真
4.5
非常に良い(270)
価格:高い
• アメリカ料理 • マリーナ ・ デル ・ レイ
本日29回予約が入りました。
What Dear John’s is to steak, Dear Jane’s will be to seafood. Seasoned chefs and entrepreneurs Hans Röckenwagner and Josiah Citrin have teamed up again for Dear Jane's. Taking full advantage of the stunning marina view, the focus is on classic American seafood dishes prepared simply with the highest-quality ingredients by seasoned chefs. From Oysters Rockefeller to Shrimp Louie, Surf ‘n Turf and Crepes Zuzette, the menu hews to those of some of the most legendary seafood restaurants of the 60s, 70s, and 80s. It will feel familiar and upscale, yet updated and approachable.This sensibility will be on full display with hand-mixed tartare, classic caviar service, and professionally fileted whole fish. The layout of the split-level room and spacing between booths and tables are ideal for this personalized service that is begging to come back in style in this dining room.
True Food Kitchen - El Segundoの写真
4.5
非常に良い(1444)
価格:普通
• アメリカ料理 • エル ・ セグンド
本日24回予約が入りました。
True Food Kitchenで食事をするには厳格なヨガの修行者である必要はありません。身体に良い栄養を与えたい、記憶に残る食事をしたいという気持ちだけあれば十分です。アンドリュー・ワイル博士の抗炎症ダイエットの原則に触発されたTrue Food Kitchenでは、パレオダイエットや地中海式ダイエットを実践中の方向けの料理に加え、ビーガン、ベジタリアン、自然オーガニック素材、グルテンフリーといった幅広いメニューを提供しています。True Food Kitchenは、大変おいしくて体にも良い料理を提供することで、健康を気遣う方へのニーズに応えています。お客様がより元気により長い人生を歩み、その過程で口にするものを楽しんでもらうことが私たちの願いです。
401K Food and Wineの写真
4.9
素晴らしい(387)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • ヴェネツィア
Welcome to 401K Food and Wine, an all gluten free eatery and wine bar by the creators of Sinners & Saints Desserts!
Spago - Beverly Hillsの写真
4.8
素晴らしい(5826)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ビバリー ・ ヒルズ
本日1回予約が入りました。
Spago Beverly Hills, Wolfgang Pucks legendary, flagship restaurant, continues to set the standard for cuisine, service and style, and is consistently recognized as the ultimate in fine dining. Spago presents a completely new menu and design. The master chef has re-invented the entire menu with his signature farm to table philosophy. Puck, along with Partner and Executive Chef Ari Rosenson, creates imaginative seasonal menus showcasing the best of California’s produce and products. Spago's new design from Waldo Fernandez complements the food with its clean and simple aesthetic, incorporating natural elements to add an organic feel. Spago is the recipient of the AAA Four Diamond Award and received two stars in The Michelin Guide-Los Angeles edition in 2009 and 2010.
Republiqueの写真
4.7
素晴らしい(5238)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ハリウッド
本日36回予約が入りました。
市内中心部に位置するRépubliqueは、二人のシェフ、Walter ManzkeとMargarita Manzkeがオーナーです。ロサンゼルス中心部のクラシックな建物を利用しています。これは1929年にチャーリー・チャップリンにより住居として建設され、後に印象的なレストランLa Brea Bakery and Campanileに改装されました。このような背景のあるRépubliqueは、歴史と気高さを持つ美食レストランです。館内にはカジュアルバー、正面にはビストロがあります。シェフが毎日創作するフランス風のメニューを提供する、さらにフォーマルなダイニングエリアは裏側に位置しています。
The Strand Houseの写真
4.6
素晴らしい(3146)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • マンハッタン ・ ビーチ/ハモサビーチ
本日74回予約が入りました。
ビーチのそばから大西洋を見渡すThe Strand Houseは、波打ち際に建つエレガントな人気のレストランです。まるでオーシャンフロントの一軒家のような、フレンドリーな空気に包まれています。エレガントでドラマチックな屋内と屋外エリアは、カジュアルで暖かい雰囲気に溢れています。 エグゼクティブシェフのグレッグ・ホジンスキーが作り出す、伝統的な料理を新鮮さと斬新さで表現した色とりどりのメニューを楽しめます。彼は自らのアプローチを「現代のエアルーム」と呼び、地元の農家から最も鮮度の高い食材を精選しています。どの料理にも複雑な味付け、絶妙な質感、そして豪華な仕上げが盛り込まれています。
Meteoraの写真
4.7
素晴らしい(1072)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • ハリウッド
本日16回予約が入りました。
Meteora's gastronomy is a 1-star Michelin contemporary and creative showcase of exceptional California ingredients. Chef Jordan Kahn (Vespertine, Destroyer) and the team work exclusively with aligned farmers, foragers, fishermen, and ranchers to bring guests the ultimate dining experience. Fire cooking, innovation, and seasonality blend for an elegant tasting menu or indulgent small plates in the bar. The holistic approach extends to every facet of the restaurant including beverage, hospitality, and design.Groups of 6-12 are welcome to book one of our private dining areas for a food and beverage minimum. See individual experiences for applicable pricing for our selenite Chef's Table and Private Dining Room. Service fees and taxes not included.
SELINEの写真
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • サンタ モニカー
*OPENING DECEMBER 3, 2024*Join James Beard award-winning Chef Dave Beran at his 38-seat fine dining restaurant in Santa Monica, where the kitchen is seamlessly integrated with the dining room. The menu, comprising 15-18 courses, showcases Chef Dave's deeply thoughtful approach to storytelling, inviting guests to embrace the experience & embark on a memorable culinary journey featuring the many inspirations of Southern California.At Seline, the focus is on connection, with every aspect of the restaurant— from the design to the custom plateware—built on fostering meaningful relationships. Wine Director Matthew Brodbine presents two beverage pairing options to complement your menu. The wine pairing showcases selections from innovative, forward-thinking winemakers across various regions worldwide. The non-alcoholic pairing features a unique collection of house-made and curated beverages designed to align with the menu's progression. A carefully curated wine list is also available.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ