Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Mount Vernon Square​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(80)

Zaytinya - DCの写真
4.7
素晴らしい(19291)
価格:高い
• 地中海料理 • ペンクォーター
本日254回予約が入りました。
有名シェフのJosé Andrésが指揮を務めるZaytinyaは、洗練されたモダンな雰囲気の中、トルコ/ギリシャ/レバノン料理に着想を得た革新的なメッゼ料理を提供しています。取り分けできる小皿料理、創造的なカクテル、ユニークな地中海ワインなどを揃え、DCのトップレストランの1つに数えられています。
Founding Farmers & Distillers DC: Chinatownの写真
4.4
非常に良い(10266)
価格:普通
• アメリカ料理 • マウント ヴァーノン広場
本日101回予約が入りました。
Walking distance to many of DC’s historic landmarks, Founding Farmers & Distillers offers a diverse menu including dishes inspired by nearby Chinatown and cocktails featuring our in-house distillery, Founding Spirits. Open 365 days a year, our team is passionate about crafting dishes & drinks from scratch with high-quality ingredients from farmers and suppliers we know and trust. Join us for breakfast, lunch, dinner, weekday happy hour, decadent weekend Farmers Market Buffet Brunch, or grab a cup of house-roasted coffee and breakfast treat from our First Bake Cafe. Majority owned by American family farmers, including the more than 50,000 farmers of the North Dakota Farmers Union, our restaurant is guided by a very simple principal: we see and share everything Through The Eyes Of The Farmer.™ We actively care about our guests, our communities, the planet, and the next generation. This all comes together in our everyday
Centrolinaの写真
4.7
素晴らしい(2099)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ペンクォーター
本日39回予約が入りました。
Centrolinaは、マーケットを併設するイタリアンレストランです。新しく開発されたシティセンターDCに位置し、シェフAmy Brandweinが自ら経営しています。季節の食材を使った本格的な創作イタリア料理をランチとディナーに提供しています。メニューは毎日異なります。シェフChef Brandweinは、季節感に溢れたイタリアの郷土料理を提供しています。併設のマーケットではシェフ厳選の食材を数多く取り揃えています。 マーケットでは、イタリアから輸入した特産品、地元産の肉、環境に優しい方法で捕った魚、地元農家からの食材を販売しています。Centrolinaのキッチンで毎日手作りされる生パスタやソース、前菜やメインディッシュなどはテイクアウト可能です。Centrolinaのベーカリーでは、日替わりのビスコッティ、クロスタータ(イタリアのパイ)、ケーキなどに加え、地元のBread Furstベーカリーから取り寄せたパンも提供しています。バリスタがいる本格的なカフェでは、Vigilanteブランドのコーヒーを楽しめます。
Petite Ceriseの写真
4.7
素晴らしい(120)
価格:高い
• フランス料理 • マウント ヴァーノン広場
本日37回予約が入りました。
Part neighborhood café, part energetic bistro, Petite Cerise is located in a bright and lively historic corner space in Shaw/Mount Vernon Triangle. Petite Cerise features separate à la carte menus for brunch, lunch, and dinner. In addition, Petite Cerise has a Coffee Counter open Tuesday - Friday opening at 8am serving classic coffee and espresso preparations, housemade pastries, and other breakfast items to go or sit down.Dinner offers both an à la carte menu along with a Prix Fixe option. The focus in the evening is to craft unique and innovative dishes utilizing the very best ingredients within the Mid-Atlantic region and beyond skillfully prepared through a French lens.If you decide to join us for a morning coffee, quick mid-day bite, stretch out your lunch over a glass of wine, or gather with friends for an indulgent and creative dinner, we invite you here to celebrate and enjoy.
Tonariの写真
4.6
素晴らしい(311)
価格:高い
• イタリア料理 • ペンクォーター
本日30回予約が入りました。
Tonari is our Wafu Italian restaurant. WAFU means Japanese-style, so our menu is a Japanese take on Italian food. It originated in Japan through the love that the Japanese had for Italian food but wanted to incorporate some of their cultural flavors and ingredients to them. We at Daikaya Group and chef & owner, Katsuya Fukushima, are bringing this experience to you here in DC.Looking for some fun Japanese antipasti bites, one of a kind pasta dishes, or pizza that you won't find anywhere else in the city? Then come join us for dinner, we look forward to having you soon.
Ottoman Tavernaの写真
4.7
素晴らしい(1693)
価格:普通
• トルコ料理 • マウント ヴァーノン広場
本日24回予約が入りました。
Ottoman Tavernaでは、最高のトルコ料理を提供しています。
Cranesの写真
4.7
素晴らしい(300)
価格:高い
• スペイン料理 • ペンクォーター
本日3回予約が入りました。
Explore the intersections of Spanish and Japanese cuisine at Cranes, a restaurant and sake lounge by chef Pepe Moncayo. Chef Pepe’s contemporary dishes spotlight the similarities he has found with the ingredients, techniques and culinary viewpoints of Japan and Spain. From cooking style to ingredient and flavor combinations, his Spanish Kaiseki is a natural cultural and culinary marriage. The design of the 12,000 square foot restaurant space includes a beautifully striking bar, large sake lounge, raised dining area, open kitchen, and private dining room suitable for 30 guests. The sleek, modern, yet approachable space draws on the chef’s Spanish and Japanese influences. Bright polished metals and thoughtfully placed wood elements layer amongst dark textures and dramatic lighting.
Boqueria - Penn Quarterの写真
4.6
素晴らしい(537)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • ペンクォーター
本日13回予約が入りました。
An energetic Barcelona-style tapas bar serving Spanish favorites, seasonal specials, and curated cocktails in a contemporary space steps from DC's Chinatown, Capital One Arena, and near the National Mall.Perfect for a shared meal of small plates, happy hour or lunch with the team, a memorable date night, or weekend brunch!Let us know if you have any seating requirements when making your booking. Parties of 10 or more will enjoy our Chef's Tasting Menu ($52pp plus beverage, tax and gratuity).Please note that by making a reservation through OpenTable you are agreeing to receive marketing communications from Boqueria.
dLeña - Chef Tableの写真
4.9
素晴らしい(75)
価格:非常に高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • マウント ヴァーノン広場
Join dLeña, as featured in the 2022 edition of The MICHELIN Guide DC, at our signature chef’s table tucked behind the main bar with an exquisite leather banquette facing directly into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Each of our guests will receive a take-home surprise to enjoy the morning after. ¡Salud!*Kindly note we are not able to accommodate menu substitutions for our Chef’s Table experience.
Cuba Libre - DCの写真
4.1
とても良い(3144)
価格:高い
• キューバ料理 • マウント ヴァーノン広場
本日1回予約が入りました。
Cuba Libre Restaurant & Rum Bar(キューバ・リブレ・レストラン&ラムバー)では、2度​​のジェームズ・ビアード賞を受賞したシェフGuillermo Pernotによるクラシックかつモダンなキューバ料理を提供しています。ペルノのメニューにはスペイン、アフリカ、クレオールとアジアの影響を受けたエキゾチックな島の伝統料理から派生した魅力的な料理が揃っています。レストランは1950年頃のオールド・ハバナへタイムスリップしたような雰囲気です。ユニークなドアやゲート、キャビネット、家具、アクセサリーなどの独自の木工製品や建築廃材の利用を目にすると、昔のキューバ建築の本質を捉えやすくなます。Cuba Libreの屋外は、色とりどりのエキゾチックな木の葉と鉢植えの大きなヤシの木により南国風のムードに仕上がっています。Cuba Libreは70種類以上の品揃えのラム酒を特色とし、独自のさわやかな自家製モヒートを提供しています。モヒートは本格的なキューバのレシピで作られており、ラム酒、フレッシュライムジュース、新鮮なミントの葉、少量のソーダ、最も独特な材料として毎日店内で搾るグアラポ(さとうきびジュース)を組み合わせています。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ