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Miami Shores​のテイスティングメニューがあるお店

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受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(79)

EntreNosの写真
4.8
素晴らしい(72)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • マイアミショアーズ
本日14回予約が入りました。
A "Love Letter to Florida". Inspired by the farmers, fishermen and ranchers, chefs Evan Burgess and Osmel Gonzalez pay homage to the beautiful products found in the Sunshine State.
Le Jardinier - Miamiの写真
4.4
非常に良い(534)
価格:普通
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • Design District
本日14回予約が入りました。
Le Jardinier is a collaborative culinary experience crafted by Michelin-starred Chef Alain Verzeroli and global hospitality group The Bastion Collection. Rooted in the refined elegance of French culinary technique, one Michelin-starred Le Jardinier celebrates seasonality with dishes that encapsulate the land’s rich offerings on every plate, reflecting and paying tribute to the rhythm of nature. Le Jardinier's modern, light-filled space and lush outdoor dining area evoke a fun, tropical garden in the heart of the Miami Design District.
L’Atelier de Joël Robuchon - Miamiの写真
4.8
素晴らしい(486)
価格:非常に高い
• フランス料理 • Design District
本日18回予約が入りました。
Florida’s only two Michelin star restaurant, and the only two Michelin star Joël Robuchon restaurant in the U.S., L'Atelier Miami of The Bastion Collection is the incarnation of the late Chef Joël Robuchon’s groundbreaking concept, staying true to the original Parisian roots while drawing inspiration from the surrounding city and location in the Miami Design District.L'Atelier’s name refers to a craftsman’s workshop, emphasizing Chef Robuchon’s hallmark of elevating the simplest of dishes into something extraordinary using pristine ingredients, immaculate technique and abundant creativity. The chef’s counter seating faces directly into the open kitchen, allowing for a dynamic interaction between the chefs and diners, and view into the creative process.
Lido Restaurant and Champagne Bar at The Surf Clubの写真
4.7
素晴らしい(787)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • サーフサイド
本日25回予約が入りました。
Lido Restaurant at The Surf Club celebrates its place as the best oceanfront dining experience in the Miami Beaches. The Surf Club's once fabled ballroom, is now a destination for thoughtful Italian culinary; from crudos including Tonno al Tartufo Nero, made-in house pastas like Pacchero "alla Lido", to famed entrées like Branzino al Vapore.On Sundays we offer a Brunch Buffet experience with available seating on the Oceanfront Terrace or inside the Champagne Bar. For breakfast (daily) and lunch (served Monday through Saturday), seating is available on the Oceanfront Terrace or inside the Champagne Bar. For dinner service, we offer a 2 hour dining experience. We have a 15 minute grace period after which the table may be given to another guest. Please note Lido Restaurant at The Surf Club has a cancellation policy under 24 hours and a no-show policy of $50.00 per person. Our Corkage Fee is $100 per Bottle, $200 for Magnum Bottles (counts as 2 bottles), Max amount per party is 3 bottles
Sofia - Design Districtの写真
4.7
素晴らしい(426)
価格:高い
• イタリア料理 • Design District
本日16回予約が入りました。
Sofia proffers classic Italian fine dining in a modern, glammed out space.
KYUの写真
4.6
素晴らしい(1667)
価格:高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • ウィンウッド
本日38回予約が入りました。
シェフのMichael Lewisと総支配人のSteven HaighはKYUを開店し、マイアミに新鮮なコンセプトを呼び込みました。薪を利用したアジアングリルのレストランでは、種類豊富なメニューとプロフェッショルでありながら気取らないサービスを提供し、環境保護を実践しています。 シェフLewisのメニューは、長年にわたる世界旅行の影響と、日本や韓国の焼肉からインスピレーションを受けています。シンプルでシェアできるよう工夫された料理で温かい交流を楽しめます。バーベキューファンは、「低温でゆっくり」と焼く伝統的な方法など、メニュー全体にアメリカ南部の要素がちりばめられているのに気がつくことでしょう。厳選されたカクテルリストには、素晴らしいアジア風のアレンジを加えたクラシックなカクテル各種を用意しています。 生コンクリート、地元のアート作品、木材、金属でアクセントを効かせ、地元の要素を取り入れた内装です。
Ossobuco Wynwoodの写真
4.7
素晴らしい(348)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ウィンウッド
本日7回予約が入りました。
Grilling Dreams: Where Fire Meets Flavor 🔥🍖 Explore modern grilled cuisine at Ossobuco. Chef & Grill Master Guillermo Eleicegui's culinary artistry celebrates the essence of fire, wood, and the finest ingredients worldwide. Join us for an authentic journey uniting premium meats, organic veggies, and global inspirations. Honest flavors, shared moments. Welcome to OSSOBUCO.
Ghee - Wynwoodの写真
4.7
素晴らしい(90)
価格:普通
• インド料理 • ウィンウッド
本日19回予約が入りました。
Rising from it's sister restaurant in Downtown Dadeland, Ghee Wynwood continues the Ghee legacy at it's original home. Ghee means PURE and has a symbolic meaning both spiritually and in the kitchen of an Indian home. The restaurant encompass traditional Indian home cooking, ingredient driven using local artisan purveyors. Chef Niven highlights the experience of dining at Ghee: "I want to my guests to walk into Ghee with the sense of entering my home. I want them to feel at home. I want them to smell the aromas and spices and get more engaged in their meal."
Rishtedar - Miamiの写真
4.5
非常に良い(245)
価格:高い
• インド料理 • ウィンウッド
本日19回予約が入りました。
Rishtedar is an exotic and innovative place, where flavors intermingle with a first class atmosphere, to bring the best of the Indian cuisine. A cuisine with more than 5,000 years of tradition, characterized by masala but it has also evolved through history due to Portuguese, Persian and English influences, and to which years later ingredients from the new continent such as tomato, chili, corn and potato were added, transforming the cuisine into an experience that brings together elements from all over the world that converge in unique dishes, created by chefs brought directly from India.
Tambourine Room by Tristan Brandtの写真
5.0
素晴らしい(15)
価格:非常に高い
• フランス料理 • North Beach
本日1回予約が入りました。
The Tambourine Room by Tristan Brandt, nestled within Carillon Miami Wellness Resort, offers an intimate 12-seat fine dining journey that reimagines modern classic French cuisine with refined Asian influences. The restaurant marks Chef Brandt’s debut in the U.S. after years of honing his culinary point of view and receiving numerous awards and accolades, including leading multiple Michelin-starred restaurants. In 2013 when he was the head chef at OPUS V the restaurant was awarded two Michelin stars and at the time he was the youngest chef in Germany to lead a two-star kitchen. More recently, in 2022 Epoca by Tristan Brandt in Switzerland was awarded one Michelin star. Chef Tristan Brandt and Chef de Cuisine Timo Steubing showcase an exquisite balance of French tradition and contemporary innovation. Thoughtfully crafted using only the finest ingredients, ensuring every bite is an experience and each course reflects the chefs’ mastery of flavor and technique.

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