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Elysian Valley​のテイスティングメニューがあるお店

予算
料理ジャンル
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地区
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ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(75)

Loretoの写真
4.8
素晴らしい(287)
価格:非常に高い
• メキシコ料理 • アトウォーター・ビレッジ
本日44回予約が入りました。
Bathed by the Pacific Ocean to the West and by the Mar de Cortés to the East, California’s Peninsula is layered with a rich history of cultures reinventing seafood with bold flavors. At our Barra de Peninsula we serve the best bounty that these Oceans have to offer, and we celebrate the people who make our coasts so delicious, from Uni and clam divers to the Concheros in Baja and much more.Please note: All credit card payments will incur a 3% processing fee. You may use cash or a debit card to avoid this charge. Thank you for your cooperation.
71Aboveの写真
4.8
素晴らしい(6001)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日80回予約が入りました。
地上約290mの71Aboveは、ミシシッピ州西部で最も高い所に位置するレストランです。Vartan Abgaryanがシェフを務める71Aboveでは、マリブからラグーナヒルズにかけての海の美しい景色、ロサンゼルス盆地と周辺山岳地帯の絶景を眺めながら、気品あるモダンなアメリカ料理が楽しめます。ドレスコードはスマートカジュアル(例外は認められません)で、ショーツ、サンダル、Tシャツ、野球帽の着用は禁じられています。
Gwenの写真
4.7
素晴らしい(1535)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ハリウッド
本日27回予約が入りました。
Gwen Butcher Shop & Restaurant is the second restaurant from fine dining chef Curtis Stone (of Maude) and the first he’s opened with his brother Luke Stone. Gwen is both a European-style, chef-driven butcher shop and a restaurant that is redefining dining in LA, with a menu that calls on fire-based cooking techniques. Whether you’re picking up house-made charcuterie, prime and rare breed meats from the retail store, enjoying a feast in the dining room or relaxing with a bite and cocktail at the bar, Gwen delivers the highest standards of quality, taste and service.On Wednesdays-Sundays, we offer Chef's Carte Blanche 5-course tasting menu for $140 per person (limited quantities available). The whole party must enjoy the tasting menu and wine pairings are available for $90 per person. If you have any questions, please feel free to call the restaurant at 323-946-7500.
Openaireの写真
4.4
非常に良い(2355)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • コリアタウン
本日38回予約が入りました。
Native Angeleno, surfer and two-Michelin star chef Josiah Citrin brings a culinary vision built around California’s bounty from land and sea to Openaire. The menu and ingredients reflect the seasons and the interplay of cultural influences that define LA, serving in a lush greenhouse and tented garden oasis on the 2nd floor terrace at the LINE hotel, in the heart of K-Town.For inquiries of 10+ guests, please email us at: Openaire@TheLineHotel.com.
San Laurelの写真
4.7
素晴らしい(412)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • ダウンタウン
本日49回予約が入りました。
San Laurel is one of the flagship restaurants in Chef José Andrés’ collection at Conrad Los Angeles. Here, he effortlessly combines his signature forward-thinking approach to Spanish cuisine with the gorgeous produce found at Southern California’s year-round farmers’ markets. San Laurel is open daily for breakfast and dinner service.The restaurant’s interior combines organic, earthy tones and natural wood finishes with richer hues to complement what’s on the plate: the flavors of Spain as seen through a California lens.
Wife and the Sommの写真
4.7
素晴らしい(18)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • ハイランド ・ パーク
本日11回予約が入りました。
Nestled in the heart of Glassell Park, Wife and the Somm is a charming neighborhood bistro that invites you to indulge in a world of culinary delights and exquisite wines. Step inside and be greeted by a warm and inviting ambiance, where the aroma of fresh, seasonal ingredients fills the air. The ivy-covered walls and cozy interior create a sense of intimacy, while the spacious patio and front courtyard offer a delightful al fresco dining experience.Husband-and-wife team Chris and Christy Lucchese, passionate about food and wine, have curated a menu that showcases their love for fresh, locally sourced produce and expertly paired wines. Their ever-evolving seasonal offerings feature an array of shareable plates, from handmade pastas and charcuterie boards to roasted baby beets with whipped feta and toasted almonds. Each dish is a testament to their culinary artistry, designed to tantalize your taste buds and complement the carefully selected wines.
Bourbon Steak Los Angelesの写真
4.7
素晴らしい(1564)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • グレンデール
本日4回予約が入りました。
グレンデールに位置するBOURBON STEAK Los AngelesはシェフのMichael Minaが手がけるモダンなアメリカのステーキハウスで、昔ながらの食事の体験を楽しめます。クラシックとコンテンポラリーの両面を併せ持つレストランで、素晴らしいステーキハウスの定番料理を用意しています。Bourbon Steakは賑やかなバーも併設しています。魅力的なダイニングルームでは、テーブルサイドで日本のウイスキーのサービスや、料理のワゴンサービスなどを提供しています。メニューのハイライトは、MIchael Minaの特製ロブスターポットパイ、ヒッコリー材でグリルしたステーキやシーフードです。 ご注意:BOURBON STEAKでは「ビジネスカジュアル」のドレスコードが適用されます。ディナータイムのショートパンツ、キャップ、運動着、サンダルの着用はご遠慮ください。
Katsuya - Hollywoodの写真
4.7
素晴らしい(3823)
価格:高い
• 日本料理 • ハリウッド
本日37回予約が入りました。
ロサンゼルス・タイムズのリーダーズ・チョイスで、南カリフォルニアの「ベスト寿司レストラン」や、 OpenTable の「北米で最もホットなレストラン・トップ50」に選ばれたKatsuya(カツヤ)では、ロサンゼルスの素晴らしい和食を楽しめます。熟練寿司職人の上地勝也と、デザイン監督のフィリップ・スタルクがダイナミックに手を組んだKatsuyaで料理を満喫できます。シェフ上地が日本の味をアメリカの味覚へと巧みに取り込み、特製カクテル、ユニークな巻き寿司、素晴らしい寿司や刺身盛りを提供しています。 クリスピーライスとスパイシーツナ、ブリの刺身とハラペーニョ、銀ダラの味噌漬けなどの特製料理を楽しめます。優れた才能と卓越した技術を駆使し、Katsuyaは日本料理のイメージを変えています。
The Hummingbird Ceviche Houseの写真
4.7
素晴らしい(60)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • エコー・パーク
本日12回予約が入りました。
Michelin & James Beard-recognized Chef Ricardo Zarate has opened The Hummingbird Ceviche House featuring the Nikkei (Japanese-Peruvian) cuisine he’s best known for. In a charming space with a turquoise-quartz bar, The Hummingbird serves an irresistible bill of fare focused on fresh seafood prepared using traditional Nikkei techniques elevated by California influences. The Los Angeles Times' Laurie Ochoa wrote: "...the service is caring and the food, including an aji amarillo hummus flatbread and sesame-leaf-wrapped shrimp dumplings with tiger's milk aioli, is inventive and delicious. And...the Hummingbird is affordable." Diners delight in Nikkei hand rolls, delectable ceviches, small bites, hot dishes, desserts and house-made Chicha-Morada drinks. The Hummingbird was named one of The Infatuation LA's "Best Restaurants of 2024." NEW: Talented musicians perform live jazz on Tuesdays!
H&H Brazilian Steakhouse - DTLAの写真
4.6
素晴らしい(141)
価格:高い
• ブラジリアンステーキハウス • ダウンタウン
本日23回予約が入りました。
The Number #1 Brazilian Steakhouse in Los Angeles!We are a Modern Brazilian Steakhouse.We open the table with Picanha, Prime Steak!We have the Highest Grade quality meat in US, Serving Halal Beef, Lamb and Chicken and A5 Wagyu.We have the most beautiful Restaurant for Private Events with Four Season Rooms.We are focus on Organic everything, Wines, Produce and Meat!H & H Brazilian Steakhouse is own by Brazilian Henrique Huyer , with a mission of bringing to the American market the vanguard of this concept, bringing the best of Brazil today.

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