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Culver City​のヘルシーな料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(138)

Baltaireの写真
4.8
素晴らしい(2946)
価格:高い
• ステーキハウス • ブレントウッド
本日139回予約が入りました。
クラシックな雰囲気を併せ持つモダンなBaltaireレストランでは太陽の下でのランチやブランチ、星空の下でのディナーを楽しめます。カクテル&会話、親密なディナーを楽しむのに最適なレストランです。エグゼクティブシェフTravis Stricklandが手掛けるキッチン&ドリンクプログラムには幅広い種類のワインリスト、特製カクテル&珍しいスピリッツ各種があり、Baltaireでは最高級のステーキ、格別の魚介類、豪華なドリンク&豊富な健康的軽食オプションを楽しめます。 明るく広々としたダイニングルームは床から天井までのガラスドアを経由して魅力的な屋外テラスにつながっています。日光が沢山入り込むミッドセンチュリーモダンなデザインの広々とした空間でランチやブランチのほか、夜は豪華なワインと食事を用意しています。メインダイニングルームに隣接する居心地の良いラウンジでは、カクテル、ワイン、生演奏を楽しめます。想像とは全く異なるステーキハウスでの食事体験を提供しています。
Zinqué - West Hollywoodの写真
4.6
素晴らしい(883)
価格:普通
• フランス料理 • ウェスト ハリウッド
本日24回予約が入りました。
ヒップで身近なレストランで、フランス風の料理と小皿料理を提供しています。West Hollywoodの最もクールな屋外パティオでは、厳選されたワインとビールのリストを用意しています。豪華なデザインでありながら控えめな雰囲気の中で、朝食、ランチ、ドリンク、ディナーを楽しめます。
Vespertineの写真
4.8
素晴らしい(189)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • カルバーシティ
本日7回予約が入りました。
We are excited to share the return of Vespertine, Chef Jordan Kahn's otherworldy culinary narrative. More than a restaurant, Vespertine transports diners through the twisted steel and glass structure designed by acclaimed architect Eric Owen Moss. Food, beverage, music, and art are woven throughout, creating an immersive, multi-sensory evening. Awards Include2 Stars - Michelin Guide, 2019 - 2024Green Star - Michelin Guide, 2024 Most Beautiful Restaurants - Condé Nast World's 100 Greatest Places - Time MagazineAtmosphere of the Year - World Restaurant Awards
Zaytinya - Culver Cityの写真
4.5
非常に良い(146)
価格:普通
• ギリシャ料理 • カルバーシティ
本日93回予約が入りました。
Zaytinya brings the vibrant flavors of Turkey, Greece, and Lebanon to life with a menu crafted by José Andrés Group. From mezze spreads like hommus and baba ghannouge to wood-fired kebabs and whole grilled fish, every dish celebrates the rich culinary traditions of the Eastern Mediterranean. Complemented by a curated wine list of regional icons and modern favorites, each bite and sip offers a taste of this historic region.
Republiqueの写真
4.7
素晴らしい(5312)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ハリウッド
本日58回予約が入りました。
市内中心部に位置するRépubliqueは、二人のシェフ、Walter ManzkeとMargarita Manzkeがオーナーです。ロサンゼルス中心部のクラシックな建物を利用しています。これは1929年にチャーリー・チャップリンにより住居として建設され、後に印象的なレストランLa Brea Bakery and Campanileに改装されました。このような背景のあるRépubliqueは、歴史と気高さを持つ美食レストランです。館内にはカジュアルバー、正面にはビストロがあります。シェフが毎日創作するフランス風のメニューを提供する、さらにフォーマルなダイニングエリアは裏側に位置しています。
Gjelinaの写真
4.7
素晴らしい(2381)
価格:高い
• アメリカ料理 • ヴェネツィア
本日174回予約が入りました。
Gjelina is a restaurant specializing in New American cuisine. Open every day from 8 a.m. until 11pm, serving breakfast, brunch, lunch, and dinner. For breakfast, try 9 grain pancakes with butter and maple syrup or warm banana buckwheat loaf with butter and jam of the day. Brunch options include Moroccan baked eggs and 7 grain porridge. Gjelina offers a variety of oysters, crudo, charcuterie and salad options to start at lunch and dinner. Main courses include pizzas from our wood fired oven and entrees like duck confit, house made pastas and roasted organic half chicken.*Only ADA certified animals are allowed in Gjelina*A 20% Mandatory Service Charge is added to your check. Our belief is that every hourly Gjelina employee contributes to your service and 100% of the MSC will be distributed amongst them.
Cecconi's West Hollywoodの写真
4.7
素晴らしい(4982)
価格:普通
• イタリア料理 • ウェスト ハリウッド
本日113回予約が入りました。
Cecconi'sは年中無休の伝統的なイタリアンレストランで、朝食、ランチ、ディナータイムに営業しています。シチェッティ(イタリアのタパス)も提供しています。ウエスト・ハリウッドのメルローズ・アベニューとロバートソン・ブルバードの角に位置しています。メインレストラン、テラスや薪オーブンのあるバーで食事を楽しめます。最大40名までの座席のあるButterflyルームでパーティーを開催できます。Butterflyルームのプライベートレンタルでは親密な高級ダイニングを楽しめ、専用の入り口も利用可能です。2週間先までの事前予約を受け付けています。バーは毎日11:00から閉店まで営業しており、フルメニューとシチェッティを提供しています。バーの予約はできません。木曜〜土曜の23:00〜01:00まで、各種のシチェッティとドルチェが特徴の真夜中のメニュー(Midnight Menu)を用意しています。
Ardorの写真
4.6
素晴らしい(780)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ウェスト ハリウッド
本日15回予約が入りました。
The West Hollywood EDITION’s signature restaurant, Ardor, is a showcase for vegetable-forward healthy California cuisine with flavors inspired by local ingredients. Our menu features an artful balance of produce and meats, using techniques from around the world and products sourced hyper-locally. Each dish is made with organic ingredients and focuses on the essence of food, prepared simply and presented socially for a contemporary culinary journey. Live DJ on Friday and Saturday nights.Reservations are seated based on availability at arrival and are allocated 2 hours to dine once seated. Reservation of 5 or greater will be allocated 2.5 hours. Full party must be present in order to be seated & we allow a 15 minute grace period.An 18.5% Staff Charge Added to all Checks and is Paid Entirely to Service Staff
Lunettaの写真
4.7
素晴らしい(2205)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • サンタ モニカー
本日47回予約が入りました。
Chef Raphael Lunetta and Emilio Cuyuch chef driven neighborhood diner with rustic California dining room and bar. Lunetta serves great food paired with locally roasted coffee options, classic cocktails, large selection of craft beer and delicious wines that we enjoy drinking with our family & friends.We buy the freshest ingredients we can find. We cook seasonally because that’s what is fresh and best. We support local farmers and businesses whenever we can, because the best flavor naturally follows. Menus for Lunetta are locally sourced and responsibly grown, using seasonal ingredients based on the abundant product available on the California Coast. Our full bar features classic as well as craft cocktails using the finest in artisan spirits, mixers and seasonal fruits and vegetables. Our comprehensive wine list highlights small California producers and artisan winemakers from around the world.
The Butcher's Daughterの写真
4.6
素晴らしい(180)
価格:普通
• アメリカ料理 • ヴェネツィア
本日44回予約が入りました。
The Butcher’s Daughter Venice is a plant-forward restaurant, bar, juicery, and “vegetable slaughterhouse.” Located in the vibrant Venice neighborhood, we treat fruits and vegetables with the same care a butcher would meat: chopping, filleting, and carving fresh produce into healthy vegetarian dishes and pressing them into vibrant juices. Under the guidance of our Culinary Director Richard Rea, our menu changes every season, offering 100% vegetarian dishes with many vegan and gluten-free options. We take pride in our great selection of wines, craft cocktails, and mocktails, ensuring there’s something for every taste. We also offer take-out and delivery for those who prefer to enjoy our meals at home. Named one of the best supper spots in Venice by the LA Times, we serve breakfast, lunch, dinner, and weekend brunch, creating a celebrated dining experience with in-season ingredients that nourish both body and soul.
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