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U Street Corridor​のヘルシーな料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(108)

Bar Pilarの写真
4.4
非常に良い(483)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ローガン ・ サークル
本日8回予約が入りました。
14番ストリートにあるBar Pilarは、10年以上にわたってこの界隈の人気レストランであり続けています。レストランとバーでは、食事やカクテルに対して新鮮なアプローチを行っています。包括的なメニューは、地元の農場や、地元で作られる新鮮な旬の素材を中心にした新しいアメリカ料理に影響を受けています。シンプルでありながら冒険的な料理は、様々なタイプの食通たちを満足させ、この界隈にユニークな雰囲気をもたらしています。
The Dabneyの写真
4.7
素晴らしい(305)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ショウ
本日14回予約が入りました。
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
La Grande Boucherie - DCの写真
4.3
非常に良い(1531)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ワシントン
本日145回予約が入りました。
Located at 699 14th Street on the coveted corner of 14th and G Street NW, La Grande Boucherie is situated on the most high-profile street in Washington D.C., just one block away from the White House. The restaurant is built in elegant and ornamental Art Nouveau style, evoking the sense of optimism from the turn of the 20th century. The brasserie’s menu features both classic and modern French dishes, with focus on the meat program, raw bar and extravagant large-format meats, ideal for sharing and celebrating. Mahogany wood and glass partitions divide the gargantuan space to create intimate dining experiences. These pieces are adorned in gilded accents and uniquely curved arches inspired by the 20th-century Art Nouveau movement of Paris. The main dining room highlights a massive curved bar with a metal top imported from Paris, a signature piece of Boucherie.
Zaytinya - DCの写真
4.7
素晴らしい(19545)
価格:高い
• 地中海料理 • ペンクォーター
本日261回予約が入りました。
有名シェフのJosé Andrésが指揮を務めるZaytinyaは、洗練されたモダンな雰囲気の中、トルコ/ギリシャ/レバノン料理に着想を得た革新的なメッゼ料理を提供しています。取り分けできる小皿料理、創造的なカクテル、ユニークな地中海ワインなどを揃え、DCのトップレストランの1つに数えられています。
Rumi's Kitchen - DCの写真
4.8
素晴らしい(2489)
価格:高い
• ペルシャ料理 • マウント ヴァーノン広場
本日93回予約が入りました。
Rumi's Kitchen first opened more than a decade ago in Atlanta, the result of years of development by Chef / Owner Ali Mesghali. Showcasing the flavors of Iran -- fresh herbs, kabobs cooked over an open-fire grill -- quickly won loyal guests at the original location in Sandy Springs, GA and set us on pace to open our first restaurant outside of Georgia in 2020. Rumi was a 13th-century Persian poet whose words and life teach us how to find inner peace, happiness and love. We invite you to Rumi’s Kitchen where fresh, healthy food and attentive Persian hospitality await you.
Amazoniaの写真
4.8
素晴らしい(175)
価格:非常に高い
• ペルー料理 • マウント ヴァーノン広場
本日43回予約が入りました。
Venture into the relaxed ambiance of Amazonia, our inviting upstairs bar, dining room and rooftop hideaway. As one of the first Amazonian restaurants in the U.S., discover the exotic flavors and ingredients from Peru's rainforest, as well as favorite Peruvian staples. Here you can explore a thoughtfully curated selection of pisco and imaginative cocktails. The dishes you'll enjoy in Amazonia are meant for sharing, and are expertly prepared by the very same skilled kitchen team from Causa downstairs.
The Pembrokeの写真
4.6
素晴らしい(1989)
価格:高い
• グローバル料理 • デュポン サークル
本日61回予約が入りました。
The Dupont Circleに併設するCafé Dupontは、デュポンサークル地区の都会的な洗練さを反映したモダンなフレンチ・アメリカンビストロです。主任シェフLaurent Aubelが創りだす季節の旬メニューは、地元の農家や肉屋から仕入れた新鮮で高品質な食材を利用してゲストを魅了します。特製の各種カクテルや充実したワインリストは、シェフLaurentの革新的な料理を引き立てます。
Founding Farmers DC: Foggy Bottomの写真
4.6
素晴らしい(34505)
価格:普通
• アメリカ料理 • フォギー ・ ボトム
本日319回予約が入りました。
Founding FarmersはワシントンD.C.で最も環境に優しいレストランで、NDFU(農業組合)に加入している40,000名以上の家族経営の農家が経営しています。全てを素材から調理をすることに重点をおき、本格的なアメリカ料理とドリンクを提供しています。何百もの農家から直接届けられる食材を使用していますが、それは全ての農場を知っている訳でも伝統的な(企業の)サプライチェーンから食品を購入する必要が全くないという事を意味するものではありません。レストランの価値観と一致する農家との関係を重要視しています。キッチンで全て素材から調理された最高の料理を毎日提供しています。レストランの革新的なアメリカ料理には、農家が丹精込めて育てた食材を主に使用しています。レストランのドレスコードはセミフォーマルで、ビジネスカジュアル、ジーンズ、アスレチックウェア、ショートパンツなどの夏服での食事が可能です。
Tabard Innの写真
4.6
素晴らしい(3839)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • デュポン サークル
本日47回予約が入りました。
Tabard Innは郷土料理のテイストと国際色豊かなアレンジを取り入れた季節の料理を提供しています。最高品質の食材を使い、折衷的・歴史的な雰囲気の中で、旬の郷土料理をベースにした作りたての料理を毎日楽しめます。1975年からの歴史を誇るワシントンDCのレストランへぜひお越しください。
Succotash PRIMEの写真
4.6
素晴らしい(4001)
価格:普通
• アメリカ料理 • ペンクォーター
本日130回予約が入りました。
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
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