Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ボルチモア・メリーランド州

Timonium​の季節の料理が楽しめるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(42)

Cece’s Roland Parkの写真
4.4
非常に良い(348)
価格:高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • ローランド ・ パーク
本日48回予約が入りました。
Cece's is an unparalleled dining destination that seamlessly blends sophistication with comfort. Guided by the exceptional talent of Michelin-starred Chef Sharpe, Cece's features an innovative, continental European menu with coastal influences, accompanied by house made pastas and pizzas. The open-air courtyard features a large bar, lounge and beautifully landscaped areas for al fresco dining.Cece's Roland Park dining room and Terrace are available for reservations through Open Table. Walk-in diners should visit the host at Cece's Roland Park entrance, located next to Always Ice Cream.
Towson Tavernの写真
4.3
非常に良い(747)
価格:普通
• アメリカ料理 • タウソン
本日2回予約が入りました。
The Towson Tavern offers an ever evolving Seasonal Menu featuring unique American regional cuisine and serving a premium line of wine and spirits as well as a craft beer selection. *Please enjoy Wine Down Wednesdays with us featuring half priced bottles.*Happy hour Monday-Friday from 5:00-7:00 at the bar. Half priced top-shelf cocktails, wines by the glass and all beers.
Citronの写真
4.6
素晴らしい(2245)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • タウソン
本日8回予約が入りました。
Casually elegant, romantic American Waterfront Dining in Baltimore County with lovely outside dining on the lake. Repeat winner BEST of BALTIMORE, OpenTable Diners' Choice, Wine Spectator Awards. Owned and operated by Susan and Charles Levine. Enjoy a seasonal menu of highest-grade center-cut steaks, chops and seafood with expert preparation led by Executive Chef Mary Hersh and exquisite sushi by Chef Alan from Hong Kong; plus craft cocktails, and many of the world's best wines and spirits. Everything made in-house. Al fresco dining in peaceful nature or indoors in elegant ambiance. Parties of 7+ or private events please contact us 410-363-0900 reservations@citronbaltimore.com Exquisite venue for food lovers, with fireplace; subtle TVs in upscale bar. Our 8 private dining rooms and private event venue, The Cove, have Hi-tech AV, inside/outside Lakefront spaces for large social and corporate events 7 days a week. Heated outdoor terraces make a nature lover's paradise. Free parking.
Michael's Cafeの写真
4.6
素晴らしい(2623)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ティモニアム
本日42回予約が入りました。
Dellis一家のMichael'sは、他を寄せ付けない細部への変わらぬこだわりをもったおもてなしを提供しています。品質、サービス、店内の雰囲気への真剣な取り組みが、レストランの成功の鍵であると考えています。最高級で最も新鮮な食材のみを使用し、メニューの大半が自家製であることに誇りを持っています。
Ethel's Creole Kitchenの写真
4.8
素晴らしい(51)
価格:普通
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • Northwest Baltimore
本日3回予約が入りました。
Ethel's Creole Kitchen is a locally owned and operated restaurant specializing in upscale casual dining, fine cocktails, and good times! Our award winning Gumbo and Jambalaya are not to be missed, but the depth of our cuisine doesn't stop there. Chef Ed and Chef Nick are always cooking up seasonal specials and new flavors utilizing fresh seafood, cajun creole staples, smoked / grilled meats, and local products. We also offer a full bar with plenty of signature cocktails, fine wines, and great beers. In the spring, summer, and fall join us for candle lit open patio and outdoor dinning in addition to our regular cozy indoor seating. Great for date nights and family dinners! A Few Signature Dishes and Drinks: Maryland Crabcakes, Pan Bronzed Rockfish, Crab Dip, Gumbo, Jambalaya, Sazerac, Vieux Carre, Shimp and Smoked Brisket Mac and Cheese, Fried Crawfish Grits, Baby Back Ribs
Pappas Restaurant - Cockeysvilleの写真
4.5
非常に良い(2872)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • ハント バレー
本日15回予約が入りました。
コッキーズビル、メリーランドにある最新のPappas Restaurant and Sports Bar(パパス・レストラン・アンド・スポーツバー)へようこそ!ボルチモア周辺だけに限らず、完璧なクラブケーキを求めるならPappasにあります。200gのクラブケーキは、巨大な塊のカニ、最小限のつなぎ、また1972年以来、多くのお客様お気に入りのレシピブレンドで作っています。この料理はPappasが、ボルチモア・マガジンの表紙を飾り、フード・ネットワーク、クッキング・チャンネル、およびトラベル・チャンネルに出演し、わずか数年で20個以上の賞を持つ理由です。バーでカクテルを楽しんだり、ダイニングルームで家族と静かな夕食をしたり、個室で最大40人対応のパーティーを主催できます。Pappas Restaurant and Sports Barは完全にバリアフリー対応で、ベルトウェイからすぐ、ハント・バレーとタウソンから数分です。今すぐ予約を!
The Ruxtonの写真
4.8
素晴らしい(601)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ハーバー・イースト
本日63回予約が入りました。
Curated by Aaron Taylor, Atlas Restaurant Group’s Corporate Chef & Chef Partner in this concept, the menu puts steak in the spotlight with over 11 cuts from Chicago-based meat purveyor Meats by Linz. The Ruxton will serve a mix of wet and dry aged prime cuts of Black Angus Beef, as well as dry aging Long Island Duck and Bison from Virginia’s New Frontier Farm in-house. To complement the steak options, seasonal shellfish and seafood entrees will be available including dover sole, Maryland rockfish, whole live lobster, king salmon, Chilean sea bass and more.Looking to elevate your dining experience, book your reservation in our beautiful wine cellar here: https://theruxtonsteakhouse.com/the-wine-cellar-experience/The Ruxton will serve lunch every weekday and dinner 7 days a week. Be sure to visit Atlas’ new world-class cocktail bar and lounge next door to The Ruxton called Order of the Ace.
True Chesapeakeの写真
4.7
素晴らしい(596)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ハンプデン
本日7回予約が入りました。
True Chesapeake is a Baltimore restaurant born of an oyster farm. Executive Chef Zack Mills creates a seasonal menu that showcases oysters from our farm in St. Jerome’s Creek, Southern Maryland — raw, roasted, and in signature dishes like Classic Rockefeller and French Onion Oysters. But, the oysters are just the beginning. Our award winning menu celebrates the bounty of the Chesapeake region by using locally sourced seafood, meat, and produce to create exquisite dishes that evolve with the seasons. Chef Mills has been featured extensively for his use of invasive seafood species, a very delicious way to help the Chesapeake Bay. Don't forget to order the Blue Crab and Bone Marrow dip or handmade pasta. We have an expertly curated wine list, beer selection, and cocktails - both classic and creative. Ample bar, high-top, and terrace seating available for walk-ins on a first-come-first-serve basis.
Tagliata Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(2851)
価格:高い
• イタリア料理 • ハーバー・イースト
本日78回予約が入りました。
Tagliata, an Italian chophouse, boasts an impressive menu featuring hand cut steaks, fresh rolled pastas, house made charcuterie & bounty of fresh seafood. Tagliata offers the largest wine list in Baltimore with bottles from around the world & a focus on Italian wines. We host live music in the piano lounge. Open windows overlook our majestic courtyard, which is illuminated with strung lights & features an seasonal outdoor bar.The suggested dress is business casual. We kindly ask our guests to abide by these suggestions to create an enjoyable environment for all guests.The following items are prohibited however:• Gentlemen’s tank tops or sleeveless shirts• Hats are not permitted indoors for gentlemen• No exposed undergarments• Clothing with language or graphics that are vulgar or sexually explicit• Footwear is required, however there is no restriction on the style*Children accompanied by an adult are not subject to the Dress Policy*
Sotto Sopraの写真
4.7
素晴らしい(3648)
価格:高い
• イタリア料理 • マウント バーノン
本日24回予約が入りました。
Sotto Sopraは、チャールズストリートのボルティモア・ハーバープレイスから北にわずか数ブロックの場所にある19世紀築の美しい建物内に位置するイタリアンレストランです。Sotto Sopraは農場から直接仕入れる食材を用いたモダンなイタリア料理を専門としており、可能な限り地元から食材を調達しています。ここでは申し分のないリゾット、手作りパスタ、ロースト肉、地元のシーフード、地元の農産物を楽しめます。 新鮮で最高のイタリア料理が含まれるパワーランチをぜひお試しください。フルランチメニューの2コースは20ドル(USD)で提供しています。 Sotto Sopraではランチを月曜~土曜、ディナーを毎晩用意しています。食べて、飲んで、眠り、夢を見る、それがイタリアンです。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ