Mount Kiscoの季節の料理が楽しめるレストラン
予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(16)
本日4回予約が入りました。
We are a neighborhood restaurant in Mount Kisco, New York, serving DISTINCTIVE cuisine in a rustic and relaxed atmosphere. Our neo-Italian menu offerings and wood oven pizzas are made with the freshest and highest quality, seasonal ingredients available.
本日26回予約が入りました。
Located in the Theater District of New York and blocks away from Central Park, Basso56 serves freshly prepared Italian fare with a subtle modern twist. Owner and chef Paolo Marco Catini offers guests artfully plated, seasonal dishes. Homemade papardelle pasta with wild boar sauce, pan-roasted duck breast with dried figs and grilled salmon covered in a roasted pepper puree make for satisfying entrées. Basso56 provides lunch with pre-fixe course options. Vegetarian and gluten-free dishes are on the menu, as well as scrumptious desserts with wine pairings. Reservations are for diner's only, as this is a full serving restaurant. Also should your party size change, please notify restaurant as soon as possible. Basso56 features numerous glowing reviews on websites like Yelp, Foursquare and TripAdvisor. It has an extensive wine list and a contemporary, yet casual setting. This restaurant welcomes reservations and also hosts private events.
本日7回予約が入りました。
For two decades now Ignacio Blanco has been a trailblazer in America for modern Spanish cuisine, first in TriBeCa at Meigas and other restaurants he’s opened in Connecticut. The current Ibiza Kitchen, opened in 2018, is one of his finest efforts, and there simply is no more affable host than he, ever passionate about introducing you to, or adding to your knowledge of, a style of food that is, as he says, a way of life in Spain.
本日1回予約が入りました。
Katonah Woods is now the Farmhouse Tavern! With the same atmosphere you’ve come to love, restauranteur Arber Muriqi brings a lifetime of restaurant experience to Katonah.Farmhouse Tavern, a casual dining establishment in Katonah, NY invites patrons to enjoy classic American fare and craft beer, wine, and cocktails for brunch, lunch, or dinner. Visit us for lunch with your family, happy hour with your friends, or dinner with your significant other. At Farmhouse Tavern, we provide an atmosphere that is equal parts rustic and chic, making it a warm, welcoming environment for families, couples, and patrons of all ages. Whether you are celebrating an anniversary, gathering for a family reunion, or joining coworkers for a drink, we look forward to providing you with an unforgettable experience.KATONAH IS HERE. OUR ROOTS ARE HERE.
本日21回予約が入りました。
The Inn at Pound Ridge by Jean-Georgesの詳細については、 ウェブサイト(http://www.theinnatpoundridge.com/)をご参照ください。
シェフのジャン・ジョルジュが、ニューヨークの美しい町パウンドリッジにカジュアルでエレガントなレストランをオープンしました。ジャン・ジョルジュは、ハドソンバレーとニューイングランドの食材をできる限り使用した本物の季節のファーム・トゥ・テーブルの料理を提供しています。1833年に住居として建設され、のちに宿として利用された建物は、4つの暖炉など、可能な限りオリジナルの内装を残しつつ改装されています。トーマス・ユール・ハンセンは、亜鉛と大理石のアクセントストーンと再生した木材を用いて、モダンで素朴な感性でレストランの内装をデザインしました。エルヴェ・デコットの着想による技巧に富んだレストランの照明には、紙のシェードとエジソン器具が用いられ温かい雰囲気を 作り出しています。
本日33回予約が入りました。
Earth. Air. Fire. Water. The four original elements that we needed to survive. The Farmhouse at the Crossroads is a celebration of almost 150 years of old and new cuisines, traditions, and culture. Set in 4 separate dining rooms, you may find yourself surrounded by the beauty and sounds of nature in the earth room, or relax in the dark romance of the flickering flames dancing on the rock walls of the fire room. The Air room is alive with movement and light for a simple, elegant experience, while the water room will whisk you away with its waterfall and inspired decor. Our seasonal, upscale food consists of the very best ingredients and are sourced locally wherever possible. Relax and unwind as our culinary team, takes you on a refined and whimsical journey of worldly delicacies. Enjoy our 35-foot bar by our fireplace where our artisanal craft cocktails are inspired by the regional flavors and seasons and our extensive wine and liquor list can satisfy the most complex of palettes.
本日17回予約が入りました。
アーモンクにRoberto Paciulloのふるさとのサレルノが現れました。Zero Otto Noveは、Paciulloによる有名レストランのアーサーアヴェニュー店、ニューヨークシティ店に続く3軒目です。雰囲気も料理も、Zero Otto Noveではイタリアへのちょっとした旅行気分を味わえます。店内中央にあるレンガの薪オーブンで焼くクラシックなマルゲリータピザ、Robertoオリジナルのバターナットカボチャのピュレを添えたラ・リッカールド、スモーク・モッツアレラ、スパイシーなパンチェッタとバジルなどを提供しています。パスタはすべて自家製で、食材はニューヨークの本場であるリトルイタリーのアーサーアヴェニューから取り寄せています。