Portola Valleyの季節の料理が楽しめるレストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(61)
本日13回予約が入りました。
1980年以来のシリコンバレーの人気店、Flea Streetはモダンで洗練された魅力的な雰囲気で、カクテル、ビジネスミーティングやプライベートな集まりに最適なスポットです。Jesse Ziff Coolと彼女の優秀なスタッフが、思い出に残るソウルフルなダイニングを提供しています。近くの太平洋で捕れたシーフード、地元の農家から慎重に仕入れた農産物、グラスフェッドまたは牧草地で育った肉などをはじめ、豊かな北カリフォルニアの食文化を反映するメニューを用意しています。Flea Streetでは旬の最高の食材を使用し、革新的ながらも親しみやすい料理を楽しめます。活気に満ちた居心地のよいバーは、小ロットの蒸留酒を使用したマティーニやユニークなカクテルを 専門としています。厳選された種類豊富なワインリストは、ローカルアペラシオンのサンタ・クルーズ・マウンテンズに重点を置き、カリフォルニア最高の素晴らしいブドウ園のワインを揃えています。
本日48回予約が入りました。
From Back Home Hospitality comes Che Fico Parco Menlo, an evolution of Che Fico specifically created for the Peninsula located at Springline in Menlo Park. Che Fico Parco Menlo takes inspiration from its critically acclaimed sister restaurant in San Francisco while adding new creations to its menu of Italian fare with California influences. Dishes of hand-rolled pasta, naturally fermented sourdough pizza, antipasti, meat, and fish celebrate the team’s’ passion for Italian cuisine and their dedication to using the best seasonal products from farmers and purveyors in the Bay area.With a vibrant design by Jon De La Cruz, Che Fico Parco Menlo will be the premier destination for both business and social events with private dining options for up to 70 guests. In addition to the dining room, there is an all-season outdoor patio covered by a custom-built pergola with fans for summer nights and heaters for Menlo park 'winters'.
本日85回予約が入りました。
Sister restaurant of Kokkari, Evvia has been serving authentic rustic Greek cuisine since 1995. Our fresh fish, savory roasted meats and grilled and roasted vegetables are perked up with a squeeze of lemon, a splash olive oil, and Mediterranean herbs. There is perfection in simplicity.
本日78回予約が入りました。
At Wildseed, a plant-based restaurant and bar by Adriano Paganini, we believe that eating seasonally is the right thing to do because it makes a difference in the way your food tastes and how you feel. Working exclusively with N California’s freshest and most seasonal produce, Wildseed serves up hearty, healthy and satisfying meals that pull in global flavors and techniques alongside creative cocktails, local beer, and local, vegan, organic and biodynamic wines.Wildseed offers guests a chance to make a better choice – a place where you can feel good about the decisions you are making. With a full-bar that is also driven by the philosophy of using fresh, sustainable and seasonal ingredients in its cocktails, Wildseed is well suited for hosting groups large and small for snacks and drinks at happy hour, or a full meal throughout the day.5% surcharge will be added to all guest checks for employee benefit, including health insurance, commuter benefit, sick days & minimum wage ordinance.
本日22回予約が入りました。
高く評価されたシェフでオーナーのローランド・パソット率いるLB Steakは、周辺や近隣地域の独特の魅力を反映したさりげなくエレガントでモダンなアメリカンシーフード&ステーキハウスです。
シェフの季節ごとのメニューでは自然飼育の肉、一本釣りの魚、最も新鮮な地元産の有機栽培に限定した農産物、究極のおいしいデザート、手作りのカクテル、クラフトビール、数々の国内産と輸入ワインを提供しています。
私たちは多様なシーフードとステーキの品揃えで最もよく知られています。レストランは活気あるメンロパーク地区に位置しており、くつろいだり、交流したり、格別の品質の飲食を楽しむのに人々が集う場所です。肉料理を楽しみにぜひご来店ください!