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Baldwin Hills​の季節の料理が楽しめるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(161)

Fiaの写真
4.6
素晴らしい(2536)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • サンタ モニカー
本日34回予約が入りました。
Hidden inside a lush, secret garden in the coastal enclave of Santa Monica, Fia is the first collaboration between hospitality trailblazer Michael Greco and celebrated Chef Brendan Collins. A venue designed by acclaimed designer Matt Winter ~ Fia is an urban oasis, where Greco's service mantra is rooted in a dedication to hospitality... Service, Service, Service. Collins' craveable menu delivers on flavor & execution, highlighting the freshest seasonal ingredients, inspired by California & Italian Coastal Cuisine, that will satisfy all. Add to the equation, carefully crafted cocktails, and old & new world wine list. Maximum reservable table size is for eight persons, see Fia website for event/catering inquiries. Weekend Brunch with Bottomless Mimosas & Margaritas (2 hour time limit per booking)We do not allow dogs (excepting certified service animals)We allow one special bottle for a $45 corkage as long as we do not carry that same bottle in our award winning wine cellar.
Baltaireの写真
4.8
素晴らしい(2946)
価格:高い
• ステーキハウス • ブレントウッド
本日140回予約が入りました。
クラシックな雰囲気を併せ持つモダンなBaltaireレストランでは太陽の下でのランチやブランチ、星空の下でのディナーを楽しめます。カクテル&会話、親密なディナーを楽しむのに最適なレストランです。エグゼクティブシェフTravis Stricklandが手掛けるキッチン&ドリンクプログラムには幅広い種類のワインリスト、特製カクテル&珍しいスピリッツ各種があり、Baltaireでは最高級のステーキ、格別の魚介類、豪華なドリンク&豊富な健康的軽食オプションを楽しめます。 明るく広々としたダイニングルームは床から天井までのガラスドアを経由して魅力的な屋外テラスにつながっています。日光が沢山入り込むミッドセンチュリーモダンなデザインの広々とした空間でランチやブランチのほか、夜は豪華なワインと食事を用意しています。メインダイニングルームに隣接する居心地の良いラウンジでは、カクテル、ワイン、生演奏を楽しめます。想像とは全く異なるステーキハウスでの食事体験を提供しています。
Fia Steakの写真
4.6
素晴らしい(376)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • サンタ モニカー
本日12回予約が入りました。
Fia Steak is a love letter to the classic steak house, and new sister restaurant to Fia. The intimate 48-seat restaurant offers three distinct experiences with the energetic Grill, elegant Dining Room & intimate outdoor Patio. The heart of the restaurant is the Grill, where guests can catch the theatrics of live cooking on a wood-burning fire. Chef offers a menu of steakhouse classics, featuring the finest cuts of U.S. beef, as well as handmade pastas & fresh fish from across the globe; Japanese A5 Wagyu & USA Prime beef, "Bubbles & Bumps", featuring great champagnes, paired with "bumps" of the finest caviar, to make every night a celebration. Expect tableside Steak carving of our large format steaks, which complement the stellar service provided by the all-star hospitality team.
LULU - Los Angelesの写真
4.8
素晴らしい(173)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • ウエストウッド
本日44回予約が入りました。
Conceived with legendary chef and food activist Alice Waters and led by acclaimed chef, writer, and cookbook author David Tanis, Lulu is a shared celebration of good food that is good for the planet. Lulu is a restaurant committed to prioritizing sustainability through local, regenerative food and design. Our mission focuses on procuring food directly from small, nearby farms practicing regenerative organic agriculture, which results in wholesome, delicious food grown using methods that combat the climate crisis.Our restaurant is named after a wise Provencal cook, Lulu Peyraud, whose cooking and hospitality at Domaine Tempier in Bandol, France has always inspired David and Alice. ​
Farmshop LAの写真
4.8
素晴らしい(576)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ブレントウッド
本日63回予約が入りました。
2010年にオープンしたFarmshop(ファームショップ)はレストランと職人市場&ベーカリーで、サンタモニカの26th通りの、1948年から続く歴史的なブレントウッド・カントリー・マート内に位置しています。 Jeff Cercielloの料理は旬の地元産の食材を大切にしています。LAタイムズの Irene Verbilaは、「日曜の夜のFarmshopは、最高のフライドチキンをメインにしています。私が最高の食事トップ10にあげたいのは、Cercielloのオーガニック・ロースト・チキンです。金色でパリパリ、フレッシュで身がぎっしりと詰まっていながらジューシーで、一口ごとにどんどんおいしくなっていくようです」と評しています。 新鮮な地元の食材を際立たせることに加えて、Farmshopではカリフォルニア中心にそろえたワインリスト、厳選されたチーズ、豚肉加工品、職人による食品や家庭用品を提供しており、彼らが誇りに思う多くのカリフォルニアの農家、生産者、販売業者に敬意を評しています。
Ospi Brentwoodの写真
4.6
素晴らしい(370)
価格:高い
• イタリア料理 • ブレントウッド
本日40回予約が入りました。
It's time to party at Ospi. Chef Jackson Kalb wants to bring the vibe of a dinner party seven nights (and days) a week from the beloved Venice concept to Brentwood. Alongside our renowned, painstakingly handmade pasta, we now offer our signature pizza romana tonda, endless cheese pulls, and, just for Brentwood, a spritz cart during weekend brunch.
STK - Los Angelesの写真
4.3
非常に良い(2635)
価格:非常に高い
• ステーキ • ウエストウッド
本日40回予約が入りました。
STKはモダンなステーキハウスとシックなラウンジという2つのコンセプトを融合したレストランです。広い中央エリアにはクロコダイルの質感を持つタイルとクリーム色のレザーカウチがあり、それを取り囲む一段高くなったダイニングルームではよりフォーマルな食事を楽しめます。どのテーブルも劇場風の照明に照らされ、スモーキーミラーに映る店内全体はDJの作り出すエネルギッシュな雰囲気に包まれています。STK Los Angelesはウェストウッド中心部のW Hotel Los Angeles- West Beverly Hills内に位置します。ステーキで有名で、大・中・小とサイズを選べる肉や自然飼育の肉、市場からの新鮮な魚のメインディッシュを提供しています。ステーキの他にも、パルメザン・トリュフ・フライ、Lil' BRGs(小さなハンバーガー)、シュリンプ・ライス・クリスピー、スイートコーン・プディング、ジャンボランプクラブ・サラダなども楽しめます。
Plateiaの写真
4.8
素晴らしい(1069)
価格:高い
• 地中海料理 • ウエストウッド
本日39回予約が入りました。
高品質の食材とヘルシーな調理法を用いた、地中海風料理の素晴らしい味をお楽しみください。当店の料理は、様々な旬の野菜、脂肪分の少ないタンパク質、魚介類、全粒の穀物、職人によるパスタ、パン、チーズなどの新鮮で生き生きとした味で、ヘルシーなライフスタイルを促進します。南カリフォルニアの穏やかな気候や、通年屋外パティオシーティングを楽しめるキャンパスの活気を最大限にご活用ください。
AOC - Brentwoodの写真
4.6
素晴らしい(3360)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ブレントウッド
本日26回予約が入りました。
TavernはSuzanne GoinとCaroline Styneのシェフ&ソムリエチームによる3つ目のレストランで、その他にLucquesレストランとAOCワインバーも所有しています。ウェストロサンゼルスにあるこの支店は、ブレントウッドの地元住民が集まるスポットです。Jeffrey Alan MarksによるシックなデザインのTavernは独立しながらも繋がった3つのスペースで構成され、ガラス屋根のアトリウムダイニングルーム、青い壁の広いバー、カジュアルダイニングを楽しめるカフェスペースのLarder(ベーカリー、小売店、持ち帰り用の食品あり)があります。レストランでは、クラシックなアメリカの要素を取り入れたSuzanne Goin特製のカリフォルニア/地中海料理を提供しています。
Restaurant at the Getty Centerの写真
4.7
素晴らしい(4728)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ウェスト ロサンゼルス
本日43回予約が入りました。
ロサンゼルスで最高クラスの景色を望むThe Restaurant at the Getty Centerでは、シンプルでエレガントな雰囲気の中で、高級料理を楽しめます。レストランのシェフは新鮮な地元の食材を使用して、美しく上品な料理に仕上げています。地中海やカリフォルニアにインスピレーションを得た料理はグローバルな影響を活かした、野心的かつ創造的なおいしい料理となっています。種類豊富なワインリストと本格的なバーも利用できます。 メニューは、地元の生産者やサンタモニカのファーマーズマーケットからの食材を使用した市場重視型となっています。シェフは地元の農家と緊密に協力して、考えうる最高の料理を提供しています。魚介類に関しては持続可能性にも細心の注意が払われています。メニューには、市場や季節の変化に合わせて毎週変わります。Getty Centerのフードサービスは、ボナペティ管理会社によって管理されています。

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  • OpenTable DinerVIP
    ロサンゼルス •1​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    The vibe of the restaurant was awesome! Service was outstanding and the food was great! This is what fine dining should be. It was wonderful!!
    詳細を見る
    Baltaire価格:高い• ステーキハウス• ブレントウッド
    4.8
  • OpenTable DinerVIP
    バージニア州 •5​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    We had a wonderful evening at Fia. The outdoor seating was lovely and our server, Brittany, was amazing! She catered to our every need promptly and professionally. We started with the meatballs which were delicious…they practically melt in your mouth and the marinara sauce and accompanying bread …fabulous. Next came the salad. We are picky about our Caesar’s Salad, but Fia knocked it out of the park. We shared it which was good because it was huge. Served with fresh anchovies, very crisp romaine and the dressing was on point…perfect blend of garlic and lemon…neither overpowering the other. And the piece de resistance was our main entree which again, we shared…Parmesan Chicken. It was divine! First of all, it could easily feed three people. It was lightly breaded and very tender and moist. Seasoned just right with just the right amount of melted cheese on top and that marinara sauce!!!! Valet parking was a plus.
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    Fia価格:非常に高い• イタリア料理• サンタ モニカー
    4.6
  • RobertVIP
    サンフランシスコ・ベイ周辺 •3​件の口コミ
    5.0
    2025年3月5日にご来店
    My meals at Lulu are consistently delightful—the ingredients are pristine, salads are always showstoppers, and the service is warm and attentive. My favorite restaurant in LA by far.
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    LULU - Los Angeles価格:普通• カリフォルニア料理• ウエストウッド
    4.8
  • JackieVIP
    サンフランシスコ・ベイ周辺 •5​件の口コミ
    5.0
    2025年2月26日にご来店
    The whole evening was perfect, the food, the service and the ambiance!
    詳細を見る
    Farmshop LA価格:高い• カリフォルニア料理• ブレントウッド
    4.8
  • EdwardVIP
    ロサンゼルス •126​件の口コミ
    4.0
    2025年2月19日にご来店
    Service is attentive, professional, and at the same time casual. Bar is very comfortable if a bit loud when you’re right under the speakers but bartender adjusted them. Food standouts were the grilled olives and asparagus with morels. Rest of the food including a ‘three-finger’ Bistecca alla fiorentina were very good. Main dining room is cosy low tables and there’s a strip of outside tables enclosed by greenery from the parking lot. The open kitchen next to the bar with the Argentine grill was not being used the night we went. Don’t know if they’ve permanently moved the kitchen or only use it on busy nights. Top 4 of my steakhouses in LA.
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    Fia Steak価格:非常に高い• ステーキハウス• サンタ モニカー
    4.6
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