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Rocky Point​の季節の料理が楽しめるレストラン

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現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

Fifth Seasonの写真
4.7
素晴らしい(3206)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ポート ジェファーソン
本日14回予約が入りました。
旬の食材を中心に調理しているニューアメリカン料理のレストランで、地元の農家や地元の海に着想を得ています。シェフが作るそれぞれの料理に合わせ慎重に選ばれたアメリカの地ビールやワインを用意しています。屋外のパティオ、上階の席または居心地のよいラウンジでロングアイランド湾の景色を眺めながら、旬のピュレや絞りたてのジュースで作った職人による自家製のカクテルを楽しめます。2004年にグリーンポートで創業したザガットで食事とサービスの両方においてトップに格付けされたレストランで、2008年春にポートジェファーソンの港に移転しました。ご注意:10名以上のグループでの予約には、クレジットカード情報が必要です。
Bliss Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(945)
価格:普通
• アメリカ料理 • ストーニー・ブルック
本日9回予約が入りました。
Bliss is the premier North Shore gathering place, serving New American cuisine. We serve simple food created with seasonal ingredients sourced from local purveyors.
Cooperage Inn Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(3229)
価格:高い
• アメリカ料理 • カルバートン
本日11回予約が入りました。
The Cooperage Inn takes great pride in serving the freshest fish, meats and local produce available. Sauces are expertly prepared on premise by our chefs. The name "Cooperage Inn" comes from the craft of coopering, which goes back a few centuries, when it was the major method of packaging. We are located in the Long Island Wine region. Wine makers have always relied on the skills of the Village Cooper to store and age their wines.
Port Bistro and Pubの写真
3.8
とても良い(65)
価格:普通
• ファーム・トゥ・テーブル • ポート ジェファーソン
The Port Bistro and Pub, located in the heart of Port Jefferson, NY is a family friendly restaurant that serves classic dishes and specializes in old world authentic foods and recipes. The tap and bottled beer and wine selections rival any restaurant on Long Island. Owners Bob Nyholm, Chris Nyholm and Palma DiVito have decades of experience in the food industry. And endeavor to offer a casual, enjoyable dining experience for lunch and dinner every day of the week. The restaurant’s dining room and bar now occupy the former home of Port Jefferson’s Original Elks’ Hotel dating back to the 1930’s. Port’s Chef focuses on the farm to table concept, using organic and all fresh ingredients when creating the regularly changing menus. Daily fresh fish dishes are a staple, too. Old World Authentic dishes, from fresh pastas to desserts are inspired by traditional recipes of the owners’ and chef’s ancestors from Greece, Germany, Southern Italy and other European regions.

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