Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ヒューストン

Spring Branch​の薪オーブンがあるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

Arturo Boada Cuisineの写真
4.9
素晴らしい(797)
価格:高い
• イタリア料理 • ガレリア/アップタウン
本日7回予約が入りました。
近所にある見逃せないレストランで、イタリア料理、スペイン料理、ラテン料理の良い部分だけを調和した料理を提供しています。camarones henesy en hamaca、ムール貝のトマティロ、セビチェなどのユニークなタパスを試したり、薪オーブンで焼き上げたカーニタスピザなど定番の本格的なシンクラストピザ、新鮮なシーフードやステーキなど風味豊かな料理をお楽しみください。薪のオーブンで焼いたリンゴのぺストリーからArturoの有名なクリームブリュレまで、自家製デザートは絶対です。厳選されたワインリストには、ブティックワイナリーや高級ワイナリーからの様々なワインを用意しています。特別リクエストに対応しています。
Bistro 555の写真
4.8
素晴らしい(787)
価格:普通
• フランス料理 • ウエスト サイド
本日22回予約が入りました。
Bistro 555 is under new ownership by a group of long-time friends including the owners of former Le Mistral and Cafe Rabelais, established French institutions in Houston. With a joint-experience of over 5 decades, Bistro 555 will transport you to the different regions of France with traditional bistro fares. Our specialties include Escargot in sizzling garlic butter, onion soup topped with melted gruyere cheese, Moules-Frites, Cassoulet, and profiteroles. We also serve wood-oven fired pizzas. Bon appetit!
Rosie Cannonballの写真
4.8
素晴らしい(26)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • モントローズ
本日37回予約が入りました。
At Rosie Cannonball, we’re serving European comfort food in a lively atmosphere. The restaurant celebrates the origins of cooking through open, live fire and is centered around a wood-burning oven and grill. The menu draws inspiration from individual ingredients: local vegetables, pastas and pizzas, simple seafood and locally-sourced meat cooked over live fire. Master Sommelier June Rodil curated an expansive list of delicious wines with a strong Italian, Spanish and French focus from their favorite producers new and old, along with options from progressive New World producers. The cocktail menu has strong Italian influences, mirroring the focus of the food. Chef de Cuisine: Matt Hamilton Sous Chef: Karla MorenoExecutive Pastry Chef: Samantha MendozaGeneral Manager: Brandi KinneyFront of House Managers: Lauren AllenGoodnight Hospitality Partners: Bailey & Peter McCarthy, Felipe Riccio, June Rodil
Magdalena's Trattoria Pizzeriaの写真
4.8
素晴らしい(146)
価格:高い
• イタリア料理 • アッパー・キルビー、シェファード・コリドー
本日19回予約が入りました。
The passionate General Manager responsible for acclaimed Houston establishments DaMarco and Dolce Vita has embarked on a new culinary adventure that will transport patrons to the heart of Italy. This new journey led to the creation of Magdalena’s Pizza and Trattoria – a haven for the finest Italian pizza and pasta. Magdalena’s is an inviting space where everyone can gather to experience the true essence of Italian cuisine. The secret to Magdalena’s success lies in our commitment to using only the highest quality ingredients imported directly from Italy. To compliment the cuisine, we offers an extensive wine list available for purchase by the case with the most competitive retail pricing.The dedication to excellence in customer experience, the discipline required to produce elevated dishes, and loyalty to authenticity are all traits instilled in Chef Nicolas Nikic by his Italian mother. It is not surprising, therefore, that the restaurant bears her name in homag

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ