Santa Claraのサンデーランチにおすすめのベストレストラン
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現在地周辺のご予約可能な店舗(9)
本日72回予約が入りました。
Owned and operated by a Mexican American family whose best memories all include tacos, Puesto is an award-winning Mexican Artisan Kitchen & Bar providing an innovative approach to authentic Mexican flavors. Puesto has garnered national acclaim for its Mexico City-style crispy melted cheese tacos, served on handmade non-GMO, organic, maíz azul stone-ground tortillas. We’re honored to have been featured by media outlets nationally and internationally, some of which include the Michelin Guide, Los Angeles Times, National Geographic, Huffington Post, Eater, Refinery 29, Insider, Zagat, Thrillist, and Food and Wine.
本日34回予約が入りました。
Rollati's menu is a love letter to Italian-American cuisine, embracing the iconic dishes of Italy’s many regions, as well as those that developed in Italian kitchens across America. Guests will find familiar favorites alongside market driven dishes inspired by seasonal ingredients from local farmers and seafood purveyors, or the occasional nod to a modern pantry. Fresh pasta, made in house, is at the heart of the menu, while features from the Grill, House Specialties, pizza, and seasonal produce round out the menu. Our robust beverage program features an extensive selection of Italian and Californian wines that have been carefully selected to pair with our Italian flavors alongside classic Italian cocktails, aperitifs and digestifs. The restaurant also provides an extensive provisions market, where guests can purchase dried pasta, house-made sauces, freshly prepared items, and classic Italian pantry staples to enjoy on the go or to cook at home.
本日4回予約が入りました。
Sakoon invites you to embark on an extraordinary culinary journey of India. Nestled in downtown Mountain View, Sakoon offers diners a tantalizing blend of traditional and contemporary flavors representing multiple Indian regions.
Our chefs have created dishes that borrow from the past, yet are reinvented anew with vibrancy and modern flair. Named for the Indian word for "peace," Sakoon was designed to envelop diners in warmth and serenity. Upon entering the restaurant, you'll be greeted by the image of Buddha in hand-carved wooden panels, the glow from fiber-optic chandeliers, and the shimmer of a waterfall cascading into a pool of lotus petals. We invite you to join us for an exquisite dining experience.
本日37回予約が入りました。
カリフォルニア州クパチーノにある牛角(Gyu-Kaku Japanese BBQ)は、ベイエリアでの素晴らしいひと時に理想的な場所です!焼肉には冷凍肉を一切使用せず、新鮮でおいしい上質な肉を用いています。肉を焼きながら、よく冷えたビールを楽しめます。ハッピーアワーには食事やドリンクをお得な価格で提供し、くつろいだ夜のひと時を過ごせます。
本日26回予約が入りました。
Jaks Authentic Indian & Modern Vibe Restaurant was honored to be featured in Forbes magazine in 2024 and proudly won the OpenTable Diners’ Choice Award. Nestled in Santa Clara’s Market Place District, JAKS blends rich Indian tradition with modern elegance. Led by Master Chef Prakash Singh, with 18 years of experience in luxury hotels like ITC Sheraton and Marriott, Chef Singh, a Gold Medalist from the Indian Federation of Culinary Academies, masterfully combines traditional techniques with modern innovations. JAKS offers a menu showcasing diverse flavors of India—from Tamil Nadu to Punjab and Goa. Each dish reflects authentic regional culinary traditions with a modern twist. JAKS is the first Indian restaurant to offer 12 on-tap microbrewery beers, along with a refined bar experience known as “The Peg Bar,” featuring Japanese whiskey, aged single malt scotch, bourbon, and aged tequila. This unique blend of culinary excellence and luxury makes JAKS a standout destination in Santa Clara.
本日7回予約が入りました。
Secco Restaurant | Patio | Bar is a beloved neighborhood gem, renowned for its celebration of California culture and cuisine. The restaurant’s menu features a range of modern California classics, including a variety of shareable bites that pair perfectly with the restaurant’s robust beverage offerings.Secco Restaurant | Patio | Bar is a beloved neighborhood gem, renowned for its celebration of California culture and cuisine. The restaurant’s menu features a range of modern California classics, including a variety of shareable bites that pair perfectly with the restaurant’s robust beverage offerings.Whether you’re looking for a romantic dinner for two or a gathering with friends and family, our welcoming atmosphere and attentive service will make your dining experience truly exceptional. Come join us for a culinary journey that will leave you wanting more.
本日22回予約が入りました。
NYタイムズ社説で「La Fondueはサウスベイのお勧めレストラン!」として取り上げられました。サンノゼマーキュリーニュース紙、メトロ紙、シリコンバレーコンシェルジュ協会、ウェーブマガジンなどによってサンノゼの「ベストレストラン」、「ベストの特別な日」、「ベストロマンチックレストラン」としてLa Fondueは常にその名を挙げられています。La Fondueは質の高いサービスを、誰もが求める「共同体験」に応えるくつろいだ雰囲気と共に提供しています。サラトガの丘陵地帯に位置するLa Fondueレストランはブティックダイニングを体験する場として1992年にオープンし、アルプスのワンダーランド風と、ビバリーヒルズ/19世紀のパリのラウンジ風の雰囲気が融合しています。店内は深紅色、ゴールド、ロイヤルパープルといったカラーがシャンパンオークとヨーロッパのアンティークと調和しています。La Fondueは国際的なフォンデュを専門としています。ぜひお越しになって、思い出に残る夜をお過ごしください!
本日10回予約が入りました。
At the Post we are bringing together comfort food you can feel good about with innovative cocktails, a special spirits list, craft beer & wines, the post offers a neighborhood dining experience for sharing a drink or meal with friends, family, or coworkers. Opened by Victoria Breslin in early 2018, the restaurant will serve a menu that changes according to the season. Our chef focuses on ingredients from local, responsible, and sustainable farmers. The bar program will follow the same philosophy with seasonal and fresh new ideas and ingredients.HistoryEstablished in 2018.The restaurant's name draws from the history of the Main Street building it's housed in, known as the Copeland Building. The historic building, which is on the list of Los Altos Historic Landmarks, originally housed the city's post office.
本日16回予約が入りました。
歴史的な旧市街センターの一角に佇むWine Cellar Restaurantは、1966年以来ロス・ガトスで人気のレストランです。Wine Cellarでは、受賞歴のあるパティオで屋外の食事が楽しめ、サンタクルス山脈の素晴らしい景色を楽しめます。また、金色の壁やキャンドルライト照明のブースが用意された、暖かみのある落ち着いた雰囲気の地階も利用できます。当店で人気のスイスフォンデュとグリュイエールフォンデュ、アワビなどの海鮮料理、愛情のこもったパスタ、天然放牧飼育の子羊、天然鶏や豚などが用意されています。また、Wine Cellarでは、抗生物質やホルモン不使用で、100%菜食飼料で飼育された、風味豊かで柔らかいPAINTED HILLS天然牛も用意しています。チョコレートフォンデュや自家製デザートが入る分を、食べ過ぎずに残しておきましょう。豊富なワインリストと特別ワインイベント。「ベスト屋外ダイニング」、「最もロマンチックなレストラン」、「ベストステーキ」に選ばれました。ご注意:5人以上のパーティーはオンラインで予約できません。空き状況をレストランまでお電話でお問い合わせください。