Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Midtown East​のベスト日本料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(157)

Nobu Fifty Sevenの写真
4.7
素晴らしい(6072)
価格:非常に高い
• Japanese • ミッドタウン ウエスト
本日228回予約が入りました。
多くの期待に応える形で2005年の夏にオープンしたNobu Fifty Sevenは、伝説のシェフ、松久信幸の最初のニューヨーク・アップタウンのレストランです。ノブの共同所有者は、彼の長年のパートナーである、有名なレストランタのドリュー・ニウポレント、オスカー受賞俳優のロバート・デ・ニーロ、ハリウッドの映画プロデューサーのマイアー・テパーです。レストランでは、ティラディート・ノブスタイル、ブラックコッド・ミソ、火鉢テーブルなどの古典的な料理とともに、新しいスタイルのノブの代表的な日本料理を紹介しています。ニューヨーク・タイムズの3つ星を獲得したレストランです。 Nobu Fifty Sevenはデビッド・ロックウェルによるデザインで、アジアを流れる川の姿や流動性を連想させます。アワビの貝殻のシャンデリア、テラゾータイルとスライスした竹材、焦げた灰のテーブル、日本のキルト生地などを採用した曲線と細部にこだわったインテリアです。日本から輸入された酒の樽が1階のバーカウンター越しにそびえ立ち、ゲストを2階のダイニングルームへ導きます。光沢のある木材、豊かな色合い、穏やかな照明が優雅さと洗練された雰囲気を演出しています。
Ocean Prime - New Yorkの写真
4.8
素晴らしい(6282)
価格:非常に高い
• Japanese • ロックフェラー センタ
本日103回予約が入りました。
Located in Midtown on 52nd between 6th & 7th, Ocean Prime is a nationally acclaimed, dynamic seafood & steakhouse from the award-winning Cameron Mitchell Restaurants. Ocean Prime delivers an elevated experience with exceptional ambiance, a chef-curated menu, signature handcrafted cocktails, Wine Spectator honored wine list and genuine hospitality. Reservations are recommended. Ocean Prime strives to provide an elegant, fine dining atmosphere. Our associates’ priority is to ensure your experience is memorable. We ask that our guests choose attire that is both polished and suited to our restaurant.THANK YOU FOR NOT WEARING: Clothing emitting excessive marijuana odor Excessively revealing clothing or exposed undergarments Clothing with offensive language or graphics Admittance to Ocean Prime is at the discretion of management who reserves the right to refuse service to patrons who are inappropriately dressed.
Gyu-Kaku Japanese BBQ - New York, NY | Midtown Manhattanの写真
4.4
非常に良い(2622)
価格:高い
• Japanese • ミッドタウン イースト
本日70回予約が入りました。
Gyu-Kakuはミッドタウンにある焼肉屋で、ニューヨークで貴重な体験をしたい方におすすめです。冷凍肉は一切使用せず、新鮮でおいしい上質な肉を用意しています。肉を焼きながら、キンキンに冷えたビールをお楽しみください。ハッピーアワーにはお得な料理やドリンクを提供しています。当店でくつろいだ夜のひと時をお過ごしください。
Crave Sushi Barの写真
4.8
素晴らしい(123)
価格:高い
• Japanese • ミッドタウン イースト
本日20回予約が入りました。
The team behind Crave Fishbar, NYC's first 100% sustainable seafood restaurant, is enhancing their reputation as the go-to fish brand by opening Crave Sushi Bar, directly next door to their midtown location of Crave Fishbar, and in keeping with the ethos of the group, have a focus on sustainable domestic fish.Items such as Local Sea Scallop Nigiri with beurre noisette and celtic sea salt; Kona Kampachi Sashimi - shiso yuzu pesto, topped with popped quinoa; Dressed Hudson Valley Steelhead Trout Sashimi highlight Chef Mitgang’s bold approach to the cuisine.Beverage program is overseen by Brian Owens with a large sake selection, cocktails paired for the food menu, Japanese whiskys, and tequila, which Owens believes is a great pairing.The space is centered by a sushi bar, comfy booths and banquettes with seating for 60 people. Their responsible and ethical sourcing practices carry over into the materials used for the design: weathered metals, textured woods, an oceanic color palette.
Zuma Japanese Restaurant - NYの写真
4.6
素晴らしい(1715)
価格:非常に高い
• Japanese • ミッドタウン イースト
本日32回予約が入りました。
Zuma, the brainchild of award winning co-founder and creator, Rainer Becker, brings its internationally acclaimed style of contemporary Japanese cuisine to midtown, New York. Serving dishes designed to share and inspired by the informal dining style of izakaya; the three kitchens present authentic yet alluring options, with bold flavors and simple presentation, highlighting quality ingredients. 261 Madison Avenue 10016
Wokuniの写真
4.8
素晴らしい(1285)
価格:高い
• Japanese • マーレー ・ ヒル
本日62回予約が入りました。
We, Tokyo Ichiban Foods, started our business in the restaurant industry. We continue to pursue serving quality food that will delight our guests, and we cherish our relationship with them. Today, pivoting from our strong origin, we are also expanding our scope of business to aqua-farming, seafood processing and distribution.We oversee the process through professional culinary eyes, from when the fish is cultivated until it is served to our guests. This allows us to build a sustainable and traceable system that will lead to higher customer satisfaction.Japanese cuisine is blessed with opulent nature from both the mountains and the sea, which brings us rich seafood. Our wish is to bring quality seafood and Japanese food culture to the world, making the global food culture even richer and stronger.
Crave Fishbar - Midtownの写真
4.7
素晴らしい(2754)
価格:高い
• Japanese • ミッドタウン イースト
本日29回予約が入りました。
Crave Fishbar Midtown(クレイヴ・フィッシュバー・ミッドタウン)は、マンハッタンにある活気に満ちた陽気なレストランで、シェフTodd Mitgangによる素晴らしいシーフードメニューを提供しています。再生材料とカスタムメイドの椅子&テーブルの折衷により、ビーチ風の素朴な雰囲気を作り上げた店内には約7.6mのバーカウンターが備わり、フルディナーメニュー、壁に取り付けられた棚からのワインとカクテルを提供しています。2階には、シャッカーズのファンであふれるシーフードのバーがあります。親しみやすく洗練された料理には、地元産シーフード、クルード、馴染みのある食材とエキゾチックな食材の両方を用いて巧妙に作られた肉料理を提供しています。Crave Fishbarは、地元の人にも初めて来店した方にも、エレガントで居心地の良いひと時を提供する近所の定番の店となっています。 モントレーベイ水族館のニューヨーク唯一のレストランパートナーで、メニューのすべてにサスティナブルな食材を使用し、より良い海にするための取り組みを行っています。
BONDSTの写真
4.8
素晴らしい(3160)
価格:非常に高い
• Japanese • ノーホー
本日132回予約が入りました。
ノーホーに位置するBONDSTは、トレンディーなダウンタウンのレストランで、温かくシンプルな内装です。ヨーロッパ料理とアジア料理をアレンジした新しい和食を提供しています。BONDSTはシティサーチの2007年、2008年度「ニューヨーク市のベスト寿司部門」のオーディエンス賞、2008年度「ニューヨーク市のベストマティーニ部門」のオーディエンス賞を受賞しました。
Oceans - New Yorkの写真
4.8
素晴らしい(1799)
価格:非常に高い
• Japanese • ユニオン ・ スクエア
本日72回予約が入りました。
Oceans, a locally and globally inspired seafood restaurant, was founded by Vancouver’s award-winning Toptable Group with the philosophy of creating a timeless and approachable dining experience. Executive Chef Andy Kitko sets the vision for the menu inspired by the Pacific, Atlantic, and Mediterranean shores that will feature the freshest catches available all accented by seasonal ingredients.
The Lobster Clubの写真
4.7
素晴らしい(357)
価格:非常に高い
• Japanese • ミッドタウン イースト
本日1回予約が入りました。
The Lobster Club, a Japanese Brasserie by Major Food Group, is a fixture within Midtown Manhattan's iconic Seagram Building. Designed by architect Peter Marino in collaboration with MFG, the dynamic space reflects an outstanding – perhaps extravagant - interpretation of Japanese cuisine. Using classic techniques like tempura, gyoza, yakitori and robata, along with a focus on Teppanyaki and Sushi, The Lobster Club sources fish directly from Tokyo's Tsukiji market to ensure the highest level of quality. Everything on the menu is designed to be shared, encouraging a spirit of informal fun.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ