Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Forest Hills​のベストスペイン料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(39)

Casa Monoの写真
4.7
素晴らしい(2800)
価格:非常に高い
• Spanish • ユニオン ・ スクエア
本日47回予約が入りました。
Casa Monoと隣接する姉妹レストランBar Jamonは、Irving Placeと17th Streetの交差点にあり、Union Square(ユニオン・スクエア)のすぐ東側です。ニューヨーク・タイムズ紙の3つ星(2015年)、ミシュランの1つ星(2009年以降毎年)を獲得したCasa Monoは、スペインのCosta Bravaの料理にインスパイアされたタパスバー・レストランです。
Sangarita'sの写真
4.5
非常に良い(285)
価格:普通
• Spanish • ベイサイド
本日5回予約が入りました。
New Spanish/Tapas restaurant located in Bayside Queens! Come in and try us out, you won't regret it!
The Bazaar by José Andrés - New Yorkの写真
4.7
素晴らしい(356)
価格:非常に高い
• Spanish • NoMad
本日34回予約が入りました。
The Bazaar is a culinary journey 400 years in the making. Inspired by a group of samurai who sailed from Japan to Spain for an audience with the king, Chef José Andrés takes guests through the two cultures’ deep respect for ingredients and dedication to technique. Start your experience at The Bazaar Bar downstairs before voyaging up to the main dining room—a warm and theatrical culmination set within The Ritz-Carlton New York, NoMad.
Marbella Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(649)
価格:高い
• Spanish • ベイサイド
本日5回予約が入りました。
Marbella Restaurant(マルベーリャ・レストラン)は、つねに思い出に残るランチやディナーを提供しています。洗練された店内で、Esteban Barrosoシェフがお届けする独特の料理をごゆっくりとお楽しみください。スペインの様々な地方の最も味わい深い料理を誇りを持って提供しています。Barrosoシェフが、見事な品質の食材や、プロの技術、美しい盛り付けとともに、思い出に残るダイニング体験をお届けします。
Pil Pilの写真
4.5
非常に良い(53)
価格:普通
• Spanish • アッパー イースト サイド
本日29回予約が入りました。
Welcome to PilPil, where every visit promises an unforgettable experience in a warm and welcoming setting. Our Spanish restaurant is not just a place to eat—it's a place to feel at home. Our menu features delectable tapas, signature sangria, and an exquisite selection of Spanish wines, crafted with love to bring the flavors of Spain to your table.Take a moment to appreciate our unique and charming decor: tree roots elegantly adorn the ceiling, creating a cozy, natural ambiance, while a beautiful mural graces our back wall, telling a story of tradition and artistry.We welcome gatherings of all sizes, hosting parties and events. No celebration is too small, and no detail is overlooked. Our daily lunch specials offer delightful options, ensuring every visit is special. At PilPil, everyone is invited to join the feast. Come for the food, stay for the atmosphere, and leave with memories. Let’s make every meal a celebration! Looking forward to welcoming you!
Casa Daniの写真
4.2
非常に良い(595)
価格:高い
• Spanish • チェルシー
本日9回予約が入りました。
Casa Dani translates to Dani's House, derived from southern Spain's naming of small family restaurants as if they were the Chef's home, and that is precisely Chef Dani Garcia's intention, opening the doors to his house through avant-garde cuisine and a menu featuring items inspired by Spain's Mediterranean south. One of Spain's most internationally renowned chefs, having achieved 3 Michelin stars and the Bib Gourmand in 2015, Garcia's culinary style mixes surprising flavors, textures, and even temperatures without losing sight of his culinary roots. Looking to host a large party? Contact us at casadanieventsnyc@legends.net.
Bonita By The River - Edgewaterの写真
3.9
とても良い(87)
価格:高い
• Spanish • エッジウォーター
本日4回予約が入りました。
Bonita By The River! Keep it Bonita! Coming Soon! Tapas, Restaurant, Lounge, outdoor bar and seating
Socarrat Paella Bar - Midtown Eastの写真
4.8
素晴らしい(1346)
価格:高い
• Spanish • ミッドタウン イースト
本日12回予約が入りました。
屋外席がオープンしています。バルコニーでディナーを楽しめます。
Boqueria UESの写真
4.6
素晴らしい(907)
価格:高い
• Spanish • アッパー イースト サイド
本日14回予約が入りました。
バルセロナの有名なフードマーケット周辺にあるタパスバー風のBoqueriaは、需要に応じた本格的なスペイン料理を提供しており、ブランチ、ランチ、ディナー、ハッピーアワー、軽食を楽しめます。 予約ポリシー Boqueria Upper East Sideでは、ランチ、ブランチ、ディナータイムの1~10名様の予約を受け付けています。テーブル席の一部を予約なしのお客様のために用意しています。 ウィークエンド・ブランチ・フィースト - 1名様につき39ドルでサングリアとミモザの飲み放題、タパス(共有メニュー)、クラシックブランチ料理またはブランチパエリアとデザートをお楽しみいただけます(テーブル同席の方全員での参加が必要です。時間制限2時間)。 ラージ・パーティー・シェフズ・メニュー - 6名以上の団体のお客様へシェフのメニューを1名様につき45ドルでご提供しています(ドリンク、税、20%のサービス料別)。予約や詳細についてはお電話にてお問い合わせください。
Ernesto’sの写真
4.9
素晴らしい(9)
価格:高い
• Spanish • ローワー イースト サイド
本日4回予約が入りました。
Ernesto’s is the acclaimed Basque-inspired restaurant from veteran chef Ryan Bartlow, who has worked at world-renowned restaurants, including Akelarre in Spain, Alinea in Chicago, and Frenchette in New York City. At Ernesto’s — which has been named one of The New York Times ‘best new restaurants’ of the year, among other accolades — Bartlow offers a menu inspired by his years spent cooking and living in the Basque region of Spain, mixing signature traditional dishes with seasonal riffs on classic flavors.Ernesto's is open for dinner Monday from 5:30-9:30pm and Tuesday-Thursday from 5pm-9:30pm with the kitchen closing at 9:45pm, and Fri-Sat 5pm-10pm with the kitchen closing at 10:30pm. We accept reservations and walk-ins. We take reservations up to two weeks in advance with our books opening at midnight. **Our outdoor tables are WALK-IN ONLY. Please call on the day of your reservation to check for availability.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ