Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ボルチモア・メリーランド州

Pasadena​のグルテンフリーのお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(286)

North Italia - Washington DCの写真
4.6
素晴らしい(1671)
価格:普通
• イタリア料理 • ウエスト エンド
本日58回予約が入りました。
At North, we focus on what we do best: Italian from scratch. Enjoy any of our handmade pastas and pizzas, created with seasonal ingredients and inventive flavors. Or, try a different signature dish, prepared with our fresh flavors from the garden, farm, and sea. We’ve hand crafted seasonal cocktails that pair great with our food, creating a real modern Italia experiences perfect for any occasion.
Bastilleの写真
4.7
素晴らしい(3051)
価格:高い
• フランス料理 • アレクサンドリア
本日38回予約が入りました。
ノースファイエット&ペンドルトンの角にあるBastilleの新しい店舗は、旧市街のシックな新しいアパートメントの建物The Asherの1階に位置しています。Bastilleでは、暖かい木と涼しげな緑の融合をアクセントにしたクラシックなフレンチブラッスリーでモダンなテークを提供しています。店内の100席に加えて中庭のパティオにさらに40席あるBastilleの新店舗では、プライベートとセミプライベートのダイニング、終日のカフェメニューを用意しています。 Bastilleのファンは、シェフのポトーが代名詞となっているユニークな季節限定メニューにご期待ください。環境に配慮して生産された地元の食材を用いたメニューでは、伝統にヒントを得たモダンなパリ風の料理を取り揃えています。シェフはパリの多様なエスニックコミュニティから国際的な影響を受けています。
Rye Street Tavernの写真
4.4
非常に良い(265)
価格:高い
• アメリカ料理 • Port Covington
本日59回予約が入りました。
Rye Street Tavern's menu is thoughtfully created featuring seasonal changes, locally sourced ingredients, & a diverse selection that caters to every palate, including vegetarian and gluten-free options. From fresh seafood & house-made pastas to southern-inspired dishes, each meal is crafted to perfection. Rye Street Tavern promises an exceptional lunch, dinner, or weekend brunch dining experience for locals & visitors alike. Guests can enjoy a variety of dining environments, including an open kitchen with U-shaped leather booths, a stylish bar and oyster bar with panoramic Patapsco River waterfront views, & a spectacular outdoor dining area with a 75-seat island bar. Happy Hour offered Monday through Friday with half off of oysters on the half shell plus discounted beers, wines, & select cocktails.
Zaytinya - DCの写真
4.7
素晴らしい(19270)
価格:高い
• 地中海料理 • ペンクォーター
本日274回予約が入りました。
有名シェフのJosé Andrésが指揮を務めるZaytinyaは、洗練されたモダンな雰囲気の中、トルコ/ギリシャ/レバノン料理に着想を得た革新的なメッゼ料理を提供しています。取り分けできる小皿料理、創造的なカクテル、ユニークな地中海ワインなどを揃え、DCのトップレストランの1つに数えられています。
The Ruxtonの写真
4.8
素晴らしい(413)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ハーバー・イースト
本日44回予約が入りました。
Curated by Aaron Taylor, Atlas Restaurant Group’s Corporate Chef & Chef Partner in this concept, the menu puts steak in the spotlight with over 11 cuts from Chicago-based meat purveyor Meats by Linz. The Ruxton will serve a mix of wet and dry aged prime cuts of Black Angus Beef, as well as dry aging Long Island Duck and Bison from Virginia’s New Frontier Farm in-house. To complement the steak options, seasonal shellfish and seafood entrees will be available including dover sole, Maryland rockfish, whole live lobster, king salmon, Chilean sea bass and more.The Ruxton will serve lunch every weekday and dinner 7 days a week. Be sure to visit Atlas’ new world-class cocktail bar and lounge next door to The Ruxton called Order of the Ace.
The Elkridge Furnace Innの写真
4.9
素晴らしい(2997)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • エルクリッジ
本日13回予約が入りました。
Award-winning Executive Chef Dan Wecker shares his passion and dedication through seasonal menus boasting a fusion of New American and French- Inspired dishes -- the perfect balance of classic and creative cuisine. A thoughtful wine list and signature cocktails start the adventure. Signature Cream of Baltimore Soup and Chef's own pan mustard sauce for crab cakes are a notable twist. On-site Green House and Mushroom house add to the intrigue. Finally, in-house desserts will add a memorable sweet ending to your experience. Our circa 1744 Tavern Restaurant, 1810 Manor House along with 12 acres of grounds and gardens makes for the perfect dining escape. intersecting literature, history and geography as story with our food. Experiences including monthly themed teas along with wine and spirit coursed dinners are sought after pre-paid options. Patio and Porch dining available.2023 Best of Howard County: Best Chef, Fine Dining, Ambiance, Steak and Place to Take Out of Towners...
Truluck's - Ocean's Finest Seafood & Crab - Washington, D.C.の写真
4.7
素晴らしい(1877)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • マウント ヴァーノン広場
本日33回予約が入りました。
Truluck's, a premier dining destination since 1992, offers high-quality seafood and exceptional service with a commitment to sustainability. Renowned for its Florida Stone Crab, Truluck's ensures this delicacy goes from trap to table in 24 hours during its October to May season. Under Corporate Executive Chef Thomas Dritsas, the menu features fresh seafood and prime steaks, complemented by an extensive beverage program. Adhering to Ocean Conservancy guidelines, Truluck's supports sustainable practices and community initiatives. With 12 locations and a dedicated team, Truluck's creates remarkable dining experiences. Reservations can be made online or via OpenTable.
Moon Rabbit by Kevin Tienの写真
4.8
素晴らしい(360)
価格:非常に高い
• ベトナム料理 • ワシントン
本日56回予約が入りました。
Moon Rabbit is a highly-regarded Vietnamese restaurant situated in the heart of Washington D.C., drawing inspiration from the virtuous rabbit depicted in the Buddhist Jataka tale. Led by acclaimed Chef Kevin Tien, the restaurant embodies an innovative approach to Vietnamese cuisine, showcasing a menu that is both unique and complex. Chef Tien's main objective is to pay tribute to his heritage as a first-generation Asian American, using Moon Rabbit as a platform for expressing his love for Vietnamese culture and food.
Seasons 52 - Tysons Cornerの写真
4.8
素晴らしい(5437)
価格:高い
• アメリカ料理 • タイソンズ コーナー/マクリーン
本日54回予約が入りました。
Seasons 52は、地元のファーマーズマーケットの食材を使用した季節のメニューを楽しめる新しいグリル&ワインバーです。Seasons 52は旬の食材を仕入れ、石窯のロースト、オーク材やメスキートウッドを使った直火焼きなど、自然の風味を引き立たせる素朴な調理法を用いています。料理に合わせ常時入れ替えが行われる各国のワインを100種以上用意、そのうち52種類はグラスで注文可能です。また、素晴らしい特製の手作りカクテルも味わえます。 毎日ランチとディナータイムに営業し、週末は営業時間を延長しています。日曜にはサンデーブランチ(10:00~13:00)をお楽しみください。 Seasons 52はプライベート/セミプライベートイベントの会場としても最適で、少人数や親しい仲間との食事用にシェフズテーブルも用意しています。詳細はレストランのウェブサイト www.Seasons52.comをご覧ください。
Modenaの写真
4.6
素晴らしい(1176)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日16回予約が入りました。
Bibianaは、Knightsbridgeレストラングループの受賞歴のある店です。シェフのジェイク・アデオは、ニューヨークと香港でも特に有名なレストランで16年に渡る比類ない経験を積みました。ジェイクは、ジェームズ・ビアード賞を受賞したシェフのいるAbboccato Italian Kitchenでシェフ・ド・キュイジーヌを勤めました。デイヴ・ペーターナック率いるEsca、フォルチュナート・ニコトラ率いるMario BataliとFelidia、リディア・バスティアニッチのもとでも働いた経験があります。シェフのアデオは、ワシントンDCにすばらしいイタリアの郷土料理をもたらしました。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ