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Dorval​のベストフランス料理(コンテンポラリー)レストラン

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現在地周辺のご予約可能な店舗(10)

L’Auberge Saint-Gabriel, Montreal-Pierre Elliott Trudeau International Airport - International Zone, Gate 52の写真
Chef Sher Findlay crafts classic upscale casual cuisine marked by comforting touches. Dishes such as roasted Cornish hen, pan-seared salmon filet with cauliflower purée, innkeeper's knife-cut beef tartar or Atlantic salmon tartar. L’Auberge Saint-Gabriel features an inspired global and Canadian selection of wines and cocktails.To start the day, travellers can savour poached eggs on handmade Danish with hollandaise mustard sauce; tarts featuring mushrooms, bacon, and poached eggs; and French toast with stewed fruit and lemon zest mascarpone.
Maison Bouludの写真
4.8
素晴らしい(2890)
価格:非常に高い
• Contemporary french • ダウンタウン
本日36回予約が入りました。
Maison Boulud Montréal(メゾン・ブルッド・モントリオール)は、ニューヨーク市での数十年の料理の経験に触発されながらも、フランスの伝統が染み込んだシェフの料理を提供しています。 Daniel Bouludのメニューには、ケベック州の地元のサプライヤーからの豊富な食材と季節の食材が用いられています。エグゼクティブシェフRiccardo Bertolinoによる洗練されたソウルフルかつ現代的なフランス料理がその結果です。 Ritz-Carlton Montrealに位置し、レストラン、併設バー&ラウンジ、プライベートダイニングルーム2室は、活気に満ちたそれぞれの特徴があります。Maison Boulud(メゾン・ブルッド)では、ガラス張りの通年のウィンターガーデンと歴史的なホテルの庭園の景色を楽しめます。Daniel Bouludのおもてなしの心、さりげなくエレガントなトーン、部分的なオープンキッチンの景色は料理を引き立たせ、素晴らしい食事を毎日楽しめる集まりの場となっています。
COMMODORE restaurantの写真
4.0
とても良い(340)
価格:高い
• Contemporary french • ダウンタウン
本日17回予約が入りました。
COMMODORE RESTAURANTFrench Bistro-Style Restaurant near Place-des-ArtsThis vintage-inspired restaurant and terrace serves a French bistro-style menu with extensive wine and cocktail lists. Vegan options are available and menus are crafted with local and seasonal products around Montreal.
Beaver Hall by Jérôme Ferrerの写真
4.8
素晴らしい(411)
価格:非常に高い
• Contemporary french • ダウンタウン
本日11回予約が入りました。
The gourmet table at Beaver Hall by Jérôme Ferrer, only steps from the Bell Centre!
Memoの写真
4.6
素晴らしい(19)
価格:非常に高い
• Contemporary french • オールド・モントリオール
本日5回予約が入りました。
Ce restaurant du chef Rémi Lemieux et Sabrina Kale rend hommage à la mémoire. La nourriture, les boissons et le décor sont inspirés de leur parcours et des moments mémorables qui ont touchés leur imaginaire.Un menu dégustation est disponible tous les soirs, sur réservation seulement, accompagné de l’accord des vins. Tandis qu’un petit menu à partager est à votre disposition les mercredis et jeudis, avec ou sans réservation.Avec 26 places assises seulement, le chef et son équipe en cuisine vous serviront leur plats eux-mêmes en prenant soin de vous offrir les explications nécessaires afin de vivre une expérience optimale.
Nolanの写真
4.6
素晴らしい(9)
価格:非常に高い
• Contemporary french • グリフィンタウン、サン・タンリ
本日17回予約が入りました。
You might feel like you're right at home, and that is what we’d love. Nolan is an unfussy little neighbourhood restaurant located on the cusp of Little Burgundy and Griffintown. Inside, the atmosphere is relaxed, warm and friendly. Inspired by French cuisine, the food is chef driven by seasonal ingredients, local farms, local markets, and local producers. Nolan is a space that preaches conviviality, on the menu you will find a variety of different dishes that are best when shared with loved ones. The wine list includes both classic and nature wine from all over the world and is meticulously selected from a multitude of producers who, like us, are passionate about what they offer. We look forward to having you. Like we always say, As you are.
Le Carré Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(487)
価格:高い
• Contemporary french • ダウンタウン
本日12回予約が入りました。
The entire Le Carré team is proud to work with local & Mediterranean producers as well as ingredients that vary with the seasons. The chef and his team offer a menu that is renewed according to market arrivals, fresh and rich in flavor.
Kitchen Galerieの写真
4.7
素晴らしい(583)
価格:高い
• Contemporary french • マイル ・ エンド
本日9回予約が入りました。
Located near the vibrant Marché Jean-Talon, Kitchen Galerie is the prime destination for an exceptional culinary experience.Our chef Vincent Stafford and his team offer a unique menu : a perfect fusion of land and sea delights, with an exquisite selection of fresh seafood, flavorful fish, and succulent options for meat lovers. Whether you're seeking a refined dinner or a more casual atmosphere, our establishment welcomes you in a warm, inviting & festive setting .Come and enjoy artisanal cocktails, creative vegetarian dishes, and a fine selection of fare in an unforgettable gastronomic experience at Kitchen Galerie.
Tavern on the Squareの写真
4.4
非常に良い(112)
価格:非常に高い
• Contemporary french • ダウンタウン
本日9回予約が入りました。
Tavern on the Square(タバーン・オン・ザ・スクエア)は、有名な建築家Ludwig Mies van der Roheがデザインした歴史的なウエストマウント・スクエアの建物内に位置するレストランです。ユニークなコンフォートフードを提供するメニューは、絶えず変化する国際的にも季節にも影響を受けた料理でゲストの食欲を満たしています。
La Maison Verteの写真
4.5
非常に良い(85)
価格:普通
• Contemporary french • ウェスト・アイランド
La Maison Verte offers fine market cuisine based on French haute cuisine, where one puts the expertise of an experienced cooking with fish, red meat and a variety of fresh food. This family business has been able over the years to develop a unique ambiance, exceptional service and an enviable reputation in the West Island thanks to the originality of its menu and the magnificent welcome that we reserve to customers. A romantic setting, private rooms and a covered terrace overlooking the river gives its customers the desire to come back again and again.

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  • GinetteVIP
    モントリオール・ケベック •8​件の口コミ
    4.0
    本日ご来店
    C’était la 3ème fois que je vais manger à ce restaurant. La soupe et le repas principal étaient délicieux. Le bémol fut pour la crème brûlée comme dessert. Elle n’était pas légère, onctueuse et crémeuse. Mon amie et moi avons été déçue. Mais globalement c’était bien
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    COMMODORE restaurant価格:高い• フランス伝統料理• ダウンタウン
    4
  • Helene
    モントリオール・ケベック •3​件の口コミ
    4.0
    1日前にご来店
    Très beau restaurant et service attentionné. Belle expérience, chaque plat en soi est très bon. Mais la composition du menu 6 services mériterait d’être mieux calibré en remplaçant certains plats par des formules plus légères. La crème est très présente et la truffe, avec son goût très prononcé, est utilisée plus d’une fois. Alors qu’elle trouve toute sa richesse dans la bisque de homard elle prend trop de place dans la purée de pommes de terre. Finalement, il y a tellement de mises en bouche, et de surcroît trop riches, que nous avons moins faim pour apprécier le reste du repas.
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    Beaver Hall by Jérôme Ferrer価格:非常に高い• フランス料理• ダウンタウン
    4.8
  • EricVIP
    モントリオール・ケベック •7​件の口コミ
    5.0
    2025年3月2日にご来店
    Que dire d’autre que c’est une expérience culinaire d’exception que Rémi et ses acolytes nous font vivre. Des sensations gustatives absolument sublimes, et une conversation et un service sympathique au maximum. Tout est mesuré et équilibré dans une originalité et une rigueur sans failles. La passion est au coeur de l’expérience - le foody ne peut qu’y trouver chaussure à son pied! Nous allons y retourner les yeux fermés. C’est tout simplement wow!
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    Memo価格:非常に高い• カナダ料理(コンテンポラリー)• オールド・モントリオール
    4.6
  • Ian
    ロンドン •2​件の口コミ
    5.0
    2025年2月27日にご来店
    Stunning food, beautifully presented and excellently served. Lovely setting too.
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    Maison Boulud価格:非常に高い• フランス料理(コンテンポラリー)• ダウンタウン
    4.8
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