Annandaleのベストビストロ
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(12)
本日17回予約が入りました。
>夕方は無料駐車場へ簡単に駐車できます(18:30以降)。
** 予約の際、メインダイニングルームまたはワインバーのご希望をお知らせください **
特別固定料金は以下の機会にのみ提供しています:バレンタイン・ディナー、イースター・ブランチ、母の日、クリスマスイブ、クリスマス、大晦日。
21周年を記念するGrand Littleはジョージタウンのレストランシーンの一部となっており、Bon Appetitの「Ten Best Restaurant in the Country」、Zagatの「Top 40」に選ばれています。
クラシックな郷土料理、現代的なフランス料理を提供しています。
自宅のように快適でリラックスした雰囲気のワインバーでは、ジャズのライブを毎週月曜日と水曜日の19:00より楽しめます。
** オープンテーブルの予約は食事のお客様のみ受け付けており、ドリンクのみのお客様はお断りしています **
提携ビストロLa Piquetteもご利用ください(所在地:3714 Macomb Street Nw. in Cleveland Park、電話: 202 686 2015、電子メール: info@lapiquettedc.com)。
本日39回予約が入りました。
Et Voila! はワシントンDC(住所:5120 MacArthur Blvd NW)パリセーズ地区に位置し、ベルギー人シェフClaudio Pirolloが所有するカリスマ的なベルジャン・フレンチビストロです。
大規模なパーティーは電話(2022372300)でのみ受け付けています。オンラインでテーブルを予約できない場合でも満席を意味するわけではありませんので、直接お気軽にお電話ください。
伝統的で本格的な味に専心して8年のシェフPirolloは、ゲストはもちろん、仲間の間やメディアで受けるに値する名声を確立しました。ワシントニアン・マガジンとワシン トンポストによってDCのトップ100レストランの一つに選ばれたEt Voila!では、Claudio Pirolloと彼のチームが季節とサステイナブルを念頭に置いて、素朴ながらもおいしい味を提供しています。
最高のビストロを満喫できるよう、ビオ・ワイン、種類豊富なベルギービールを含む多彩なワインリストを用意しています。
Et Voila! ではランチ、ディナー、ブランチを楽しめます。
本日40回予約が入りま した。
Chez Billy Sudは、ジョージタウン中心部に位置する身近なフレンチレストランです。エグゼクティブシェフのブレンダン・レトワールのメニューでは、南フランスの料理を紹介しています。Chez Billy Sudでは、歴史と陽気さに満ちた居心地の良い雰囲気の中で手作りカクテルとフランスにこだわったワインリストを提供しています。Chez Billy Sudでは、伝統を祝福しつつも、高級料理と最適なワインで至福を感じるときのそれを超えた存在を歓迎しています。
本日25回予約が入りました。
Lunch is served from 11:30 am Tuesday through Friday. Reservations for lunch are not required.Outside seating is available.From the culinary team that brought you Chez Billy Sud & Parc de Ville, comes a new cafe in the heart of Arlington, VA.Featuring regional French-inspired cuisine by chef Brendan L’Etoile, Cafe Colline is the perfect place for leisurely lunches, first dates, or just a wonderful evening of delicious food and drinks.Now with our curbside takeaway service, you can enjoy Paris without stepping on a plane
本日18回予約が入りました。
Maison Cheryl is a French New-American Bistro in the heart of Arlington's Clarendon neighborhood. Our menu features comforting and familiar dishes executed with classic French techniques. With a laid-back yet stylish vibe, we blend modern elegance with casual comfort. We’re all about making you feel at home, with friendly service, delicious house-made desserts, and a dining experience that’s sure to leave you smiling.At Maison Cheryl, we’re all about crafting a seasonal menu with fresh, high-quality ingredients that bring bold flavors to every dish. Whether you’re here for a casual bite or a special celebration, we’ve got something to suit every occasion and budget. Our bar shakes up creative craft cocktails, pours refreshing draft beers, and offers an exciting selection of wines. Whether you’re a regular or a first-time guest, we’re dedicated to making every visit an elevated experience that keeps you coming back for more.
本日78回予約が入りました。
Reservations are now being accepted for The Loft at Lena's - Havana 151 and Lena's Bar & Tap Room. *All reservations will only be held for 15 minutes past reservation time & the party must be 100% present to be seated. *If the experience area is not available, this indicates we are fully booked for that experience or the space is not open for that time frame. The Loft at Lena's is a seasonally themed venue located on the 2nd floor, above the main restaurant. The current experience, Havana 151, takes a trip to a sultry, elegant supper club with a Latin/Cuban flair. Immerse yourself in an experience featuring decadent decor with a unique take on an Old Havana luxury hotel of the 1940/50s.Lena's Tap Room & Bar is our original, rustic, tavern style bar and dining room that provides a gathering place where families and friends can escape their hectic daily routines.
本日26回予約が入りました。
Café du Parcは、Willard InterContinental Hotelの隣に位置し、8〜35ドル(USD)の中程度の価格設定で伝統的なフレンチ・ビストロ料理を提供しています。朝食、ランチ、午後の「プチプレート」(小皿)、ディナー、テイクアウトメニューを利用できます。シンプルで洗練された内装のCafé du Parcは、ムール・ア・ラ・マリニエなどのクラシックなビストロ料理を楽しめるカジュアルな高級レストランです。
Willard InterContinentalの新任エグゼクティブシェフ、セルジュ・ディヴェーサは、フランスの伝統料理の豊富な知識と国際的な経験を兼ね備えています。
シェフのセルジュは、新鮮な地元の食材を利用し、現代的な近道をあえて避け、伝統的な方法で調理します。