Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

SoHo​のベストワインバー

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(77)

Emporioの写真
4.7
素晴らしい(852)
価格:高い
• Wine bar • ソーホー
本日41回予約が入りました。
Emporio, a rustic Roman-style trattoria, managed by the same team responsible for the successful Aurora Brooklyn and Aurora Soho restaurants, has become another one of their dining destinations known for excellent food delivered in a relaxed and authentic setting.Literally an Emporio, the restaurant will sell a superior selection of quality Italian provisions offering Italian and local cheeses, artisanal and house cured charcuterie, raw bar, fritti, wood-fired pizzas, homemade pastas and traditional Roman entrees. The menu concept is far ranging and flexible, allowing clients to design a meal suitable for their palette and their price point. In addition to traditional dining service, other options include a glass of wine with antipasti, a family style meal at a communal table or a pizza and prosecco break. Emporio, which means “local grocery store” in Italian, is offering authentic Roman cuisine with an international flair.
Demoの写真
4.9
素晴らしい(81)
価格:高い
• Wine bar • ウェスト・ビレッジ
本日19回予約が入りました。
Demo is a restaurant in the West Village serving modern, Europe-inspired cuisine from Executive Chef Quang Nguyen and Sous Chef Dina Fan. Inventive seasonal dishes—like wax beans with bottarga and boquerones—share the menu with updated classics like beef tongue tonnato, alongside a carefully curated list of wines by glass and bottle. The sleek interior, tastefully adorned with red marble and dark wood, hosts a front bar for walk-ins as well as a chef's counter in the back.Please note: We are a small restaurant. Reservations in the dining room and at the chef's counter are intended for dinner. For drinks and snacks we accept walk-ins at the front bar. Thank you for your understanding.
Racines NYの写真
4.9
素晴らしい(545)
価格:普通
• Wine bar • トライベッカ
本日11回予約が入りました。
Racines Parisの支店であるレストランで、ミシュランの星を獲得したシェフFrederic Ducaは、新鮮で季節に敏感な高級フランス料理を提供しています。Arnaud Troncheによって作成されたワインリストは、小規模生産のワインで構成され、大半は有機またはバイオダイナミック認証を受けています。
Socarrat Paella Bar - Nolitaの写真
4.7
素晴らしい(1171)
価格:高い
• Wine bar • ノリータ
本日7回予約が入りました。
Socarrat Nolitaの雰囲気には温かさと心地良さ、ホスピタリティが表れています。レストランは姉妹店のオリジナリティを基本としており、主に1つの大きな共有テーブルで構成されるこぢんまりとした居心地の良い空間に宴会、バー、テーブルの座席を提供しています。 Socarratはレストランの名前の由来である完璧なパエリアの見本で、おいしく食感の良い焦げを意味しています。これはパエリア鍋の底に水分がなくなり、米が程良く炊き上がる時にできます。メニューは伝統的なタパスに特化したスペインの地方からの数々の本格的なおいしい料理で、パエリアとフィデウア(米の代わりに炒めたパスタを使用)にアクセントを加えています。これは取り合わせに対する真の探求として位置付けられるかもしれません。 Socarrat Nolitaでは数種のタパス、グラスワイン、スペインのデザート、サングリアを提供しています。
Bandoneの写真
4.6
素晴らしい(9)
価格:非常に高い
• Wine bar • ソーホー
本日1回予約が入りました。
Bandone serves up traditional Roman fare with a modern twist. Be sure to try one of our classic pastas, made fresh in house every day. Save room for desserts and an amaro.
Balzemの写真
4.4
非常に良い(490)
価格:普通
• Wine bar • ノリータ
本日5回予約が入りました。
Balzemから地中海の北海岸線のツアーが始まります。南フランスのプロヴァンスの有名な食文化から、カンパーニアなど、イタリアで最もエレガントで洗練された料理まで、はるばる灯台の明かりで航海し、エーゲ海の海岸線の風味を運んでいます。旅の仕上げに、これらの文化的地域や世界中にある他の有名ブドウ園からの様々なワインやビールをお楽しみください。
La Pizza & La Pasta - Eataly NYC Downtownの写真
4.5
非常に良い(1654)
価格:普通
• Wine bar • ファイナンシャル ・ ディストリクト
本日80回予約が入りました。
Located in New York's Financial District, La Pizza & La Pasta features two of the best-loved Italian dishes: Napoli-style pizza from Rossopomodoro and high-quality, artisanal pasta directly from Gragnano, Campania. Enjoy our seasonal selection just steps away from our expert pasta chefs and dough-slinging pizzaioli (pizza makers)! Book your table to enjoy dining at La Pizza & La Pasta—Eataly NYC Downtown's largest restaurant, known for its floor-to-ceiling windows overlooking lower Manhattan.
Old Tbilisiの写真
4.7
素晴らしい(332)
価格:高い
• Wine bar • グリニッジ ・ ヴィレッジ
本日4回予約が入りました。
Old Tbilisi Garden Is The Only Georgian Restaurant In Greenwich Village, New York City. Old Tbilisi Garden opened on July 4th, 2014. Since then, it has been one of the only few restaurants that offer authentic Georgian Cuisine in Manhattan. Winemaking is deeply rooted in Georgia’s history, cultureand economy. The world’s first cultivated grapevines arethought to have originated in the country’s fertile valleyssome 8,000 years ago. Georgia’s long winemaking historyhas given rise to unique methods of production, such asthe “Kakhetian rule”. Georgians make wine that is aged andstored in a special cone-shaped clay vessel known asa Qvevri.
Ainslie Boweryの写真
4.2
非常に良い(141)
価格:高い
• Wine bar • ノーホー
本日4回予約が入りました。
Some things to know when booking with us! Due to high volume,No outside decorations or balloons are allowed for non private reservations. Outside desserts are welcome for a non-waivable fee of $25 per outside dessert. A specific dining room cannot be guaranteed. For any special requests, please leave a note in your reservation.We do not seat incomplete parties.An increase in headcount may not be accommodable, please contact us to confirm your request.** Brunch Reservations **All parties of 9 and under are subject to a 90 minute table limit.All Parties of 10 or more are subject to a 120 minute table limit.** Large Party Reservations (10+) **For parties of 10 or more, we require a different type of dining experience, called Family Style. Guest are required to order from our "Family Style Menu" up to 72-hours prior to their reservation. Any reservations without a "Family Style Menu" submitted 24-hours in advance, will be subject to cancellation.Hope to see you soon!
Botte TriBeCaの写真
4.0
とても良い(13)
価格:高い
• Wine bar • トライベッカ
Italian Restaurant and cocktail bar. Serving a typical Roman Italian menu including fresh homemade pastas, thin crust pizzas, fish, meat with an innovative cocktail list including Spritzers menu and Negronis menu.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • VijayVIP
    ニューヨーク •45​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Pizza and pasta were great but lobster risotto missed the mark (lobster was not as fresh).
    詳細を見る
    Emporio価格:高い• イタリア料理• ソーホー
    4.7
  • Chad
    ニューヨーク •2​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    I had a fantastic experience! I highly recommend!
    詳細を見る
    Balzem価格:普通• 地中海料理• ノリータ
    4.4
  • AlexanderVIP
    ニューヨーク •3​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Every dish was wonderful and the nebbiolo by the glass was a delight. Staff was attentive and every dish was explained by a chef down to the smallest detail. Great vibe. Great date spot. Thank you!
    詳細を見る
    Demo価格:高い• ヨーロッパ料理• ウェスト・ビレッジ
    4.9
  • NigelVIP
    シャーロット •59​件の口コミ
    4.0
    3日前にご来店
    Pretty quiet place, but not surprising as it was a Monday night. Place looks great though, excellent serice and food was wonderful. Love to go back and spend a Friday or Saturday night there!
    詳細を見る
    Socarrat Paella Bar - Nolita価格:高い• スペイン料理• ノリータ
    4.7
  • MarichiVIP
    ニューヨーク •8​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    I recently dined at Bandone in Soho, and it was an experience to remember! The pasta was absolutely delightful—perfectly cooked and bursting with flavor. The focaccia was warm, fluffy, and the ideal complement to the meal. The team at Bandone was kind enough to let me decorate our table, which added a fun and personal touch to the dining experience. The ambiance was beautiful and welcoming, making it an excellent spot for both casual dinners and special occasions. The staff and bartender were fantastic—friendly, attentive, and knowledgeable about the menu. They made sure our experience was exceptional from start to finish. Overall, Bandone is a must-visit for anyone who loves authentic Italian cuisine in a charming setting. I can't wait to go back! 🍝❤️
    詳細を見る
    Bandone価格:非常に高い• イタリア料理• ソーホー
    4.6
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ