Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Lincoln Square​のベストワインバー

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(29)

Angelo's Wine Barの写真
4.8
素晴らしい(580)
価格:普通
• Wine bar • アルバニー公園
本日7回予約が入りました。
1962年創業のAngelo’s Wine Barは、アルバニーパークにある家族経営のお店です。ダイニングルームでは、イタリア風の小皿料理とナポリタンピザを提供しています。出前と持ち帰りメニューでは、定番のイタリア料理を注文できます。モダンでありながらも素朴な雰囲気のワインバーでは、イタリアとその周辺の国々から取り寄せた様々なワインを用意しています。厳選された手作りカクテルやクラフトビールも取り揃えています。
Bordeaux Lounge by Turquoiseの写真
4.7
素晴らしい(83)
価格:普通
• Wine bar • ロスコー・ビレッジ
本日4回予約が入りました。
Welcome to Bordeaux!We are a modern Aegean Tapas + Bar restaurant in Heart of Roscoe Village. Showcasing some on the best wines from not only France, but also around Europa. Pair our wines with our carefully crafted small plates or entrees. Chef Ezgi Bozdas (formerly of Mandolin) offers plates to share, prepared over stone fire. Besides a beautifully decorated dining room, we Host your next special event at Bordeaux. Corporate, Holiday Parties, Birthday's, Rehearsal Dinners, Fundraiser and all other celebrations welcome. We can accommodate Groups of all sizes form 10 -120 in our wine bar.
Mia Francescaの写真
4.6
素晴らしい(2553)
価格:高い
• Wine bar • レイクビュー、イースト・レイクビュー
本日31回予約が入りました。
The Francesca'sレストラングループが最初にオープンしたレストランMia Francescaでは、ローマとその周辺地域(トスカーナ州、ウンブリア州、ラツィオ州)のピリッとした素朴な料理を楽しめます。第1号店の1つとしてシカゴにオープンしたこのレストランは、洗練されたカジュアルなトラットリアのモダンな雰囲気、シンプルで素朴な料理、快適なサービス、適正な価格とともに食卓を鮮やかに演出してきました。 Francesca'sレストラングループについて:料理店主スコット・ハリスによって1992年に設立されたFrancesca'sレストラングループは、シカゴのノース・クラーク通りにある快適で小さなイタリア料理店から3つのコンセプトを掲げるレストラングループ(4州、33店舗)へと成長しました。Francesca'sレストラングループは、シカゴを拠点として現在23店舗のFrancesca's Restaurant、5店舗のDavanti Enoteca、5店舗のGlazed and Infusedを所有/経営しています。
Figo Wine Barの写真
4.6
素晴らしい(422)
価格:高い
• Wine bar • レイクビュー、イースト・レイクビュー
本日16回予約が入りました。
Figo Wine Bar invigorates the best qualities of an Italian wine bar. A menu incorporating foreign cuisines into a traditional Italian menu and a sommelier-selected wine list encourage a new and exciting experience. Our beverage menu includes an extensive wine list and beautiful craft/classic cocktail selection, all pastas are made in house and we source all of our ingredients locally.
Riccardo Enotecaの写真
4.9
素晴らしい(1147)
価格:普通
• Wine bar • リンカーン パーク
本日11回予約が入りました。
Riccardo Michi comes from a restaurant Family in Milan established since 1943 called Girarrosto, one of the first Tuscan restaurants in town and still operating.After moving to the US, Riccardo opened Sonny Bono, IL Giardino Ristorante and Madeo Ristorante in Beverly Hills. In 1987 he helped his cousin Roberto Ruggeri open the first Bice restaurant in New York City. Since then, he has worked in the opening of many of the restaurants in the group. In 2002 Riccardo moved to Chicago with his wife Veronica to be the executive chef of Bice on Ontario.Finally Riccardo and Veronica, also a chef, decided to open their own place and in 2006 called Riccardo Trattoria. Considered by many to be the top Italian restaurant in town, receiving the Bib Gourmand from Michelin in 2011, 2012 and 2013.Now, Riccardo and Veronica have opened Riccardo Enoteca, right across the street from Riccardo Trattoria on Clark.
Francesca - Lincolnwoodの写真
4.6
素晴らしい(326)
価格:普通
• Wine bar • リンカーンウッド
本日29回予約が入りました。
Mia Francesca features the zesty, earthy cuisine of Rome and the surrounding areas of Tuscany, Umbria, and Lazio. It was one of the first restaurants in Chicago to encourage the lively art of dining with a contemporary, casually sophisticated trattoria ambiance, simple, rustic cooking, friendly service, and fair prices.Waiting for a table at the beautiful antique bar is part of the charm of Mia Francesca. The plush upstairs dining room and lounge can be reserved for private events, as can the more intimate coach house tucked away behind the restaurant. In the summer, al fresco dining is also available on a charming cobblestone terrace.
Nettareの写真
4.7
素晴らしい(34)
価格:非常に高い
• Wine bar • ウェスト・タウン
本日6回予約が入りました。
Nestled in the heart of West Town, Chicago, Nettare celebrates the bounty of the Midwest and Great Lakes region with a menu that showcases seasonal ingredients and artisanal products. From farm-fresh vegetables to locally sourced meats and freshwater fish, every plate and pour is crafted to highlight the region's culinary heritage. Our cocktail and wine program complements these flavors with carefully curated selections, ensuring each sip enhances your experience. By day, our café and bottle shop at the front offer a relaxed atmosphere to enjoy specialty coffees, baked goods, and a thoughtfully curated selection of local wines and craft beers, welcoming both locals and visitors alike to indulge in the flavors of our home. Try our tasting menu with a beverage pairing to indulge in the full experience.
The Walnut Room - Chicagoの写真
4.7
素晴らしい(6743)
価格:高い
• Wine bar • ダウンタウン/ループ
本日268回予約が入りました。
For Large Parties 21 or more: please contact us at http://macysrestaurants.com/contact-us/ For Holiday Questions and Menu: http://macysrestaurants.com/walnut-room/holiday2024/The world famous Walnut Room has been a Chicago tradition since 1907. Located on the 7th floor of Macy's on State Street, the Walnut Room was the first restaurant ever opened in a department store. Conveniently located in the heart of the Chicago theater district, the Walnut Room is an excellent choice to take a break from shopping or for a meal and a glass of wine before the show. Enjoy our Famous Mrs. Herring's Chicken Pot Pie and other well known favorites on the menu.
Quartino - Chicagoの写真
4.5
非常に良い(10915)
価格:普通
• Wine bar • リバー・ノース(シカゴ)
本日131回予約が入りました。
Hugo Ralli、Steve Lombardo(Gibsons Bar&Steakhouse、Hugo’s Frog Bar&Fish House、LUXBARのオーナー)と、エグゼクティブシェフ/パートナーのJohn Colettaにより創設されたアーバンイタリアンレストラン&ワインバーのQuartinoは、本格的なイタリア家庭料理とワインを提供するイタリアン・オステリアとエノテカの最高の組み合わせです。「ワインは水よりも安い」といわれているヨーロッパでは、ビストロやオステリアやエノテカでも、高品質で独特な風味の新鮮な地元産ワインがボトル入り飲料水よりも安く楽しめます。パティオの予約は受け付けておらず、利用は先着順です。
il Porcellinoの写真
4.7
素晴らしい(4173)
価格:普通
• Wine bar • リバー・ノース(シカゴ)
本日106回予約が入りました。
Il Porcellinoは、シカゴのダウンタウン、リバーノースの中心部に位置しています。カジュアルな雰囲気が漂う地元のレストランで、伝統的で大衆に愛されるイタリア系アメリカ料理を楽しめます。自家製パスタ、野菜を使った前菜、日替わりの特製料理などが並ぶ季節ごとのメニューは、腕の良い職人、仕入れ担当者、そして地元の農家によって精選された食材で丁寧に作られています。受賞歴を持つミクソロジストのジュリアン・コックスがデザインを手がけ、指揮をとるカクテルプログラムや、イタリア南部と中部地方のワインを味わう楽しくて親しみやすいワインプログラムもあります。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ