Unterhachingのベスト地中海料理レストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(58)
地元の方が絶賛するお店をご覧ください
あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
- CClaudiaミュンヘン •1件の口コミ5.04日前にご来店Schönes Lokal, Reservierung würde ich aber empfehlen.詳細を見るDer Hufnagel価格:普通• ドイツ料理• Altperlach•4.6
- FFuatVIPミュンヘン •2件の口コミ5.06日前にご来店Wie immer , alles sehr lecker 🥩🍤🥗🥃 Bis bald 🫶🏻詳細を見るKeko価格:普通• トルコ料理• Untere Au•4.7
- SSatuニューヨーク •1件の口コミ5.02024年11月9日にご来店Fantastic birthday-night at Frau im Mond! I took my boyfriend to the restaurant for his birthday. From the moment we arrived, the service was warm and attentive. We had booked an outdoor table without thinking how cold it would be, but the staff still changed our booking that we could sit inside. The ambience was lively, with upbeat music and Christmas lights. Our waitress, Lara, was amazing—so friendly and cheerful, making us feel right at home. The Hirschgulasch and pumpkin gnocchi we ordered were delicious, and we’re already excited to try their cheese fondue next time! A special highlight was the birthday-surprise! We got the full experience with stuff and guests singing and dancing happy birthday and a delicious cake topped with fresh berries! Needless to say he was very touched and surprised! We ended the night on the rooftop terrace with generous drinks (delicious espresso martini) and a beautiful view of the Isar. Wow wow, thank you so much for the great evening! :) 10/10詳細を見るFrau im Mond価格:普通• 各国料理• Untere Au•4
- RRobベルリン •1件の口コミ4.02024年10月23日にご来店Was perfect. I have already reserved for November 21. I prefer to be seats in the calmer area when there is a big group like yesterday.詳細を見るVinaiolo価格:非常に高い• イタリア料理• Haidhausen-Nord•4.7
- AAndreaシュトゥットガルト •3件の口コミ5.02024年9月29日にご来店In gemütlicher Atmosphäre habe wir einen netten Abend im PreyingGarten verbracht, die verzehrten Speisen waren von guter Qualität und haben allen geschmeckt. Die Bedienung hätte ein wenig öfter nach Getränkewünschen fragen können.詳細を見るPreysingGarten価格:普通• 地中海料理• Haidhausen-Nord•4.3