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Purley​のベストフランス伝統料理レストラン

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現在地周辺のご予約可能な店舗(3)

Gazette Trinityの写真
4.5
非常に良い(750)
価格:高い
• Traditional french • ウォンズワース
本日1回予約が入りました。
ロンドンのワンズワース・コモン近くの古い温室内に位置するBellevue Rendez-vousは、地元の人々にフランス料理を提供するガリアの名店です。すべて店内で調理され、自然と季節を反映した料理となっています。伝統的な「アラカルト」から選択したり、「定食」メニューまたは常にエキサイティングな日替わり料理を楽しめます。最近、GAZETTE関係者が引き継いだBellevueは、ロンドンの美食家が足を運ぶ食卓になるでしょう。クリケットのグリーンを一望すると、ワンズワース・コモンは村のようです。内装は歴史を語り、鮮やかなグリーン、木製パネルの壁、魅力的なフランスの田舎風のディテール、アンティークの錬鉄とガラスの天井が備わります。Bellevueは、「屋外」愛好家向けの訪問先であり、快適なテラスで食事を楽しめます。驚くほど手頃な価格で提供しています。チョコレートフォンダンのデザートを拒むことが難しく、フランスのチーズ「テロワール」の話に集中できない自分自身にすぐ気付くでしょう。
Augustine Kitchenの写真
4.8
素晴らしい(320)
価格:高い
• Traditional french • バタシー
本日1回予約が入りました。
Named after Franck Raymond’s grandmother, Augustine Kitchen showcases truly authentic French dishes, with a focus on produce from the Evian region where Franck was born. Augustine Kitchen is a 45 cover restaurant and has got an intimate family feel with a focus on good quality produce and wine. The producers are handpicked, to ensure the very best quality, including charcuterie from Monsieur Colliard and fish from Mouchet Anythy sur Leman, a fourth generation fisherman. Regional dishes feature Reblochon tarte, gratin of crozets and delicate smoked fera, whilst other highlights range from the sublime snails served with garlic mousse and parsley butter to pike quenelle or pork shank which has been slow cooked for 36 hours.Behind the bar, the handpicked selection of wines are displayed in open racks, in a typical French charm, along with a fine selection of Armagnacs, Cognacs and other well known spirits.
Gazette Brasserie Batterseaの写真
4.9
素晴らしい(568)
価格:高い
• Traditional french • バタシー
London's most authentic French Brasseries with 2 venues in the capital, GAZETTE captures the essence of local French village cafés with a commitment to fantastic seasonal food, wine discovery and true hospitality all served in comfortable informal surroundings from breakfast through dinner.GAZETTE was originally born in Battersea in 2007 and had a gentle expansion with the opening of the Putney branch. GAZETTE is described by owners Pascal Even and Walter Lecocq as a rural style of French brasserie, one you’d find in Provincial areas of France. Both want it to reflect the spirit of local French cafés and offer a cuisine that is simple, generous and vivacious, with lots of daily specials and on-going food events, and where transpires the warmth and cordiality of true French cuisine.

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